9/11/16

Κλαίει η εβραιουργιά


Trump's surprise wins in key states rattle world markets
Reuters

O Τράμπ κέρδισε το Ουισκόνσιν από τους Δημοκρατικούς και παίρνει τους 10 εκλέκτοπρες και με αυτούς περνάει τους 270.
Μόλις το FOX ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ κέρδισε στο Ουισκόνσιν οι οπαδοί του βγηκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης φωνάζοντας το σύνθημα, «βάλτε την μέσα».
Ο Τράμπ προηγείται και στο Νιου Χαμπσάιρ και το Μήτσιγκαν. Στην
Πενσυλβάνια είναι 40.000 ψήφους μπροστά.

Το αποτέλεσμα   έχει κριθεί σε  41 πολιτείες και ο Τραμπ έχει 248 εκλέκτορες και η Χίτλερι 215. Απομένουν 75. Στην Γιούτα ο Τραμπ προηγείται με 52% και στην Αριζόνα με 49.3% . Οι 17 αντιπρόσωποι μάλλον θα είναι δικοί του. Περιμένει για άλλους 5 για να κάνει δηλώσεις.
ΥΓ. Ο λαός τους σάρωσε.

6 σχόλια:

avdargor είπε...

Πεσατε μεσα κε.Χατζαρα απολυτως. Εισασταν κ σιγουρος θα ελεγα. Περισσοτεροι πλεον θα πρεπει να εχουν ευηκοα ωτα προς εσας.

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, μην την αποκλείεις τη νοθεία... Σκέψου ότι εδώ στη Βιρτζίνια τις πρώτες ώρες επροηγείτο ο Τραμπ με 55% κι αυτό ξαφνικά γύρισε... Και κάτι άλλο απίστευτο που δεν το έχω ξαναδεί ποτέ, Δημοκρατικοί πήγαιναν πόρτα-πόρτα και προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο να πάει να ψηφίσει 2 ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες!

Ανώνυμος είπε...

μετά το Αμέρικα και λίγο δισταγμό να έιχαν κάποιοι ευρωπάιοι για Λεπέν και Αυστρία, θα τους φύγει.

εγώ σ'το έχω πει όμως, το Ελλαδιστάν είναι Γαλατικό Χωριό, θα έχει πέσει ο Κιμ και ακόμα θα βγαίνουν εδώ αριστεροί. Θα βγει το πολύ-πολύ ο Κούλης Χρυσός μια φορά με συγκυβέρνηση και μετά θα βγαίνουν όλο πολυκομματικοί αχταρμάδες με αριστερό πρόσημο, φιλότουρκοι, φιλομνημονιακοί, φιλοεβραίοι.

όπως βλέπεις οι άλλοι λαοί αγαπάνε την πατρίδα τους και το έθνος τους, οι ελληνόφωνοι δεν ενδιαφέρονται για τέτοια πράγματα, έχει καταληφθεί η Ελλάς από ισλαμιστές και ακόμα η πλειοψηφία φοβάται μην αρρωστήσει κανένα προσφυγόπουλο όπως του λένε τα κανάλια.

η Χρυσή Αυγή έχει ένα ταβανι 15% και έτσι δεν κυβερνάς.

οπότε μένουν οι προφητείες.

Ανώνυμος είπε...

Bad loser η Χίτλερυ... Δεν βγήκε να πει ούτε 2 λόγια στους οπαδούς της...

Ανώνυμος είπε...

Ήθελε μερικές ώρες να συνέλθει... η γυναίκα.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα που επιτέλους μίλησε η Χίλαρυ φορούσε μωβ ρούχα και ο Μπιλ μωβ γραβάτα! Σκέτος επιτάφιος...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...