6/11/16

Εκλογές στα Κεντρικά.

Οι Κάλπες ανοίγουν την Τρίτη. Καλή Ψήφο στους συμπατριώτες!



Η χθεσινή δημοσκόπηση της Investor's Business Daily (IBD) με την TechnoMetrica Market Intelligence (TIPP) με δείγμα 903 ψηφοφόρων έδωσε  Τράμπ 44% Χίτλερι 43% Τζόνσον 5% Στάιν 2% αναποφάσιστοι 6%.

Το καθημερινό βαρόμετρο της «USC Dornsife / LA Times», με δείγμα 3000 ψηφοφόρων έδωσε Τραμπ 48% Χίτλερι 43%.

Ο Τραμπ κερδίζει σε 27 Πολιτείες και έχει σίγουρους 259 εκλέκτορες, από τους 538.
Οι πολιτείες που του δίνουν τους 259 αντιπροσώπους-εκλέκτορες είναι:
Αϊντάχο 4 , Αλαμπάμα 9, Αλάσκα 3, Αριζόνα 11, Αρκάνσας 6 , Γεωργία 16, Γιούτα 6, Γουαϊόμινγκ 3 , Δυτική Βιρτζίνια 5, Ινδιάνα 11, Κάνσας 6, Κεντάκι 8, Λουιζιάνα 8, Μισισίπι 6 , Μιζούρι 10, Μοντάνα 3, Νεβάδα 6, Νεμπράσκα 5, Βόρεια Καρολίνα 15, Βόρεια Ντακότα 3, Οκλαχόμα 7, Οχάιο 18, Νότια Καρολίνα 9 ,Νότια Ντακότα 3, Τεννεσί 11, Τέξας 38 , Φλόριντα 29.

Η Χίτλερι έχει σίγουρους 240.
Η μάχη για την εκλογή του προέδρου θα δοθεί στην Αιόβα (6 εκλέκτορες) , στο Κολοράντο (9 εκλέκτορες), το Νιου Χαμπσάιρ (4 εκλέκτορες) και την Πενσυλβανία που βγάζει 20.
Και στις 4 Πολιτείες οι δημοσκοπήσεις βρίσκονται στα όρια του στατιστικού λάθους.
Αν ο Τραμπ κερδίσει  μόνο σε Αιόβα και Νιου Χαμπσάιρ τότε και οι δύο θα έχουν από 269.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, καλά κάνεις και αναπαράγεις ότι υπάρχει στο διαδίκτυο, αλλά άκου και τον τοπικό σου ανταποκριτή!

Απόψε στις 9.30 μμ ώρα Αμερικής, 4.30 πμ ώρα Ελλάδος, δύο μέρες πριν τις εκλογές, ο Τραμπ θα μιλήσει στο Leesburg, στην πρωτεύουσα δηλαδή της κομητείας Loudoun της Βιρτζίνια. Η πολιτεία της Βιρτζίνια θεωρείται προπύργιο της Χίλαρυ, αφού κυβερνήτης είναι ο πρώην συνεργάτης της Terry McAuliffe. Μια επικράτηση του Τραμπ στη Βιρτζίνια, ουσιαστικά λήγει και τις ελπίδες της Χίλαρυ για την προεδρία... Αυτή η ομιλία του απόψε, ίσως να είναι και η τελευταία ευκαιρία τους να τον φάνε... Μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση εδώ:

http://rsbn.tv/watch-donald-trump-rally-in-leesburg-va-live-stream/

Οι Δημοκρατικοί εδώ τρέχουν πανικόβλητοι... Πριν από λίγο μου χτύπησαν την πόρτα και μου πρότειναν να μου διαθέσουν ένα αμάξι να πάω να ψηφίσω, αν δεν μπορώ να πάω μόνος μου!

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...