1/4/17

Η εγκληματική οργάνωση του Σόρος και τα δημοσιογραφικά τσιράκια της

Μια ομάδα κοπρόσκυλων της εγκληματικής και παρακρατικής συμμορίας του Σύριζα οπλισμένα με τσεκούρια μαχαίρια και βαριοπούλες και επιτέθηκαν με καθαρά δολοφονικές προθέσεις στα Κεντρικά γραφεία ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. Της Χρυσής Αυγής.
Στόχος των δολοφόνων έγινε και ο αστυνομικός σκοπός, που όμως ευτυχώς πρόλαβε να κλειδώσει την πόρτα του φυλακίου του.
Οι υπηρεσίες του Τόσκα, που το αρχηγείο τους είναι λίγα μέτρα πιο πέρα δεν κατάφεραν ούτε να «εντοπίσουν» κανένα ούτε φυσικά να συλλάβουν κανέναν , αν και υπάρχουν πολλές κάμερες και αστυνομικοί στην περιοχή, λόγω των υπουργείων της Μεσογείων. Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη δεν άσκησε ποινικές διώξεις για την δολοφονική επίθεση.
Ούτε καν για «παράνομη οπλοφορία».
Ωρες μετά την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής ο φοιτητής της Καλών Τεχνών, Αλέξιος Λάζαρης 24 ετών πήγε στην οδό Δαβάκη στους Αμπελοκήπους και φωτογράφιζε τους θαμώνες του καφενείου «Bristol» ιδιοκτησίας του κ. Χρήστου Ζέρβα, ο οποίος φέρεται να είναι και μετακλητός υπάλληλος της Βουλής.
Ο φοιτητής, σε κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία, είπε ότι τρία άτομα άρχισαν να τον βρίζουν, και τότε έβαλε τη μηχανή του στο σακίδιο του και αποχώρησε, αλλά τον έφτασαν στην οδό Παπαδά και τον έδειραν.
Η αστυνομία, αντί να συλλάβει τον φοιτητή που παραβίασε τον ιδιωτικό βίο των πελατών του Μπρίστολ, φωτογραφίζοντας τους παρά τη θέληση τους, και παραβιάζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα τους, συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του Καφενείου.
Και έκτοτε όλοι οι «δημοσιογράφοι», ασχολούνται με τη σύλληψη του Καφετζή και κανείς με την δολοφονική επίθεση του Παρακράτους στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι ξύπνοι προδότες δεν πολέμουν. Το βάζουν στα πόδια και αφήνουν τους χαζούς να σκοτωθούν . Ο στρατηγός ΜΑυροκορδάτος πρόλαβε να σωθεί από την Σφακτηρία όπου διοικούσε την άμυνα . Μια ζωή τους θυμάμαι να τρέχουν

Οι «Ταλαρίσοι» στις  26 Απριλίου/ 8 Μαίου 1825  το έβαλαν στα Πόδια από την Σφακτηρία για να σώσουν το τομάρι τους και άφησαν τους πολεμιστέ...