29/4/12

Οι απειλές των ρουφιάνων του ΚΙΣ

Αλήτες ρουφιάνοι ΚΙΣ/πασοκΑυγήτες

Έλαβα από ανώνυμο και αγράμματο καθίκι της ΠασοκΑυγής , το ακόλουθο μήνυμα: «Χατζάρα φοβάσαι μην βγει η Χρυσή αυγή και απελαθείς στα Σκόπια μαζί με την προεδράρα σου; Είσαι ένα δοσιλογικό στίγμα για τον Ελληνισμό!»
Το πρόβλημα , με τους κακόμοιρους ηλίθιους και τα ζώα που ακολουθούν τη «χρυσή Ομελέτα», και νομίζουν ότι εκφράζουν τον «Ελληνισμό», είναι ότι θεωρούν τους ρουφιάνους και τους κουκουλοφόρους της οδού Μέρλιν και του μπλόκου της Κοκκινιάς, αλλά και τους δωσίλογους συνεργάτες των αρχών Κατοχής, για «πατριώτες». Για αυτό βλέπυν και τους καταδότες, τους ρουφιάνους και τους άλλους συνεργάτες της Γενικής Ασφάλειας, σαν «πατριώτες».
Η συμπερίληψη σε Πατριωτικό Μέτωπο της ρουφιανοΠασοκΑυγής προσβάλει και τον Ελληνισμό και το Έθνος και την Πατρίδα . Ένα κόμμα ναζιστικό δεν μπορεί να είναι και Εθνικό.
Η Χρυσή ΠασοκΑυγή αποτελεί σκοτεινή έκφραση του πολιτικού συστήματος και δεν είναι αντισυστημική επιλογή. Αντίθετα, το πολιτικό σύστημα της ξένης κατοχής, σπρώχνει όσο μπορεί τη Χρυσή πασοκΑυγή για να την βάλει στο «μπουρδέλο τη Βουλή», αφού άλλωστε για λογαριασμό της Γενικής Ασφάλειας η Χρυσή ΠασοκΑυγή, φώναζε και το σύνθημα
«Να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή».

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ.Ειμαι ο μόνος που μάχεται την ιουδαική κατοχή στον τόπο μας και τα πασοκαυγήτικα εξαπτέρυγα του ΚΙΣ με στοχοποιούν.Όπως και όταν έκαναν τη δολοφονική επίθεση εναντίον μου στο Πρέζιντεντ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχετε στο κόμμα σας έναν πρώην αρχι-Χρυσαυγίτη και το μόνο που κάνετε τις τελευταίες μέρες είναι να βάλετε κατά της Χρυσής Αυγής. Τί πόρωση είναι αυτή;

"Ρουφιάνος του ΚΙΣ" είναι η Τζαβέλα, αυτή που ήταν στα κιμπούτς, που παραμονές εκλογών '09, έτρεχε στις ιουδαϊκές κοινότητες ανά την Ελλάδα, για να τούς πείσει ότι δεν είναι αντισημιτικό το ΛαΟΣ. Αυτήν που μίλαγε με τους "αμερικανούς διπλωμάτες" με τα ιουδαϊκά ονόματα για να τούς πείσει ότι το ΛαΟΣ είναι πλέον "υπεύθυνο" κόμμα και όχι ρατσιστικό, αντισημιτικό και ακραίο και ότι θέλει κεντροδεξιές συνεργασίες.

Αν θέλεις να μάθεις για τους Ταγματασφαλίτες και την Μέρλιν, ρώτα τον Ζαφειρόπουλο και κάποιους στον Ελεύθερο Κόσμο. Το ίδιο και για το "μπουρδέλο την Βουλή".

Η υποκρισία δεν έχει όρια. Και αφού είσαι τόσο εύθικτος, ανέβαζε και καμιά απάντηση, να βλέπει και ο κόσμος, αντί να παίρνεις δυο λέξεις και να τίς χρησιμοποιείς όπως θέλεις.

Δοσιλογικό, τέλος, είναι το ΛαΟΣ που έφερε την Ξένη Κατοχή στην Πατρίδα μας και συνεργάστηκε μαζί τους.

Να ο Ζαφειρόπουλος με τους "νοσταλγούς" των "ταγματασφαλιτών":

http://www.youtube.com/watch?v=3P7AXci0uEk

Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις το θάρρος να τό δημοσιεύσεις. Να δημοσιεύσεις ένα βίντεο, όπου ένας υποψήφιος με το ΛαΟΣ "συνοδοιπορούσε" με τους "Δόξα στους Χίτες και Ταγματασφαλίτες"!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα...έχεις ξεπέσει ελεϊνά...μπήκες στο χωρό με τα εβραιόπουλα και παρελαύνεις στα εβραιοκάναλα τώτρα πια....πάει η φίμωση...τώρα η δημοκρατία επέστρεψε για τον Χατζάρα και μπορεί να μιλάει, αρκεί που συνέπραξε με τον καρά-τζαφερ που ανακάλεσε τα πάντα για τους εβραίους και αρκεί που βρίζει την Χρυσή Αυγή...

ωραία πολεμάς τον ιουδαϊσμό βάζοντας τον κόσμο να ψηφίσει PASOK αφού την άλλη μέρα θα είστε συγκυβέρνησι...κατά τών ιουδαίων πάντα....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ;;;ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΘΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Κυρ Απρ 29, 03:25:00 μμ

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κατηγορείς τον Ζαφειρόπουλο!!!! Εδώ υπάρχει μία παρεξήγηση. Ο Μεταξάς, ήταν Έλληνας εθνικιστής, που πολέμησε τον ναζισμό-δεν ήταν ναζί, και δεν μπορεί να τον διεκδικεί η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή. Όσον αφορά για τον στρατηγό Γρίβα Διγενή, ιδρυτή της «Χ», και λυτρωτή της Κύπρου, υπήρξε επίσης Έλληνας Εθνικιστής και όχι ναζί
Για τον δικτάτορα Παπαδόπουλο όμως πρέπει να διευκρινιστούν τα εξής: Υπάρχει μια σκοτεινή περίοδος στην ζωή του, εκείνη της κατοχής. Είναι πράγματι γεγονός πολύ περίεργο, πώς ο Παπαδόπουλος, ένας ικανότατος αξιωματικός τα χρόνια της κατοχής να μην εμφανίζεται πουθενά. Υπάρχει η πληροφορία ότι είχε υπηρετήσει στα τάγματα ασφαλείας. Πρέπει εδώ να πούμε ότι τα τάγματα ασφαλείας, ήταν ιδέα του δημοκρατικού στρατηγού Πάγκαλου και σε αυτά υπηρέτησαν αρχικά βενιζελικοί αξιωματικοί, όπως ο Παπαδόπουλος(οι βασιλόφρονες υπάκουαν στον αγγλόφιλο Γεώργιο), και όσοι έκαναν το φοβερό αυτό σφάλμα, ήταν αντικομουνιστές αξιωματικοί που φοβόντουσαν τον ακρωτηριασμό της Ελλάδος(ήταν γνωστές οι θέσεις του ΚΚΕ, για αυτόνομη Μακεδονία, βουλγαρική Θράκη, ενώ όλοι ήξεραν την προδοτική στάση του υπέρ του Κεμάλ στην Μικρά Ασία).Με τίποτα οι αξιωματικοί αυτοί-ότι και άλλο να τους κατηγορήσεις-δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ναζί.
Πρέπει εδώ να σου υπογραμμίσω ότι και οι τρεις που σου προανέφερα-Μεταξάς, Γρίβας και ο Παπαδόπουλος-ήταν φανατικότατοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ, όπως έχουν οι περισσότεροι νεοναζί.

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο σχόλιο για το ποιος μάχεται την ιουδαϊκή κατοχή λογοκρίθηκε; Τα γεγονότα στο president;

Χαίρε δημοσιογραφία του Μινέικο!

Dr. Lou. La είπε...

Μαθημα Ιστοριας:

Κάποτε ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης Λεονίντ Μπρέζνιεφ επισκέπτεται τις ΗΠΑ.

Ο Πρόεδρος Ρόναλντ Ρήγκαν τον υποδέχεται και τον ξεναγεί στα επιτεύγματα της Δύσης. Ένα από αυτά είναι και ένα υπερπολυτελές μπουρδέλο!!! Ο Μπρέζνιεφ είναι ενθουσιασμένος από την εξυπηρέτηση και τη φροντίδα και αποφασίζει να κάνει ένα και στη Σοβιετική Ένωση.
Η επιχείρηση στήνεται, αλλά ....δεν πάει καλά. Μετά από καιρό ο Μπρέζνιεφ τηλεφωνεί στον Ρήγκαν και του λέει πως η επιχείρηση είναι ... προβληματική.

Ο Ρήγκαν τον ρωτάει τι έχει επενδύσει. Ο Μπρέζνιεφ τον βεβαιώνει πως έχει εξοπλιστει με τα καλύτερα χαλιά από το Ουζμπεκιστάν, μάρμαρα από την Αρμενία και τα πιο σύγχρονα κρεβάτια από την Ουκρανία.

Ο Ρήγκαν τον ρωτάει τι πόρνες έβαλε και ο Μπρέζνιεφ του απαντά πως τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, που ανέλαβαν το project, τον βεβαιωσαν οτι εχουν βαλει «τις καλύτερες, αφου όλες είναι σαράντα χρόνια μέλη του κόμματος.»!
.................
Λιγο Ελλάδα μοιάζει ετουτη η συγκεκριμένη ιστορία! Προσπαθεί να οδηγήσει στην ανάκαμψη την προβληματική της επιχείρηση, αναθέτοντας τη διάσωση στις πουτάνες που είναι σαράντα χρόνια μέλη του κόμματος!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα:

Πρώτον, ο Ζαφειρόπουλος ήταν ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής για χρόνια. Επομένως, αν η Χρυσή Αυγή -κατ' εσένα- είναι ναζιστική, τότε έχετε στο κόμμα σας έναν ναζί.
Δεύτερον, ο Μιχαλολιάκος, αρχηγός της Χρυσής Αυγής, προήλθε από το κόμμα της 4ης Αυγούστου, του οποίου ιδρυτής ήταν ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. Ο υποψήφιος με το ΛΑΟΣ το 2004, Κ. Πλεύρης, στο βιβλίο του, ο "Αντιδημοκράτης", εξηγεί ότι είναι κατά της δημοκρατίας, γιατί πιστεύει στον Εθνικοσοσιαλισμό. Τον Ελληνικό Εθνικοσοσιαλισμό του Ιωάννου Μεταξά.
Βεβαίως, σε άλλα βιβλία του, όπως "Γκαίμπελς", "Κοσμοθεωρία του Εθνικισμού", "Εβραίοι-όλη η Αλήθεια", δεν παραλείπει να εξάρει το μεγαλείο των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών. Ενώ, στο βιβλίο του "Εβραίοι-όλη η Αλήθεια", πάει ακόμη πιο πέρα, και καταγράφει δέκα-δεκαπέντε σημεία, στα οποία θα είχε ευνοηθεί η Ελλάδα από την επικράτηση της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας του Γ' Ράιχ!

http://imageshack.us/photo/my-images/339/61164199.jpg/

Η Χρυσή Αυγή δεν λέει τίποτα περισσότερο από όσα έχει γράψει ο Κ. Πλεύρης. Πιστεύει, δηλαδή, στον Ελληνικό Εθνικοσοσιαλισμό του Ιωάννου Μεταξά. Ο οποίος Μεταξάς ήταν θαυμαστής του Χιτλερικού καθεστώτος, ενώ είχε συναντηθεί πολλές φορές με ανώτατα στελέχη του Γ' Ράιχ. Και συν τοις άλλοις, ο Μεταξάς είχε υιοθετήσει τον "ναζιστικό" χαιρετισμό με την ύψωση σε έκταση του δεξιού χεριού, ο οποίος βεβαίως δεν ήταν ναζιστικός, αλλά αρχαίος ρωμαϊκός. Από εκεί αντεγράφη από τον Μουσολίνι, τον Χίτλερ, τον Μεταξά, και πολλά άλλα εθνικιστικά κινήματα του Μεσοπολέμου.

Επομένως, ας σταματήσουν αυτοί οι αφορισμοί περί "ναζί". Την ίδια στιγμή μάλιστα, που στο ΛΑΟΣ, υπάρχει ένα πρώην κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, για να κλείσω αυτό το θέμα της ιδεολογίας, ένας Έλληνας Εθνικιστής και Εθνικοσοσιαλιστής, δεν ανέχεται την υποδούλωση από έναν ξένο εθνικιστή. Και όπως, τότε ο Μεταξάς πολέμησε τους Ιταλούς και Γερμανούς ομοϊδεάτες του, έτσι και η Χρυσή Αυγή δεν δέχεται την επιβολή μίας ξένης δύναμης, ακόμη κι αν αυτή είναι της ιδίας ιδεολογίας.
Και μάλιστα, σχεδόν όλοι οι Χρυσαυγίτες έχουν υπηρετήσει την στρατιωτική τους θητεία σε επίλεκτα σώματα του Ε. Σ., στην μεθόριο. Σε αντίθεση, με κάποιους άλλους, (βλ. Αϊβαλιώτης) που έκαναν "θητεία" 40 ημερών στην Αθήνα και βγαίνουν και μιλάνε για πατριωτισμό και ...ναζί.

Ανώνυμος είπε...

Όσον αφορά στα της θρησκείας, ο Μιχαλολιάκος δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος. Ακόμη και στις επίσημες θέσεις της Χρυσής Αυγής αναγνωρίζεται ως επίσημη θρησκεία η Ορθόδοξη Χριστιανική.
Από εκεί και πέρα, προφανώς υπάρχουν και μέλη της που δεν είναι Χριστιανοί, αλλά "παγανιστές". Και εδώ βεβαίως, η εμπάθεια είναι εμφανής. Η αρχαία ελληνική θρησκεία, της οποίας οπαδοί τυγχάνουν κάποιοι Χρυσαυγίτες, χαρακτηρίζεται εκ μέρους σου "Ναζιστικός Παγανισμός και Αποκρυφισμός". Ασφαλώς θα γνωρίζεις ότι έχουν συγγράψει ποιήματα υπέρ της λεγομένης "πατρώας" θρησκείας πολλοί Έλληνες ποιητές και λογοτέχνες του 19ου και 20ου αιώνα, όπως ο Κωστής Παλαμάς ή ο Άγγελος Σικελιανός.
Βεβαίως, η όλη κουβέντα γύρω από την θρησκεία, έχει ξεκινήσει από τις γνωστές δηλώσεις του Καρατζαφέρη, περί σατανισμού. Αφορμή στάθηκε ένα ποιήμα που είχε γράψει ο Μιχαλολιάκος για την θρησκεία στην Αρχαία Ελλάδα και αναφερόταν στον κερασφόρο Πάνα.
Ουδεμία σχέση, δηλαδή, με τον σατανισμό και τον "ναζιστικό παγανισμό".
Όσο για τον "αποκρυφισμό", να υποθέσω ότι πιστεύεις ότι δεν υπήρχε αποκρυφισμός στην αρχαία Εληνική θρησκεία; Τα διάφορα "μυστήρια", τα μαντεία δεν ήταν μορφές αποκρυφισμού;...
Αντιθέτως, με την Χρυσή Αυγή, ο Καρατζαφέρης έβαλε την λέξη "Ορθόδοξος" στο όνομα του κόμματός του, ενώ υπάρχουν μέλη του ΛΑΟΣ Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι (βλ. Θράκη, ακόμη και σε αυτές τις εκλογές) και "παγανιστές" της πατρώας θρησκείας, όπως ο Ιωάννης Σχοινάς.

Το μόνο που προσάπτετε στην Χρυσή Αυγή είναι ο "Ναζισμός". Έλεος! Αν υπάρχει εκεί "ναζισμός", τότε υπάρχει μία γερή δόση "ναζισμού" και στο ΛΑΟΣ, για την οποία κάνετε τα στραβά μάτια...

Και για να κλείσω, δεν προβληματίζει το γεγονός ότι ΟΛΟΙ -σε επίπεδο και κομμάτων και ΜΜΕ- ασχολούνται νυχθημερόν με την Χρυσή Αυγή και μάλιστα χωρίς να τής δίνουν δυνατότητα αντιλόγου;
Την ίδια στιγμή μάλιστα, στο ΛΑΟΣ, διαμαρτύρονται ότι βάλλονται από παντού και ότι τούς κάνουν πόλεμο, για να μην μπεί στην Βουλή. Όμως, όλα τα κανάλια φιλοξενούν σε κάθε εκπομπή ένα στέλεχος του ΛΑΟΣ, χωρίς μάλιστα να κάνουν δύσκολες ερωτήσεις για μνημόνια και συγκυβερνήσεις, με ελάχιστες εξαιρέσεις από "μικρά" κανάλια.
Και αφού πιστεύετε ότι αν εμφανιστεί η Χρυσή Αυγή στην τηλεόραση, θα "ξεσκεπαστεί", ας την καλέσει ο Καρατζαφέρης στο δικό του κανάλι, το ΤηλεΆστυ, να τήν "ξεσκεπάσει" ο ίδιος.

Σπύρο, ελπίζω αυτήν την φορά να τό δημοσιεύσεις. Γιατί όταν είχα γράψει ακριβώς τα ίδια κάτω απ' την ομιλία του Μαραγκού, τούς έριξες "μαχαίρι"...

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...