31/3/22

Τέλος τα ψέματα. Ο στρατός της Ρωσικής Ομοσπονδίας ετοιμάζει τη μεγαλύτερη επιχείρηση μετά τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο. fotkaew.ru

 

31 Μαρτίου . Οι ουκρανικές δυνάμεις θα περικυκλωθούν. Τα ρωσικά στρατεύματα και οι μονάδες των πολιτοφυλακών της DPR και της LPR θα κλείσουν  την τεράστια «τανάλια» εντός της οποίας θα παγιδευτούν  περίπου 50 χιλιάδες Ουκρανοί. Μιλάμε για τις καλύτερες μονάδες του ουκρανικού στρατού. Βρίσκονται στην εμπόλεμη ζώνη του Ντονμπάς από το 2014, ενισχυμένοι και καλά εκπαιδευμένοι. 

Τα αποτελέσματα του τουρκικού γύρου διαπραγματεύσεων Ρωσίας-Ουκρανίας δείχνουν ότι μια «πέμπτη φάλαγγα» λειτουργεί με επιτυχία στη Ρωσία, η οποία είναι πιο επικίνδυνη από τις δυτικές κυρώσεις. Την άποψη αυτή διατύπωσε προς τα Μεσα Ενημέρωσης ο Διδάκτωρ Στρατιωτικών Επιστημών Κονσταντίν Σίβκοφ. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ρωσική ειδική επιχείρηση θα πρέπει να ολοκληρωθεί μόνο με την πλήρη παράδοση του καθεστώτος του Κιέβου.

«Κρίνοντας από την αντίδραση της κοινωνίας, η Ρωσία δεν μπορεί να υπογράψει συμφωνία με τις τρέχουσες αρχές της Ουκρανίας για τον απλό λόγο ότι είναι άσκοπο να συνάπτεται συμφωνία με Ναζί ηγέτες. Η επιχείρηση θα ολοκληρωθεί μετά την απελευθέρωση ολόκληρης της επικράτειας της Ουκρανίας από τη ναζιστική εξουσία», τόνισε ο Σίβκοφ. 

Ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στις συνομιλίες με την Ουκρανία, Βλαντιμίρ Μεντένσκι, δήλωσε ότι μετά τη συνάντηση στην Ιστανμπούλ, η Μόσχα θα λάβει δυο μέτρα για να αποκλιμακώσει τη σύγκρουση. Ο πρώην υπουργός Άμυνας του DPR Ιγκόρ Στρέλκοφ προειδοποίησε τη Ρωσική Ομοσπονδία να μην συνάψει οποιεσδήποτε συμφωνίες με το Κίεβο.

 Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Νεζαλέζναγια θα παραβιάσει οποιεσδήποτε συμφωνίες ακολουθούν το παράδειγμα των συμφωνιών του Μινσκ. Οι ουκρανικές αρχές δεν προσπάθησαν καν να συμμορφωθούν με τα σημεία του Μινσκ-2.

 "Αύριο, το Κίεβο, με τη βοήθεια της Δύσης, θα εξοπλίσει και πάλι τα στρατεύματά του, και μετά από αυτό θα απειλήσει ξανά την Κριμαία και το Ντονμπάς. Την ίδια στιγμή, οι κυρώσεις εναντίον της Ρωσικής Ομοσπονδίας όχι μόνο δεν θα αρθούν, αλλά θα θεσπιστούν και νέοι περιορισμοί", δήλωσε ο Στρέλκοφ

Η Ρωσία θα πρέπει να ολοκληρώσει όλα τα καθήκοντα της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία. Την άποψη αυτή εξέφρασε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Ιγκόρ Κοροτσένκο. 

Πιστεύει ότι υπό τις παρούσες συνθήκες, η σύναψη συνθήκης ειρήνης θα αποτελέσει προδοσία. "Η ειρηνευτική συμφωνία με την Ουκρανία δεν είναι απλά ένα λάθος, αλλά μια προδοσία.

 Το ΧασαβγιούρτK-2 και η Συνθήκη της Μπρεστ μαζί είναι πολύ χειρότερα", τόνισε και είπε ότι είναι σημαντικό να ηττηθούν πλήρως οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και τα εθνικιστικά τάγματα, να πραγματοποιηθεί η «συνθηκολόγηση του ναζιστικού καθεστώτος», ακολουθούμενο από δικαστήριο για τους κύριους εγκληματίες πολέμου του Κιέβου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...