12/11/16

Το Πολυτεχνείον Ζει και αυτό τους οδηγεί

Η μεταπολίτευση είχε δρομολογηθεί από τον (πονηρό) Γιώργο και θα την έφερνε εις πέρας ο Μαρκεζίνης.
Οι χαφιέδες τροτσκιστές, (Μαμή), και άλλοι συνεργάτες του Γκάς, όπως η Δαμανάκη ο Λαλιώητης και άλλα παιδιά, εργάστηκαν για την ανατροπή του Μαρκεζίνη, (και όχι του Γιώργου), και για την μεταπολίτευση του Καραμανλή, την οποίαν  προέκριναν οι Υπηρεσίες ,μέσω της Προδοσίας της Κύπρου.
Χωρίς το Πολυτεχνείο δεν θα υπήρχε Καραμανλής και Αττίλας. Απλά πράγματα. Όπως λέμε, ΚΚΕ το Κόμμα σου Χαφιέ.

ΥΓ. και η κα Καίτη Ζει

Τα έλεγα και πριν από δύο χρόνια εδώ http://deltio11.blogspot.gr/2014/11/blog-post_67.html

Η κα Καίτη και το Πολυτεχνείο Ζουν Άρχισε ξανά η εμποροπανήγυρις . «Το πολυτεχνείο Ζει». Πέσατε θύματα αδέλφια εσείς κλπ. κλπ. Λοιπόν, ας το ξαναδούμε ένα-ένα. Μετά την πρωτομαγιά του 76, οι τοίχοι είχαν γεμίσει με τα συνθήματα, «το πολυτεχνείο Ζει» που το έγραφε το ΚΚΕ, ο «Σιδέρης Ζει», που το έγραφαν οι τροτσκιστές», «ο Παναγούλης Ζεί» που το έγραφαν τίποτα Κεντρώοι, και ακόμα ο «Μπελογιάννης Ζει» και δεν ξέρω ποιοι πεθαμένοι ζούσαν στους τοίχους. Τότε δολοφονήθηκε μια «διευθύντρια γραφείου ερευνών» που έβαζε αγγελείες με την επαγγελματική «φίρμα» κα Καίτη, και μας κατέβηκε η ιδέα με τον μακαρίτη τον φίλο μου Βαγγέλη Βλουμίδη, (που τον μαχαίρωσαν κάτι πρεζάκηδες στα Εξάρχεια), και γεμίσαμε τους τοίχους με το επαναστατικό σύνθημα «η Κα Καίτη ζει». Το αποκαλύπτω τώρα, σαν φόρο τιμής στη μνήμη του Βαγγέλη, αλλά και να το συνδέσω με το «Πολυτεχνείο». Η «εξέγερση του Πολυτεχνείου», εφερε τη Δημοκρατία ή έφερε την τουρκική κατοχή στην Κύπρο; Και είχε σχέση με το πραξικόπημα της «Αρσακειάδας», και γιατί ποτέ δεν αποκαλύφθηκα τα υπηρεσιακά τηλεγραφήματα του Γκας και του κλιμακίου; Μπήκα μέσα από το μεσημέρι της Τρίτης, όταν η ΚΝΕ και οι «Ρηγάδες», μιλούσαν για προβοκάτσια, ενώ οι «επαναστάτες» τους κατηγορούσαν ότι «έκαναν πρόβα τα κουστούμια» για να πάρουν μέρος στις εκλογές του Μαρκεζίνη. Γιατί η τόση επιφυλακτικότητα τις πρώτες ώρες από το Γραφείο Εσωτερικού και το ΚΚΕεξ; Ποιος έβαλε τους τροτσκιστές της ΜΑΜΗΣ και την ΠΠΣΠ να ξεκινήσουν την κατάληψη; Ερωτηματικά που παραμένουν χωρίς απάντηση. Και γιατί δεν έκοψαν το νερό και το ρεύμα; Και ποιος «έβαλε» το ΕΚΚΕ να φέρει τον κόσμο μετά την κατάληψη της ανυπεράσπιστης νομαρχίας στο Αιγάλεω, στην 3η Σπτεμβρίου για να καταλάβουν το φρουρούμενο υπουργείο Δημόσιας Τάξης με «πορδές» και άρχισε το μακελειό; Και ποιός είχε βάλει τους ελευθέρους σκοπευτές μαζί με τους φωτογράφους της ΚΥΠ* στην ταράτσα του Ακροπόλ; Μετά από 41, χρόνια πιστεύω ότι ο εκδημοκρατισμός είχε αρχίσει. Οι εκλογές είχαν προσδιοριστεί για τις 10 Φεβρουαρίου 1974 και σε αυτές θα μετείχε η ΕΔΑ. Δεν θα μετείχε το ΚΚΕ και δεν θα επέστρεφαν ο Καραμανλής και ο «Αντρέας». Θα είχαμε όμως μεταπολίτευση Μαρκεζίνη. Επομένως το "Πολυτεχνείο" έγινε όχι για να φέρει τη Δημοκρατία, αλλά για να ανατραπέι ο Μαρκεζίνης και να έρθει η νατοϊκή βάρδια Ιωαννίδη που ευθύνεται για την προδοσία στη Κύπρο. Να γατί πιστεύω ότι οι διαδηλώσεις της εμποροπανηγύρεως είναι υπέρ των προδοτών και των μυστικών υπηρεσιών.
Τα έβαλα συνοπτικά, ως τροφή για σκέψεις. Επιφυλάσσομαι για περισσότερα.

* Στον ατομικό μου "φάκελο" που τον είδα πριν καταστραφεί ,υπήρχε φωτογραφεία μου μέσα από το Πολυτεχνείο, τραβηγμένη από την ταράτσα του Ακροπόλ, καθώς και μια "αντιδικατορική" Εκθεση, που ειχα γράψει στην 6η Γυμνασίου.

Σπυρίδων Χατζάρας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όσοι σοβαροί έχουν ασχοληθεί με τα γεγονότα του 1973 και είδαν τι συνέβαινε έφυγαν από εκεί μέσα, Ο συγγραφέας Φουράκης Ιωάννης είχε δηλώσει ξεκάθαρα την τηλεσκηνοθεσία του πολυτεχνείου με εισαγόμενους Ολλανδούς 'χορογράφους'. Οι υπόλοιποι θα πάνε μεθαύριο να πουλήσουν επαναστατικό τροτσκισμό.

http://www.e-e-e.gr/geoment/fourakis.htm



Ανώνυμος είπε...

Παντού υπάρχουν πράκτορες:

*Ο Ανδρέας Παπανδρέου διέθετε, ταυτότητα πράκτορα της υπερυπηρεσίας των ΗΠΑ NSA («Εντολοδότες», σ. 372).

*Πράκτορας και ο Καραμανλής και όλοι οι άλλοι πολιτικοί. Πράκτορας των Αγγλων η Αγγέλα Κοκόλα («Μαύρη Βίβλος», σ. 292).

*Πράκτορας και μάλιστα πληρωμένος των «εξτρεμιστών» της «Τριμερούς» ο Γιάγκος Πεσμαζόγλου, ο οποίος συνεδρίαζε κατά τον Στριγά με τους βασανιστές της χούντας Μάλλιο, Μπάμπαλη και Καραπαναγιώτη («Πολυτεχνείο», σ. 141).

*Πράκτορες των Αμερικάνων και οι τρεις ηγέτες του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος (Μαρία Δαμανάκη, Κώστας Λαλιώτης, Στέφανος Τζουμάκας), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου 1973.

*Πράκτορας ακόμα και ο Ολλανδός δημοσιογράφος Κουράντ που κινηματογράφησε την είσοδο του τανκ στο Πολυτεχνείο (σ. 141).

Ολα τα λαϊκά κινήματα και οι εξεγέρσεις έχουν πραγματοποιηθεί από προβοκάτορες. Οι εφοπλιστές «σε συνεργασία με τους κομμουνιστές έστειλαν τα Ελληνόπουλα στα ξερονήσια με την ετικέτα του "κομμουνιστή" για να εισπράξουν λεφτά, επειδή όσο πιο πολλοί κομμουνιστές υπήρχαν στα νησιά, τόσο περισσότερα δολάρια έστελνε η φίλη Αμερική» («Εντολοδότες», σ. 369).

Και την εξέγερση του Πολυτεχνείου την πραγματοποίησε ο Μοσέ Νταγιάν με χίλιους κομάντος απ' τις Βρυξέλλες! (σ. 540) Ακόμα και τον ΑΣΠΙΔΑ, ο Ανδρέας Παπανδρέου υποτίθεται ότι τον έστησε με τους χουντικούς Ιωαννίδη, Στειακάκη, Λαδά και Αραπάκη («Εντολοδότες», σ. 391). Συμφωνία του Ανδρέα με την KGB στο στρατηγείο της NSA (!) να διαλυθεί η ΚΝΕ και το 30% των μελών της να απορροφηθεί στην ΚΥΠ (σ. 466).

http://attikanea.blogspot.gr/2013/08/blog-post_8732.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

Εννοείς τον Ολλανδοεβραίο φωτορεπόρτερ που έλαβε και παράσημο από τον μασονο-Κάρολο;

ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00090 ] [ 2015.11.21 21:00 ]

...."ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ~ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ".... ...."ΕΔΩ Ο ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟ-ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΨΕΥΔΟ-ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΣΥΔΟΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΑΝΑΡΧΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΟΣΙΑΛΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ".... ....ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1973 ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ.... ...."ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ~ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ".... ...."ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΤΟΜΙΣΤΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ".... ...."ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ".... ...."ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ"....

http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2015/11/21/21-00/pa-sy-a_anakoinwths_2015-11-21_21-00.htm#plohgos_03