7/11/16

Η SOE και ο χαφιές του Μπάλφουρ Πλουμπί

Επειδή με διασκεδάζουν οι ηλίθιοι επανέρχομαι :

Ο κ. Δημοσθένης Παπαχρίστου, «στέλεχος της Εθνικής Αντίστασης στην Αθήνα», συνεργάτης του Πλουμπίδη, αλλά και μπατζανάκης του, αναφέρει στο βιβλίο του, «Ν. Πλουμπίδης – Ντοκουμέντα», εκδ. Δελφίνι 1997, τα σημεία του «μίσους» του Ζαχαριάδη απέναντί στο «μεγαλείο, την ανθρωπιά αυτού του ηρωικού παλαίμαχου και πραγματικού κομμουνιστή από τα Λαγκάδια της Αρκαδίας». Το πρώτο που επικαλείται είναι,
"η εναντίωση του Πλουμπίδη στην αναγνώριση χωρίς όρους του Ιω. Μεταξά σαν εθνικού ηγέτη στον πόλεμο με την Ιταλία, με το περιβόητο γράμμα του Ζαχαριάδη της 31/10/40".

- Αυτό σας λέω και εγώ!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδες αδύνατο και σ' έπιασε το αλβανικό σου.

Όχι θα άφηνες να πάει χαμένη τέτοια ευκαιρία για ανθρωποφαγία.

Ανώνυμος είπε...

Σαν τους Ισραηλινούς που έριχναν με λέιζερ στα μάτια των Ελλήνων σε ένα αγώνα μπάσκετ πριν από χρόνια - στο μυαλό του εβραίου είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην ανταγωνίζεται ποτέ ίσοις όροις αλλά με δολιότητες να προσπαθεί να προκαλέσει χάντικαπ στον αντίπαλο.

Έτσι κι εσύ κάνεις δήθεν διάλογο με σχολιαστές και σου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να τους χτυπάς στα αχαμνά παραποιώντας τις απαντήσεις τους (με την απομόνωση φράσεων), ή κρύβοντας τις όταν σε ΤΑΠΩΝΟΥΝ.

Κάτι ήξερε ο Λιαντίνης που έλεγε ότι οι σημερινοί Έλληνες είναι Εβραίοι. Τι πουτάνα, τι ιερόδουλος.

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο,δινε τους χωρο και παρατα τους,μην εισαι σαν τους αριστερους που τρεχει η "δημοκρατια" απο τα μπατζακια τους και αν νομιζουν οτι σε ταπωνουν θα το κρινουμε εμεις

Ανώνυμος είπε...

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα...

Ανώνυμος είπε...

Ο αριστεροί είναι ανθρωπόμορφοι δυστυχώς δεν έχουν καμία μα καμία σχέση πλήν ελαχίστων με ελληνικό γονίδιο . Αυτό που έλεγε ο Λιαντίνης (08.25.00) το έλεγε δια την θρησκεία καθότι τα είχε εμφανώς μπερδεμένα στο μυαλό του. Και ώς καθηγητής με φιλοσοφικό υπόβαθρο και γνώσεις ασφυκτιούσε με την γενικότερη ατμόσφαιρα.Αλλά που να γνωρίζουν οι ανθρωπόμορφοι 'αριστερούληδες'από φυσιογνωμική. Τον πλουμπίδη και χωρίς να διαβάσεις τίποτε από τα ιστορικά φαίνεται από μακριά ότι είναι χαφιεδόφατσα, όπως φαίνεται πχ. ο Φίλης από την φυσιογνωμία του τι θέματα έχει. Εκεί αριστερούληδες έχουμε 21 αιώνα και άρχισε η κατεδάφιση της μαρξιστικής απάτης, θα πάρει πολύ καιρό ακόμα , αλλά το καλό πράγμα αργεί.

Ανώνυμος είπε...

03:05 πάλι παλεύεις με σκιές στο σπήλαιο του Πλάτωνα. Γιατί ούτε εγώ είμαι αριστερός, ούτε πιστεύω ότι είναι αυθεντικά αριστερό το μασονόσκυλο που σπρώχνει την αριστερή προπαγάνδα εδώ μέσα και ταυτόχρονα αντιγράφει φράσεις μου ξανά και ξανά και ξανά, μπας και νομίσει κανείς ότι μιλάει με μένα. Γιατί; Το κάνει για λόγους που ξεφεύγουν πολύ από τις δυνατότητες κατανόησης των αναγνωστών εδώ μέσα, όχι λόγω χαζομάρας αλλά γιατί η θρησκεία η μεταφυσική και συνεπώς τα κίνητρα των εβραιομασόνων δεν μαθαίνονται σε 10 γραμμές.

Ο Λιαντίνης δεν ξέρω αν μίλαγε για τη θρησκεία μόνο. Αλλά υπάρχει ένα βιβλίο από ένα Γάλλο κλασσικιστή με τίτλο "Cunning intelligence in Greek culture and society". Δίνει παραδείγματα από την μυθολογία για την έννοια της μήτιδος. Σε ένα αγώνα αρματοδρομίας ο νεαρός Αντίλοχος έκανε την στροφή με τέτοιο έξυπνο τρόπο, ώστε ο αντίπαλός του να αναγκαστεί να κόψει ταχύτητα για να μη πέσει, και έτσι νίκησε ο Αντίλοχος. Μπράβο του δηλαδή, μαγκιά. Ή τα λόγια του πολυμήχανου Οδυσσέα για να ξεγελάσει τον Κύκλωπα και να τον τυφλώσει, ώστε να μπορέσει να δραπετεύσει με τους συντρόφους του.

Όταν βάρβαροι λαοί έρχονταν σε επαφή με αυτό τον ελληνικό πολιτισμό, στερούμενοι των γονιδίων για αρετή, και μη μπορώντας να ξεχωρίσουν το ηθικό από το ανήθικο παρά μόνο ως διαταγές, από την μήτιν καταλάβαιναν μόνο το δόλο.

Επιμειξίες με αυτούς τους λαούς δημιούργησαν το σημερινό λαμογιστάν. Με ή χωρίς τους Μαρξιστές, με ή χωρίς χαζαροεβραίους, πάλι λαμογιστάν θα ήταν. Εκτός αν βρίσκονταν κάποιος φωτισμένος άνθρωπος και εξολόθρευε όλους τους εβραιόψυχους και διεφθαρμένους δηλαδή το ένα τρίτο από το μπουρδέλο.

Οι εβραίοι τώρα υπάρχει ένα βιβλίο που λέει ότι η αρχαία γλώσσα τους προέρχεται από την Ελληνική και ότι οι εβραίοι της εποχής του Χριστού δεν ήταν παρά ένα παρακλάδι του Ελληνικού δέντρου. Και υπάρχουν και άλλοι που λένε ότι το "εβραίοι" προέρχεται από το "ερεβαίοι" ή στοιχεία του ερέβους (=σκότος), Έλληνες που ήρθαν σε επιμειξία με γιδοβοσκούς της μέσης ανατολής και προέκυψαν οι σεφαρδείμ εβραίοι.

Ανώνυμος είπε...

''Με ή χωρίς τους Μαρξιστές, με ή χωρίς χαζαροεβραίους, πάλι λαμογιστάν θα ήταν.''

Αυτά τα οποία αναγράφεις περί μαρξισμού και χαζάρων να τα γράψεις αλλαχού, όχι σε σκεπτόμενους, ''το πάλι θα ήταν'' είναι γενίκευση αόριστη. Θα είχαμε συμμοριτοπόλεμο? αν δεν είχαν γίνει Μαρξιστές και μαρξίστριες οι ανθρωπόμορφοι και οι ανθρωπόμορφες.?

Ανώνυμος είπε...


Και Γάλλο Κομμουνιστή(Jean-Pierre Vernant) επίσης αυτό το ξέχασες αγαπητέ , γίνεται ποτέ Κομμουνιστής να γράψει κάτι θετικό για τον Ελληνικό χαρακτήρα.?

A member of the Young Communists (Jeunes Communistes), Vernant joined the French Resistance during World War II and was a member of Libération-sud (founded by Emmanuel d'Astier). He later commanded the French Forces of the Interior (FFI) in Haute-Garonne under the pseudonym of "Colonel Berthier." He was a Companion of the Liberation. After the war, he remained a member of the French Communist Party until 1969.

Vernant's approach has been heavily criticized, particularly among Italian philologists, even by those of Marxist tendencies. He has been accused of a fundamentally ahistorical approach, allegedly going as far as to manipulate his sources by describing them in categories which do not apply (polysemy and ambiguity).[2]

ΙΤΑΛΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΤΟΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΑΝ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΩ.
Η Μαρξίστική απάτη του 20ου αιώνα θα λάβει ένα νομοτελειακό τέλος! αρκετά πλέον με τις μυωπικές μαρξιστικές αναλύσεις των κοινωνιών και των Ιστορικών περιόδων, αρκετά με τα περιορισμένα στερούμενα φιλοσοφικού-ολικού στοχασμού δίποδα των υλιστών.

Ανώνυμος είπε...

Και πρίν προλάβεις να απαντήσεις άν απαντήσεις , θα σου απαντήσω με την πραγματικότητα του 21ου αιώνα. Η υπερβολική αυτή ανάλυση και δή κοινωνική γίνεται από τους Ιουδαϊκής καταγωγής Ευρωπαίους πολίτες , δεν γνωρίζω αν ήταν καλοί ή κακοί άνθρωποι βλέπω όμως τα αποτελέσματα της υπερβολικής τους κοινωνικής και ψυχολογικής αναλύσεως σήμερα τριγύρω μου.
Βλέπω και βιώνω παντού τριγύρω φοβισμένους και αδιάφορους ανθρώπους βουτηγμένους στα πάθη τους τα οποία τα βαφτίζουν πρόοδο.
Βλέπω παιδεραστία-εμπόριο όπλων , κατεστραμένες οικογένειες , ανισόρροπες φεμινίστριες, ελευθεριάζουσες μαινάδες υπέρ εκτρώσεων,βλέπω τους γιατρούς που κονομάνε και τους δικηγόρους που τους κρατανε πλάτες όπως κρατάνε πλάτες στους εισβολείς. Και βλέπω και πολύ μα πολύ Ασιατική και Αφρικανική πλέμπα φανατικών οπισθοδρομικών μουσουλμάνων και λοιπών αράβων, να εισβάλει προκλητικά
όπως βλέπω επίσης αυτούς τους παραπάνω ψυχανώμαλους να είναι υπέρ της υπερβολικής ανάλυσης και υπέρ όλων των άνωθι 'ευπαθών' ψυχανώμαλων-ψυχωτικών. Βλέπω όλους αυτούς να έχουν μυστικά κονδύλια στρατιές από Δικηγόρους - Δικαστές υπέρ των , βλέπω ακόμη περισσότερα τα οποία δεν έχουν ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ που ολοι ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΤΟΝ 19 ΚΑΙ 20 ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ. ΟΠΟΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΦΑΙΡΑ... ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΛΥΣΑΝ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΟΙ ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΕΣ.!!!!
Βλέπω που οδήγησε η υπερβολική ανάλυση και η υπερβολική ελευθεριάζουσα συμπεριφορά. Σε ψυχικά ανώμαλους καθημερινά να προπαγανδίζουν περί ερμαφρόδιτου 3ου φύλου και δικαιωμάτων της αμοιβάδας. Βλέπω ότι συστηματικά προβάλλονται μόνο οι μαρξιστές από το 1850 και εντεύθεν. Δεν με ενδιαφέρει εάν ήταν πλανημένοι που ήταν γιατί δικαιολογόντας όλο αυτό το θανατικό τριγύρω τους, με την θέση που πήραν υπέρ Κομμουνισμού ώς δήθεν δικαιοσύνης και Ισότητας που δεν υπάρχει πουθενά στο Σύμπαν κατέστρεψαν μυριάδες ψυχών και τις έκαναν unstable όπως γράφουν τα Αμερικανάκια.
Το γιατί ψάξε το αν θέλεις σε μή μαρξιστές διαννοούμενους υπήρξαν και αυτοί , όπως υπήρξαν και απλοί άνθρωποι που έκαναν συνειδητά αυτό που ορίζει ο Κοσμικός Νόμος χωρίς να έχουν αναλύσει τίποτε και ποτέ. Απλά έπραξαν και βοήθησαν.

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθωντας τον ειρμο των λογων σας,μου φαινεται οτι εχετε και το ιδιο στυλ γραψιματος...οποτε καντε κατι,βαλτε πχ.ψευδωνυμο για να γνωριζουμε ποιος ειναι ποιος... επιτελους!!

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθωντας τον ειρμο των λογων σας,μου φαινεται οτι εχετε και το ιδιο στυλ γραψιματος...οποτε καντε κατι,βαλτε πχ.ψευδωνυμο για να γνωριζουμε ποιος ειναι ποιος... επιτελους!!

Ανώνυμος είπε...

Δέν χρειάζεται καμία υπογραφή , Δεν είμαστε αγαπητέ με τον φουκαρά τον Οδυσσέα είμαστε με τον ΗΡΑΚΛΗ και τον ΘΗΣΕΑ , δεν είμαστε με τον Καζατζάκη και τον Καβάφη είμαστε με τον ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ και τον ΗΣΙΟΔΟ. Δέν είμαστε με τον ΜΑΡΞ και τον ΕΓΕΛΟ είμαστε με τον Johann Christian Friedrich Hölderlin και τον Ρήγα Βελεστινλή. Δέν είμαστε με τον Χομπςμπαόυμ είμαστε με τον Παύλο Καρολίδη και τον Κωνσταντίνο Σάθα... Δέν είμαστε ούτε με τον Παλαμά είμαστε με τον ΠΛΑΤΩΝΑ και τον ΜΟΥΣΑΙΟ .Είμαστε με τον ΔΙΑ και την ΑΘΗΝΑ . Δέν είμαστε με τους Κεκροπίδες , είμαστε με τους ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΥΣ. Δεν είμαστε με τον Μότσαρτ είμαστε με τον ΜΠΕΤΟΒΕΝ. Δέν θέλουμε άλλους σχολιαστές της ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΕΧΟΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι