7/11/16

Ένας βλάκας και μισός


Είπα να πάψω να ασχολούμαι με τους ηλιθίους αλλά δεν άντεξα στον πειρασμό. Μου έγραψε:

-« Τώρα, στο ερώτημά σου γιατί έστειλε τον Πλουμπίδη στη Σωτηρία, η απάντηση είναι απλή. Γιατί είχε φυματίωση. Πού να τον έστελνε δηλαδή»;

Όπως το λέει η παροιμία.

-«Όση ώρα μίλαγες δάσκαλε ο μούργος έχαψε 18 μύγες».


2 σχόλια:

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Σπυρο μου δυστυχως τον περισσοτερο χρονο μας στη ζωη τον χαραμιζουμε να παλευουμε με την βλακεια.
Ειδικα σε θεματα ιστορικα που συνεπαγονται ιδεολογιων αρα δογματισμου, πνευματικων αγκυλωσεων και ενεχομενης προπαγανδας. Κοινος παρονομαστης για ολους δεν ειναι η αληθεια, αλλα η υπερασπιση της οποιας ιδεας - ''κολλημα''.
Οταν ο αλλος σου λεει ...
(Τι θα ειχε γινει Σπυρο αν αυτα που ελεγες τα ελεγες στην Ρωσια ;)
Εννοει οτι θα διωκοσουν για την αναφορα σου σε καποια γεγονοτα, που το συστημα εκει αποριπτει.
Και αυτο ειναι κατι που τον ευχαριστει τον ηλιθιο γιατι ειναι και μαλακας και λεβεντης και φασιστας. Ασχετα αν για αυτον ο φασισμος ειναι αυτο που του εμαθε η εξουσια. Γιατι ως μαλακας που ειναι δεν μπορει να δει ποιος του εμαθε τι, και να κανει τους συσχετισμους.

Ειναι ανικανος να καταλαβει οτι ολο το κατεστημενο φοραει την προβια της αριστερης-προοδευτικης ιδεολογιας. Ανικανος να δει την μπουρζουαζια που φοραει σωβρακακια με τον Τσε. Απληροφορητος ο καημενος για το ποσοι απ τους κυβερωντες σε κρατος και ΜΜΕ ειναι απατριδες - αναρχικοι κ.λ.π. κλωνοι της αριστερης λεπρας, πομπολαροι με χρυσες τσεπες.
Ψυχικα ανωμαλος και διεστραμενος υποστηριζοντας ως λαικη επανασταση η ιδεολογικη θεση, την ιδια την τυρανια που τον καταστρεφει.

Τα ιδια βεβαια ισχυουν και για τους κατα φαντασια δεξιους χλιαρους μελατους και υποχρεωθεντες να ζητησουν συγνωμη απ την αριστερα και να ασπαστουν την χειρα της ...
Οπως και να δεχθουν αδιαμαρτυρητα τις ''πλατες'' του χωρου τους προς την απατη που λεγεται αριστερα.


Ολοι αυτοι οι καραγκιοζηδες οταν ο Σημιτης γκριζαριζε το αιγαιο πουλωντας την Ιμια... No flags no troops ... Δεν καταλαβαν τιποτα και ανεχτηκαν να βγαλουν για πολλες φορες ακομα βουλευτη τον ''υπαρξιστη'' Παγκαλο και την συμμορια του.
Οταν ομως προκειται για την Κυπρο τοτε γινονται πατριωτες και καταρωνται τους προδοτες.
Οπως καταλαβαινεις προκειται για λοβοτομημενους η οποιοι σκεπτονται ακριβως οπως τους δασκαλεψαν. Δεν υπαρχει λογικη στο να ακους καποιον να αποκαλει το ΕΑΜ ΕΛΑΣ ''δημοκρατικο στρατο'' (και να το υιοθετουν ΟΛΟΙ !). Δεν υπαρχει λογικη στο να μιλανε για προδοτες και προδοσια αυτοι που εδιναν την Μακεδονια προκειμενου να παρουν την εξουσια. Δεν υπαρχει λογικη οταν ο διεθνιστης υποκρινετε τον πατριωτη και κατηγορει εσενα για προδοσια του εθνους μια εννοια που ο ιδος εχει γραμμενη στα παπαρια του ...

Ομως ολοι εχουμε μπει στην παρανοια αυτης της διαδικασιας επειδη τα σηματα απο ψηλα αυτο διεταξαν ... Αυτο εξαλλου χρειαζοταν η Ελλαδα για να αφελληνιστει.

Ανώνυμος είπε...

Τραμπάκουλα για την βλακεία των θρήσκων και των λαμογιών που τους χειρίζονται δεν σε είδα να γράφεις τίποτα. Μόνο η βλακεία των αριστερών σε απασχολεί, και των ψοφοδεξιών.

Αν βγει ένας ιός που σκοτώνει αριστερούς και ψοφοδεξιούς, ξαφνικά ο κόσμος θα γίνει πανέξυπνος και αγγελικά πλασμένος λες;