2/11/16

Άνοιγμα των «Ελευθεροφρόνων» της Αυστρίας σε Ρωσία και Σερβία

Ο ηγέτης των Ελευθεροφρόνων της Αυστρίας, Χανς-Κρίστιαν Στράχε σε συνέντευξη του στο πρακτορείο Σπούτνικ τόνισε ότι το Κόμμα του θέλει να αναπτύξει τις σχέσεις με χώρες όπως η Ρωσία και η Σερβία, και τόνισε ότι η ΕΕ δεν πρέπει να ακολουθεί την γεωπολιτική ατζέντα που καθορίζουν οι ΗΠΑ.

Ο ηγέτης των Ελευθεροφρόνων της Αυστρίας, Χανς-Κρίστιαν Στράχε είπε ότι από την αρχή το Κόμμα του ήταν εναντίον των αντιρωσικών κυρώσεων που επέβαλαν οι ΗΠΑ στην Ευρώπη αλλά δυστυχώς, ήταν το μόνο κόμμα στην Αυστρία, που πήρε αυτή τη θέση. Οι κυρώσεις αυτές είναι υποκριτικές και ένα τεράστιο λάθος, είπε, και επανέλαβε ότι οι αμερικανικές κυρώσεις έχουν στείλει 40.000 ανθρώπους στην ανεργία και ότι έχουν προκαλέσει ζημιές πάνω από ενάμισι δισεκατομμύριο ευρώ στην Αυστριακή Οικονομία.

Ο Στράχε τόνισε ακόμα ότι «η προσπάθεια της ΕΕ να πιέσει τη Σερβία να επιβάλει κυρώσεις στο αδελφικό ρωσικό έθνος , είναι ιδιαίτερα αλαζονική» και ότι, «οι ΗΠΑ και ΝΑΤΟ προκάλεσαν την προσφυγική κρίση στην Ευρώπη».

Ο Στράχε είπε ότι οι επαναληπτικές προεδρικές εκλογές στις 4 Δεκεμβρίου , τις οποίες αναμένεται να κερδίσει το Κόμμα του και οι προεδρικές εκλογες στη Γαλλία θα τα αλλάξουν όλα στην Ευρώπη. Αν η Μαριν Λε Πεν εκλεγεί πρόεδρος στη Γαλλία θα αλλάξουν όλα. Και πρώτα από όλα θα καταργηθούν οι κυρώσεις.

Και τόνισε: "εάν με τη δημοκρατική θέληση του αυστριακού λαού, γίνω καγκελάριος θα αλλάξουν πολλά. Θα σταματήσει αμέσως ο «εξισλαμισμος της Ευρώπης», και θα διακοπούν αμέσως οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της ΕΕ με την Τουρκία. Θα προστατευθούν οι οικονομίες των κρατών-εθνών από τις πολυεθνικές εταιρείες και θα απορριφθούν οι εμπορικές συμφωνίες μεταξύ της ΕΕ και ΗΠΑ , που ενισχύουν τη δύναμη των παγκόσμιων επιχειρήσεων και υπονομεύουν την προστασία των καταναλωτών".

Αυτά τα λέει ο «ακροδεξιός» Στράχε. Καταλάβατε; Ακροδεξιός είναι. Και οι πολυεθνικές , οι τράπεζες , τα μονοπώλια και η Ανοιχτή Κοινωνία είναι αριστεροί και δημοκράτες. Γκέγκε;

ΥΓ. Που λένε και οι Αλβανοί.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι ακροδεξιός αλλά είμαι κατά της νέα τάξης πραγμάτων ! Εύχομαι κάθε καλό σε κάθε κόμμα από αυτά που λέγουν της Ακράς Δεξιάς τα διάφωνα φερεφώνα .Ίσως η σωτηρία αυτού του πορνολαού έρθει από το εξωτερικό αν το επιτρέψει ο Θεός.Οι ίδιοι που επιτέθηκαν στη Συρία και τη Σερβία με τα όπλα ,επιτέθηκαν οικονομικά στην Ελλάδα και οργάνωσαν το πραξικόπημα της Τουρκίας για να αποτύχει.Οι ίδιοι νόθευσαν τις εκλογές της Αυστρίας και επιτίθενται στον Τράμπ. Οι ίδιοι αδειάζουν τις περιοχές της Μέσης Ανατολής και αναμειγνύουν τους πληθυσμούς της Ευρώπης.

Ανώνυμος είπε...

Οι ίδιοι άνθρωποι τα κάνουν ταυτόχρονα όλα αυτά; Τι είναι ρε φίλε; Απόγονοι του Τιραμόλα;

Ανώνυμος είπε...

οχι, δεν ειναι απόγονοι του Τιραμόλα, απογονοι των περιουσιων Σορος και Ροτσιλντ. ενα υπεροχο ντοκουμεντο για τη δραση τους στην Ελλαδα--->>> https://www.youtube.com/watch?v=t_PcL7eC75Y

Ανώνυμος είπε...

ειναι μπερδεμα η δουλεια παιδια,ισως και καπιοι που νομιζουμε οτι ειναι οι καλοι ας πουμε,να βγουν στο τελος σκαρτοι και αυτοι,ειδωμεν,και προπαντος μηδενα προ του τελους μακαριζεν...

Ανώνυμος είπε...

@ Τετ Νοε 02, 07:19:00 μ.μ.

Ρουφιάν, ρουφιάν.

Ανώνυμος είπε...

https://is.gd/yOKmhi

Ανώνυμος είπε...

Σαγιάν, σαγιάν.

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....