7/11/16

Οι Κομμουνιστές της νέας Υόρκης

Η «Κόκκινη Συμφωνία» και οι «περιούσιοι» ΑΘΕΑΤΟΙ Παραγγελίες στο deltio11@gmail.com και στο 6944-279798. Μόνο με αντικαταβολή 25 ευρώ μεσω ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα.
Η «αθέατη» Παγκόσμια Διακυβέρνηση των Περιούσιων Παρασίτων , αφού απέκτησε τον έλεγχο του δολαρίου το 1913, προκάλεσε τον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ανέτρεψε και εκτέλεσε τον Τσάρο, και πήρε υπό τον έλεγχο της, τον χρυσό και τις πρώτες ύλες, της αχανούς Ρωσίας. Με την συνθήκη των Βερσαλλιών , πυροδότησε την παγκόσμια οικονομική αναρχία, μάζεψε τον Χρυσό όλου του κόσμου στα δικά της χρηματοκιβώτια, και με το Κραχ του 1929, εξαφάνισε τον «αέρα», με τον οποίο αγόρασε τον Παγκόσμιο Πλούτο, συνέτριψε κάθε ανταγωνιστή, και κατέλαβε την απόλυτη εξουσία στις ΗΠΑ, με τον Ρούσβελτ. Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση των Περιούσιων Παρασίτων, με τον προσεταιρισμό του Στάλιν, προκάλεσε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, εξοντώνοντας 80 εκ. ανθρώπους. Ο «αγγελιοφόρος»,της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης προς τον Στάλιν, ήταν ο Χαίμ Ράκοβερ-Ρακόφσκι, που στην μεταμεσονύκτια κατάθεση του στην Νι-Κα-Βε-Ντε , (НКВД) , την 26η Ιανουαρίου 1938, μετέφερε ένα σχέδιο συμφωνίας, « αμοιβαίου συμφέροντος», μεταξύ των αθέατων «Εκείνων» και του ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης.
Στη διάρκεια της ανάκρισης του Ρακόφσκι ο άνθρωπος του Στάλιν, «Γκαμπριέλ» (Ντιβάλ), επέμενε να αποσπάσει κάτι χειροπιαστό, για να προχωρήσει το σχέδιο της συμμαχίας Χίτλερ-Στάλιν. Ένα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Ζητούσε «εγγυήσεις». Και Ρακόφσκι απάντησε: ...«εγγύηση δεν μπορεί να δοθεί… Τέτοιες συμφωνίες, όπως η συμφωνία του Λένιν, με το Γερμανικό Γενικό Επιτελείο, και η συμφωνία του Τρότσκι με ΑΥΤΟΥΣ , υλοποιούνται χωρίς να έχουν υπογραφεί. Δεν υπάρχουν γραπτά ντοκουμέντα. Η μόνη εγγύηση, για την υλοποίηση της συμφωνίας, βρίσκεται στο αμοιβαίο συμφέρον.
Η Εγγύηση, ανεξάρτητα από τη σημασία και το ειδικό το βάρος της συμφωνίας, είναι, ότι η εφαρμογή της ,είναι επωφελής για τις δύο πλευρές». Το ίδιο θα μπορούσε να πει κανείς και για «τη συμφωνία Κυρίων Λιτβίνοφ-Ρούσβελτ», για την οποία δεν υπογράφηκε τίποτα και δεν τηρήθηκε στο σύνολό της λόγω της αμφιβολίας για το αμοιβαίο συμφέρον. «Τέτοιες συμφωνίες, υλοποιούνται χωρίς να έχουν υπογραφεί».
Αυτό λέει η Κόκκινη Συμφωνία.

Επιμύθιον: Διαβάστε την «Κόκκινη Συμφωνία» με τους Περιούσιους ΑΘΕΑΤΟΥΣ.

Προσφορά: Το "ΕΑΜ-ΕΛΑΣ -ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ" , το "ΕΒΡΑΪΚΟ ΖΗΤΗΜΑ" και η «Κόκκινη Συμφωνία με τους Περιούσιους ΑΘΕΑΤΟΥΣ» με αντικαταβολή με τα ΕΛΤΑ μόνο με 39 ευρώ σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.
Παραγγελίες στο deltio11@gmail.com και στο 6944-279798

Δεν υπάρχουν σχόλια: