27/3/22

Ένας νέος γύρος διαπραγματεύσεων Ρωσίας-Ουκρανίας θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στις 29-30 Μαρτίου

 Ο Βοηθός του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Μεντίνσκι δήλωσε ότι σήμερα διεξήχθη ένας ακόμη γύρος διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία με βίντεοζευξη  στην οποία αποφασίστηκε να συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο οι αντιπροσωπείες   στις 29-30 Μαρτίου.

Ο  πρώην βουλευτή του στην Βρίχοβνα Ράντα Αλιέκσι Ζουράβκο δήλωσε ότι η  περιοχή  της Χερσώνος ‎‎ δεν θα επιστρέψει ποτέ πλέον στον έλεγχο του Κιέβου

Ο Ζουράβκο εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι εθνικιστές και συνεργοί του Κιέβου θα συλληφθούν και θα δικαστούν.

«Στο εγγύς μέλλον, ο Νικολάεφ και η Οδησσός θα απελευθερωθούν. Και εκεί, επίσης, θα ξεκινήσει η ειρηνική ζωή. Αλλά χωρίς Ναζί και αχρείους¨», είπε .

Ο επικεφαλής της ΛΔ Λουγκάνσκ  (LPR) Λεονίντ Πασέχνικ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στο εγγύς μέλλον να διεξαχθεί δημοψήφισμα για την ένταξη στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Πορεία της ειδικής επιχείρησης 

Από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχουν καταστρέψει 1656 μονάδες αρμάτων μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα των ουκρανικών στρατευμάτων. 
Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε 18 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη χθες το βράδυ. Οι ρωσικές  δυνάμεις κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας κατέστρεψαν 67 στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εφόσον οι επιχειρήσεις συνεχίζονται κανονικά μπορεί ο ίδιος ο Πούτιν να ζητάει συνέχεια διαπραγματεύσεις για να είναι ο καλός ενώ ταυτόχρονα θα τους σφυροκοπάει...

Δημήτρης είπε...

Καμία διαπραγμάτευση νά τούς διαλύσουν

Δημήτρης είπε...

Καμία διαπραγμάτευση νά τούς διαλυσουν