29/3/22

Βλάντιμιρ Σολοβιόφ: Τίποτα δεν θα βοηθήσει την Ουκρανία

 


Ο δημοσιογράφος και τηλεοπτικός παρουσιαστής Βλάντιμιρ Σολοβιόφ στην εκπομπή του «Καλησπέρα με τον Βλάντιμιρ Σολοβιοφ μίλησε για τις επιτυχίες του ρωσικού στρατού. «Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας είπε έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές.

 Η υπεροχή του αέρα έχει κερδηθεί. Η Πολεμική Αεροπορία και το σύστημα αεράμυνας έχουν πρακτικά καταστραφεί. Από τα 152 αεροσκάφη που βρίσκονταν στις πτέρυγες  μάχης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας πριν από την έναρξη της επιχείρησης,  τα 123 καταστράφηκαν. Από τα 149 ελικόπτερα  τα 77, από τα 180 συγκροτήματα συστημάτων αεράμυνας μεγάλου και μεσαίου βεληνεκούς  τα 152. Το Ναυτικό της χώρας έπαψε να υπάρχει. Σημαντικές απώλειες υπέστησαν όλοι οι σχηματισμοί χερσαίων και αερομεταφερόμενων δυνάμεων», ανέφερε.

«Οι μάχες αποκτούν πραγματικό χαρακτήρα της απελευθέρωσης του ουκρανικού λαού από το ναζισμό. Δεν υπάρχουν αυταπάτες πια, δουλεύουμε». Διαλύσαμε το Στρατό   των 250.000 μελών. Ήσασταν διπλάσιοι, οπλισμένοι μέχρι τα δόντια. Έχετε εκπαιδευτεί εδώ και 8 χρόνια. Κατασκευάσατε οχυρώσεις, πήτατε όπλα του ΝΑΤΟ. Και τίποτα δεν θα σας βοηθήσει. Τίποτα», είπε στον αέρα της εκπομπής.

«Το Κίεβο δεν έχει βοηθηθεί ούτε  και από δυτικές χώρες που εκπαιδεύουν  τους εθνικιστές του Κιέβου τα τελευταία οκτώ χρόνια. Τίποτα δεν θα βοηθήσει την Ουκρανία», τόνισε

«Η ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία θα ολοκληρωθεί με πλήρη νίκη για τη Ρωσία». Αυτό δήλωσε ο αρχηγός του βουλγαρικού κινήματος «Ρωσόφιλοι» και πρώην βουλευτής  Νικολάι Μαλίνοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: