23/11/16

Τελειωνει το κεράκι τους

Η ιταλική "κεντροαριστερά" που ενέπνεε τον υιό Μποτόπουλο, στις 4 Δεκεμβρίου θα μπεί στο χρονοντουλαπο. μαζί με τον αέρα-πατέρα της ευρω-κεντροαριστερά Κλίντον. Θυμίζω τι έγραφα  το 2009 και το 2007.
 «Τα Νέα δημοσίευσαν στις 16 Οκτωβρίου 2007 ένα άρθρο του ραγδαία ανερχόμενου συνταγματολόγου και ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κ. Μποτόπουλου , που ήταν ένα μικρό «ποίημα» για τον Βελτρόνι, και τον « τόσο αδικημένο κόσμο της ευρωπαϊκής Κεντροαριστεράς», που, «ξανάκουσε ανθρώπους να αποκαλούνται «σύντροφοι», να μη μαχαιρώνονται στην πλάτη και να μιλάνε πραγματικά για πολιτική» , «Οι κομμουνιστές έγιναν σύντροφοι με τούς χριστιανοδημοκράτες», και «Τώρα θα τα βάλουν με την Αντίδραση», και το οποίο κατέληγε: «Τώρα που μιλάμε, το μήνυμα περνάει τα Απέννινα και την Αδριατική και πλησιάζει στις ακτές μιας χώρας με ούνα φάτσα και ίδια ράτσα. Θα ακουστεί;»
Σπύρος Χατζάρας.http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=1725 στις 17/10/2007, με τίτλο «Ρε μπας και είναι δεξιοί;».

Το μήνυμα ,πέρασε βουνά και θάλασσες και το «πείραμα Βελτρόνι», κατέληξε εκεί που έπρεπε. Στα σκουπίδια. Αυτό το μήνυμα άραγε θα.. ακουστεί;
Το πείραμα του Μπούλη Ματέο, καταλήγει και αυό στα σκπουπίδια. Εκεί θα καταλήξει και το πείραμα  Οβριόπουλος-ΕΚΟΥΜΟΥ.
Μετράνε βδομάδες.
ΥΓ. Άντε καλή ψυχή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=NXp1N3k1bp4





SAKHS-ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ-Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛ ΠΟΤ


(ΜΕ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ)

Ανώνυμος είπε...

Στα τσακίδια...

Ανώνυμος είπε...

Ρεεεε, καποιος λοχιας ρεεε.. Καποιος λοχιας!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεκανέας σου κάνει;

Ανώνυμος είπε...

ευτυχώς που υπάρχει και το ελλαδιστάν, το γαλατικό χωριό του κομμουνισμού, παντού εθνικισμός και στο ελλαδιστάν κομμουνισμός !!!

Χρίστος Αθανασόπουλος είπε...

EIΘΕ...ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...