ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

29/3/22

Οι Ρώσοι θα αποκλιμακώσουν τις εχθροπραξίες στα μέτωπα του Κιέβου και του Τσερνιχίβ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, 29 Μαρ . Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αποφάσισε να μειώσει δραστικά τις εχθροπραξίες στα μετωπα κτου Κιέβου και του Τσερνιχίβ, δήλωσε ο υφυπουργός Άμυνας Αλεξάντερ Φόμιν. 
"Λόγω του γεγονότος ότι οι διαπραγματεύσεις για την προετοιμασία συνθήκης για την ουδετερότητα και το καθεστώς χωρίς πυρηνικά της Ουκρανία, καθώς και σχετικά με την παροχή εγγυήσεων ασφαλείας στην Ουκρανία κινούνται σε πρακτικό επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη τις αρχές που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, προκειμένου να αυξηθεί η αμοιβαία εμπιστοσύνη και να δημιουργηθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για περαιτέρω διαπραγματεύσεις και να επιτευχθεί ο τελικός στόχος της συμφωνίας για την υπογραφή της προαναφερθείσας συνθήκης, αποφάσισε να μειώσει δραστικά, κατά καιρούς, τη στρατιωτική δραστηριότητα προς την κατεύθυνση του Κιέβου και του Τσερνιχίβ", είπε ο Φόμιν  σε δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η απελευθέρωση του Ναυπλίου από τον Φιλογενή Σταϊκόπουλο

  Τα ξημερώματα της 30ης Νοεμβρίου/12 Δεκεμβρίου 1822, ο Φιλογενής Στάϊκος Σταϊκόπουλος μαζί με τον Δημήτριο Μοσχονησιώτη και 300 άνδρες ει...