27/3/22

Η απελπισία τους χτύπησε Κόκκινο. Μιλάει για Δημοκρατία το προϊόν της διαφοράς κα της καλπονοθείας και καλούν τους Ναβάλνι και τις «Pussy Riot» να ρίξουν τον Βαλόντια.Ο Πεσκόφ απάντησε ότι δεν εξαρτάται από τον Μπάιντεν να αποφασίσει ποιος βρίσκεται στην εξουσία στη Ρωσία


 

Το μήνυμα των ΑΘΕΑΤΩΝ από την Βαρσοβία προς κάθε έναν από ΕΜΑΣ ήταν. «Θα σας σκοτώσουμε εάν δεν υποταχθείτε».
Ότι είπε για τον Πούτιν ισχύει πολύ περισσότερο για κάθε Ανώνυμο από ΕΜΑΣ. 
 Ο διαφθαρμένος Τζο για την εκλογή του οποίου ψήφισαν και οι πεθαμένοι και τα δέντρα είπε από την Βαρσοβία δήλωσε ότι «ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν πρέπει να παραμείνει στην εξουσία». 
Είπε ακριβώς αυτό που μετέφερε στον ηλίθιο πράκτορα Μπάρμπι, ο Πάϊατ
 Ο αναπληρωτής Επικεφαλής της Προεδρικής Διοίκησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας και Γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ απαντώντας στην δήλωση  ότι «ο Πούτιν δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία», είπε: 
«Ο πρόεδρος της Ρωσίας εκλέγεται από το λαό και δεν εναπόκειται στον Τζο Μπάιντεν να αποφασίσει ποιος θα ηγηθεί της χώρας»

Ο Λευκός Οίκος, διορθώνοντας τη δήλωση του Μπιντέ εξήγησε , τόνισε ότι δεν εννοούσε «αλλαγή στην πολιτική ηγεσία στη Ρωσία».


 Ο Παιδοφιλος Τζο , κατά τη διάρκεια συνάντησης με Ουκρανούς πρόσφυγες στην Πολωνία, χαρακτήρισε τον Ρώσο Πρόεδρο «χασάπη» και είπε ότι «στραγγάλισε τη δημοκρατία στη Ρωσία και προσπαθεί να το πράξει και αλλού».
Ο παιδόφιλος Μπιντές ενώ εναγκαλίζεται ξεμάσκωτη ουκρανή προσφυγοπούλα
 

Στην ομιλία του στη Βαρσοβία, είπε : «Έχω συνεργαστεί με Ρώσους ηγέτες εδώ και δεκαετίες και πάντα μιλούσα ανοιχτά και ειλικρινά με το ρωσικό λαό. Θέλω να είμαι σαφής: ο ρωσικός λαός δεν είναι εχθρός». Το ίδιο ακριβός έλεγαν στους Σέρβους πριν από 23 χρόνια. Ο Μιλόσεβιτς ήταν ο εχθρός. 
Ο Παιδόφιλος αποκάλεσε την Μεγάλη Επανεκκίνηση , που ζούμε, «Μάχη για τη Δημοκρατία» .
 «Πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτή η μάχη δεν θα τελειώσει σε ημέρες ή μήνες. Πρέπει να προετοιμαστούμε για μια μακρά μάχη», είπε.
Η βαλίτσα των κυρώσεων των ελλείψεων και της φτώχειας   θα πάει δηλαδή μακριά.

Ο παιδόφιλος Τζο είπε ακόμα: «Οι (ανύπαρκτοι) Ουκρανοί αγωνίζονται για να σώσουν το (ανύπαρκτο) έθνος τους. Αυτός ο «Νατιβισμός» των «Ostjuden» είναι ο σωστός και για αυτό η Κούλα η αντινατιβίστρια κάλεσε την νατιβίτρια εξαδέλφη της να μιλήσει στο Παραλιαμέντο του Ψωροκολομπαριστάν. 

Η τελευταία δημοσκόπηση στις ΗΠΑ δίνει στον Πολέμαρχο Τζο 42,5% θετικές γνώμες και 52,8% αρνητικές και είναι πίσω από τον Τραμπ που εχει 45% Θετικές γνώμες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κι άλλο ξαφνικό.
https://tinyurl.com/833x7h86