30/3/22

30 μαρτίου 2022, 10:27 Ο Τραμπ προέτρεψε τον Πούτιν να πει όλη την αλήθεια για τον γιο του Μπάιντεν και τις δουλειές του του στην Ουκρανία

 

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κάλεσε τον Βλαντίμιρ Πούτιν να δημοσιεύσει τις πληροφορίες για τον γιο του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, ο οποίος έκανε δουλειές στην Ουκρανία για αρκετά χρόνια. 

 Σε συνέντευξή του στο JustTheNews, ο Ντόναλντ Τραμπ  μίλησε για τις επαγγελματικές δραστηριότητες του Χάντερ Μπάιντεν στην Ουκρανία, ο οποίος εργαζόταν για την εταιρεία φυσικού αερίου από το 2014, όταν ο πατέρας του ήταν αντιπρόεδρος υπό τον Μπαράκ Ομπάμα. 
Ο Τραμπ είπε επίσης ότι η Λάρισα Μπατουρίνα, χήρα του πρώην δημάρχου της Μόσχας Γιούρι Λούζκοφ, έδωσε στον Μπάιντεν 3,5 εκατομμύρια δολάρια. 
«Δεδομένου ότι ο Πούτιν δεν είναι ακριβώς «οπαδός» της χώρας μας (...), νομίζω ότι έχει μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα (γιατί ο Baturina έδωσε στον Hunter 3,5 εκατομμύρια δολάρια – περίπου. ed.), –ίπε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος.
 «Νομίζω ότι ο Πούτιν θα ήταν έτοιμος να δώσει μια απάντηση, είμαι βέβαιος ότι ξέρει», πρόσθεσε ο Ντόναλντ Τραμπ. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 23η Απριλίου στην Ιστορία

23η Απριλίου είναι η 114η ημέρα του δίσεκτου 2024  . Απομένουν 252 ημέρες πριν από το τέλος του έτους. 303 . Κατά τον διωγμό  τουΔιοκλητιαν...