10/11/16

Νεο φολς-φλαγκ

Μη χαίρεστε και μη μασάτε. Ο Τζέιμι ο τραπεζίτης δεν είναι Ελληνας. Ούτε καν ρωμιός. Εβραιόπουλος από τη Σμύρνη ήταν ο παππούς του. Έπαιζε και για υπουργός του Ομπάμια.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα ανησυχητικό σημάδι... Ο Τραμπ βάζει στα οικονομικά τον αρχιτραπεζίτη της J P Morgan που είναι και Δημοκρατικός! Δεν ξέρω αν είναι ελληνικής καταγωγής, ισχυρίζεται ότι είναι χριστιανός ορθόδοξος, πάντως το βέβαιον είναι ότι είναι καρα-μασόνος...

Ανώνυμος είπε...

Πάλι την πατήσαμε μου φαίνεται Χατζάρα... Είναι στημένο το παιχνίδι...

Ανώνυμος είπε...

Θυμασαι τον george stephanopoulos,τον αλλοτε πολιτικο συμβουλο και διευθυντη επικοινωνιας του Λευκου Οικου επι Μπιλ Κλιντον Λεκέ;Τοτε που ελεγαν οι μ@λακες οι ελληνες οτι εχουμε εναν "δικο μας" στο περιβαλλον του Προεδρου...Αλλα αυτος,υπο τον φοβο των Ιουδαιων,οχι μονο δεν συμβουλευε τον Λεκέ υπερ των ελληνικων συμφεροντων,αλλα μολις του ελεγαν οτι τον ζηταει στό τηλ ελληνας,εβριζε τους βοηθους του λεγοντας "i do not have anything to do with Greeks,i told you many times not to annoying when someone is seeking to from there"
Για να μην ενοχληθει ο εβραϊκος παραγων,ο οποιος ελεγχει ασφυκτικα τις επαφες του οποιοδηποτε ανωτατου αξιωματουχου του Λευκου Οικου,ο George αποφευγε τις επαφες με ελληνες,ακομη και με διπλωματικους υπαλληλους της ελληνικης πρεσβειας,οπως ο διαολος το λιβανι,φτανοντας στο σημειο να γινει ο ποιο "αντι-ελληνας" στην Ουασινκτον και να δεχεται επιδεικτικα τουρκους διπλωματες,ακομη και β'ταξεως,μονο και μονο για να μην τον χαρακτηρισουν οι ιουδαιοι "φιλελληνα"!
Η αυτη συμπεριφορα του εγινε αντιληπτη και εξω απο τον Λευκο Οικο,στα " πηγαδακια" του κοσμικου κυκλου της πρωτευουσας συζητιοταν αυτη η σταση(μην πειτε τιποτα του george περι της καταγωγης του,he get angry wild )
Σε ενα παρτυ ο μακαριτης Αντονι Κουιν του ειπε:Εγω ειμαι πιο Ελληνας απο σενα!
Ηθικον διδαγμα:
Η εβραϊκη δικτατορια στις ΗΠΑ δεν επιτρεπει και οσο θα διαρκεσει δεν θα επιτρεπει ανεξαρτητες ενεργειες υψηλα υστάμενων,της οπιασδηποτε καταγωγης και οποιος θελει να επιβιωσει,ειτε κοινωνικα,ειτε πολυ περισσοτερο πολιτικα θα δινει "παραστασεις υποτελειας" στον ιουδαϊκο γκαγκστερικο κοσμο του Whashington DC και της Jew York.
Ειδαλλως ειναι σε κινδυνο ακομη και η ζωη του.
Επομένως μην τρεφετε φρουδες ελπιδες οτι οι...ελληνικης καταγωγης του περιβαλλοντος του Προεδρου θα...φροντησουν για την Ελλαδα.Θα φροντησουν πρωτα για την ιουδαϊκη ευνοια,και γιά τα αμερικανικα συμφεροντα,τα οποια φυσικα θα ειναι συνωνυμα με τα εβραϊκα.

Leon

Ανώνυμος είπε...

Από ελληνώνυμους και ελληνόφωνους, άλλο τίποτα...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...