6/4/17

Έτσι φτιάχνουν το Πουλόβερ

του Σπύρου Χατζάρα

Ο Πρόεδρος της Μπογιουρουμού Γκιόργκε Ιβάνοφ , ο Μέγας, επειδή είναι και αυτός παιδί του «περιστυλίου», δέχτηκε να συναντηθεί με έναν αδελφό από το Μαυροβούνιο που έφερνε μαζί του ένα μήνυμα από τους «Αθέατους».

Ο μαντατοφόρος ήταν ο σεβάσμιος της Στοάς της Ποντγκορίτσα Ντούσκο Κνέζεβιτς, και το ραντεβού το έκλεισε η Στοά των Σκοπίων. Ο Ντούσκο είναι της «Trilateral Commission» που δημιουργήθηκε το1973, από τον μακαρίτη, ως παράρτημα του «Council On Foreign Relations».
Ο Κνέζεβιτς που είναι μέλος της και της «Clinton Global Initiative», διατηρεί στο Μαυροβούνιο το ίδρυμα «Atlas Foundation» που χρηματοδοτείται από το ίδρυμα Ροκφέλερ και από την «Ανοιχτή Κοινωνία» του Σόρος.
Ο αρχιμασόνος Κνέζεβιτς, συνόδευε τον απεσταλμένο από τα «Κεντρικά» του Μάθιου Πάλμερ που δουλεύει μεν στο State Department αλλά είναι του «Council On Foreign Relations», και άνθρωπος του Τζον Ποντέστα, του παιδόφιλου γραμματέα της Κλίντον.

Οι απεσταλμένοι είπαν στον Γκιόργκε ότι έστι και δεν δώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον «εκλεκτό» (Αγκίμ Ζαέβκι), θα πεσει ο ουρανός στο κεφάλι του . Θα του επιβάλουν κυρώσεις με απαγόρευση να ταξιδιών , και πάγωμα των περιουσιακών του στοιχείων, και θα τον κατηγορήσουν για διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος για κατάχρηση κονδυλίων της ΕΕ. Από την άλλη αν ως «καλός αδελφός» κάνει ότι του ζητάνε , «θα μπορούσε να έχει ότι τους ζητήσει».

Ο Ιβάνοφ που κατάλαβε ότι η σιωπή δεν είναι στην περίπτωση του χρυσός, αρνήθηκε την προσφορά των Κνέζεβιτς-Πάλμερ, και τους έβγαλε στο Φόρο, αποκαλύπτοντας το είδος των πιέσεων που ασκούνται.

Ταυτόχρονα στη Σερβία, αμέσως μετά τις εκλογές όπου μίλησε ο «κυρίαρχος» ψηφίζοντας τον υποψήφιο της Μέρκελ, που όμως κάνει νερά , θέλοντας να τα έχει καλά με τον Πούτιν και να μην μπει στο ΝΑΤΟ , έβγαλαν στους δρόμους τους «πολύχρωμους».
Το ίδιο προσωπικό που δούλεψε στο ευρω-μαιντάν και στην εξέγερση στα Σκόπια για να διαδηλώνουν στο Βελιγράδι και το Νόβι Σάντ κατά της δικτατορίας Βούτσιτς. Η Μόσχα αντέδρασε στις διαδηλώσεις των «πολύχρωμων», και εξέφρασε την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξει αποσταθεροποίηση της κατάστασης» και είπε ότι υπάρχουν, «σκοτεινές δυνάμεις» στο παρασκήνιο.
O (χαζός) υπουργός Εσωτερικών Νεμπόισα Στεφάνοβιτς είπε ότι διοργανωτές των διαμαρτυριών είναι οι δυο υποψήφιοι του Δημοκρατικού Κόμματος Γιάνκοβιτς και Γέρεμιτς.
Πάντως σήμερα ανήμερα της 76ης επετείου του βομβαρδισμού του Βελιγραδίου από τη Λουφτβάφε το 1941 που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 4000 άτομα αν και πολλοί ιστορικοί έγραψαν για 17000, έπεσε νέα γερμανική βόμβα.
Ο γερμανός εισηγητής για την Σερβία στο ευρωκοινοβούλιο δήλωσε στην «Neue Osnabrücker Zeitung» ότι η Σερβία «δεν θα γίνει μέλος της ΕΕ χωρίς να παραδεχθεί τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στο Κοσσυφοπέδιο» και ότι πρέπει να υπάρξει «πλήρης εξομάλυνση των σχέσεων με το Κοσσυφοπέδιο», και ότι «μέχρι τότε η πορεία της Σερβίας προς την ΕΕ θα είναι πολύ μακριά».
Σκάσε και σκάβε, λέει το μήνυμα στον Βούτσιτς.

ΥΓ. Αυτό δεν θα το βρείτε πουθενά αλλού. Όσοι το αντιγράψετε να το σημειώσετε. Πηγή το δελτίο των 11

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βγάλε μια ανακοίνωση να μη περιμένουμε άδικα για την εκπομπή.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε η εκπομπή ρε Χατζάρα; Δεν πιστεύω να την κόψανε και στον ΕΚ...

Ανώνυμος είπε...

Εμείς πότε θα ιδρύσουμε τη Στοά των Ελλήνων, να στεγάσουμε όλους τους άστεγους Έλληνες;