6/4/17

Οι «υπηρεσίες» και οι Ανωθεν επέβαλαν τη θέληση τους στον Τραμπ

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απομάκρυνε τον Στηβ Μπάννον από το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας , (NSC), όπου τον είχε διορίσει τον Ιανουάριο.
Ο Λευκός Οίκος ισχυρίστηκε ότι ο "ανασχηματισμός" δεν αποτελεί υποβιβασμό του Μπάννον.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αα ολα κι ολα τα αφεντικα παντα ειναι αθεατα,η μαλακια μας μονο θεαται να πειθεται σε καθε καραγκιοζη που το παιζει μαγκας,οπως ο Τραμπαριφας και ο Πουτινιαρης και αλλοι διαφοροι και αδιαφοροι!!!

χαχαχαχαχα κοροιδαρες την πατησατε τη λεζα!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι σημασια εχει αυτος ο μπανανας; Εδω ο τραμπας κατανομασε τον ασαντ υπευθυνο για την επιθεση με χημικα, χωρις να προηγηθει καποια ερευνα!! Το ιδιο εκανε και ο ομπονγκο οταν προετοιμαζαν εισβολη, αλλα τον ακυρωσε ο Μεγας Βλαδιμηρος κατεβαζοντας αεροπορια στην συρια.
Τελικα μαλλον δεχτηκαμε αυτο που θελαμε να πιστεψουμε-ελπιζαμε για το πορτοκαλι περουκινι. Μουλαρι ο αστραχαν ηταν ανεκαθεν.
Απλα αραχτε πισω και με μια παγωμενη λεμοναδιτσα στο χερι ας παρακολουθησουμε τον κοσμο να βυθιζεται στον ολεθρο του γππ, χορηγια των σατανιστων της νιουγιορκ.
Χαρηκα για την γνωριμια και ας οψονται τα παλια.

Ανώνυμος είπε...

ήταν πάντως μεγάλη μαγκιά των αθεάτων αν δημιουργήσανε τον Τράμπ ώστε να νομίζει ο κόσμος ότι εξέλεξε έναν αντιπαγκοσμιοποιητή....

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα της πουτανας γινεται

Ανώνυμος είπε...

Αρχίζει ο Τραμπ τη μία κωλοτούμπα πίσω από την άλλη:

Στηβ Μπάννον, Άσαντ-χημικά και βλέπουμε...

aph_k είπε...

Μεγάλη αναταραχή στους οπαδούς Τραμπ. Ο Μπαννον έφυγε μονος του γιατι δε συμφωνούσε με τις θέσεις εναντίον Άσαντ. Ωστόσο φαίνεται πως η υπόθεση χημικά ηταν στημένη. Κατι που συζητείται ευρέως πια.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως έριξε 50 πυραύλους στη Συρία εναντίον Άσαντ. Εγινε όργανο τους.

Ανώνυμος είπε...

Η κόρη του Τράμπ ξέρετε τι θρήσκευμα δηλώνει ευρέως ? Δείτε στην Γουικιπέντια...
https://en.wikipedia.org/wiki/Ivanka_Trump

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...