14/11/16

H Ευρώπη, το ΝΑΤΟ, και το Εβραιομαιντάν έχασαν στη Μολδαβία

Στη Μολδαβία υπάρχει μια νέα πλειοψηφία κατά των Βρυξελλών Με καταμετρημένο το 99,86% των ψήφων ο υποψήφιος του αντι-ευρωπαικού αντι- νατοϊκού Μετώπου Ίγκορ Ντόντον που εκλέχτηκε Πρόεδρος με 52,37%, για να «αποκαταστήσει τη στρατηγική σύμπραξη με τη Ρωσία» και να καλέσει δημοψήφισμα για να «ακυρωθεί η οικονομική πτυχή της συμφωνίας σύνδεσης με την ΕΕ».’
Ο λαός μίλησε, και είπε.Αει στο διάολο ευρω-ρουφιάνοι. Πούτιν και ξερό ψωμί. Ελιά –Ελιά ,για να γαμώ τη χούντα των Βρυξελών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όταν λέμε ότι το Ελλαδιστάν θα είναι η τελευταία κομμουνιστική χώρα του κόσμου, το εννοούμε με όλη την σημασία της φράσης. εχθές στον Σκάι είχε συνέντευξη από έναν βαθυστόχαστο σκιτσογράφο ο οποίος έλεγε ότι η Ελλάδα διέπρεψε όταν λειτούργησε ως έθνος, οτι ο ΕΛΑΣ ήταν "εθνικός" στρατός, ότι ο γκέυ-Θανάσης στην Λαμία μίλησε για εργάτες με πατρίδα και ότι ο Μαρξ μίλησε για προλετάριους με πατρίδα ενώ το κεφάλαιο είναι το μόνο που δεν έχει πατρίδα. είπε ακόμα ότι η αριστερά ήταν πάντα πατριωτική και μέσω του διεθνισμού αναγνώριζε τα έθνη και ο λόγος που ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή είναι επειδή η αριστερά έχει γίνει κοσμοπολίτικη και όχι διεθνιστική.

με λίγα λόγια υποστήριζε ότι ο εθνικιστής πρέπει να είναι αριστερός και ότι ο αριστερός είναι εθνικιστής, άρα τελικά αυτό που χρειάζεται στην Ελλάδα είναι να κινηθούμε αριστερότερα.

αν συνδιάσεις τα παραπάνω με τον φόβο μεγάλης μερίδας του εκλογικού σώματος ότι θα τους κάνει σαπούνι η Χρυσή Αυγή τότε καταλαβαίνεις ότι μετά την νίκη της Λεπέν στην Γαλλία, οι Ελλαδίτες θα ψηφίσουν αριστερό εθνικισμό και ο Τσιπρά μπορέι να βγει και με αυτοδυναμία, θα σκεφτεί ο αλαφουζόλ ψηφοφόρος ότι θα πολεμήσει την "άνοδο της ακροδεξιάς στον πλανήτη" ψηφίζοντας εθνικιστική αριστερά !!!!!!

θα δείτε την αυτοδυναμία του Τσιπρά στις επόμενες εκλογές και τα τρίβετε τα μάτια σας.....

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, πριν από λίγο σε συνέντευξή του στο Russia Today, ο ραβίνος Shmuley Boteach είπε ότι ο Πούτιν δώρισε μέρος του μισθού του για να χτιστεί το Εβραικό Μουσείο της Μόσχας!

Έτσι εξηγείται που το Ισραήλ όποτε γουστάρει βομβαρδίζει τη Συρία ανενόχλητο...

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...