5/4/17

Να ρε χαμένοι «πράσινη ανάπτυξη»

Κινέζικα ηλεκτρικά λεωφορεία από την Ουγγαρία
Εγκαινιάστηκε χθες στην Ουγγαρία στην πόλη Κόμαρομ το εργοστάσιο της κινεζικής BYD που θα βγάζει ηλεκτροκίνητα λεωφορεία και φορτηγά. Το ύψος της επένδυσης είναι 20 εκ. ευρώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://is.gd/gxVIkA

Ανώνυμος είπε...

Περιμένετε από κούληδες και άλλους δεξιούς φιλελεύθερους να σας πουν την αλήθεια ! 1.Επενδύσεις δεν γίνονται στην Ελλάδα διότι τις απαγορεύει το μνημόνιο.Διαβάστε το είναι στο ίντερνετ και το 1 και το 2 και το 3.
2.Επίσης η Ελλάδα έχει το πιο μικρό δημόσιο της Ευρώπης ! Και ένα από μικρότερα στον κόσμο όλο !
3.Η Ελλάδα θα σωθεί μόνο με δημόσιες επενδύσεις ! Δεν έχει ξανασυμβεί κρίση να τελειώσει με ιδιωτικές πουθενά στον κόσμο ! Ούτε στις ΗΠΑ !
4.Οι διαρθωτικές αλλαγές εξωστρέφειας σε οικονομία γίνονται ήπια και οργανωμένα σε φάση ανάπτυξης και ποτέ σε φάση κρίσης και καλό είναι να γίνουν με νόμισμα που μπορείς να υποτιμάς κατά βούληση.Γιατί ? Διαβάστε το σε οποιοδήποτε βιβλίο μακροοικονομίας βρείτε στα κεντρικά βιβλιοπωλεία των Αθηνών.
Τεσσέρις αλήθειες που η συμφωνία της αλήθεια του Κούλη και οι άλλες νεοφιλελεύθερες δυνάμεις γνωρίζουν αλλά δε σας λένε διότι δεν μπορούν ! Τι αλήθεια σας λέγουν το ξέρουν αυτοί καλύτερα...Ίδια με του Τσιπράκου και των άλλων όλων πολιτικών αδυναμέων.