29/3/22

Οι Ρώσοι θα αποκλιμακώσουν τις εχθροπραξίες στα μέτωπα του Κιέβου και του Τσερνιχίβ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, 29 Μαρ . Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αποφάσισε να μειώσει δραστικά τις εχθροπραξίες στα μετωπα κτου Κιέβου και του Τσερνιχίβ, δήλωσε ο υφυπουργός Άμυνας Αλεξάντερ Φόμιν. 
"Λόγω του γεγονότος ότι οι διαπραγματεύσεις για την προετοιμασία συνθήκης για την ουδετερότητα και το καθεστώς χωρίς πυρηνικά της Ουκρανία, καθώς και σχετικά με την παροχή εγγυήσεων ασφαλείας στην Ουκρανία κινούνται σε πρακτικό επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη τις αρχές που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, προκειμένου να αυξηθεί η αμοιβαία εμπιστοσύνη και να δημιουργηθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για περαιτέρω διαπραγματεύσεις και να επιτευχθεί ο τελικός στόχος της συμφωνίας για την υπογραφή της προαναφερθείσας συνθήκης, αποφάσισε να μειώσει δραστικά, κατά καιρούς, τη στρατιωτική δραστηριότητα προς την κατεύθυνση του Κιέβου και του Τσερνιχίβ", είπε ο Φόμιν  σε δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ 1941 ! ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΟΣ, ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ

Στη δίκη των δωσιλόγων τον Απρίλιο του 1945,        οι Τσολάκογλου και  Δεμέστιχας   μίλησαν για μια σύσκεψη των Σωματαρχών που έγινε στην...