24/3/22

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας αποκάλυψε προγράμματα χρηματοδότησης για τα βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία από τους Τζορτζ Σόρος και Χάντερ Μπάϊντεν.

 

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας αποκάλυψε με έγγραφα  το σύστημα διασύνδεσης  μεταξύ κυβερνητικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και των  ουκρανικών βιολογικών εργαστηρίων. Η Μόσχα υπογραμμίζει  τη συμμετοχή στη χρηματοδότηση αυτών των δραστηριοτήτων οργανώσεων  κοντά στη σημερινή ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, ιδίως του επενδυτικού ταμείου Rosemont Seneca, του οποίου ηγείται ο Χάντερ Μπάιντεν. Το Ταμείο έχει σημαντικούς οικονομικούς πόρους ύψους τουλάχιστον 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων".

Επίσης, υπάρχει στενή σύνδεση του ταμείου με τους βασικούς αναδόχους του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Metabiota. Μαζί με τους Black και Veach, είναι ο κύριος προμηθευτής εξοπλισμού για τις βιομηχανολογικές του Πενταγώνου σε όλο τον κόσμο.

"Η κλίμακα του προγράμματος είναι εντυπωσιακή. Εκτός από το στρατιωτικό τμήμα, η Αμερικανική Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης, το Ίδρυμα Τζορτζ Σόρος, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων συμμετέχουν άμεσα στην εφαρμογή του ", τόνισε ο επικεφαλής της έρευνας .

Επίσης, η επιστημονική επίβλεψη γινόταν από κορυφαίους ερευνητικούς οργανισμούς των ΗΠΑ που περιλαμβάνουν το Εθνικό Εργαστήριο του Λος Άλαμος, το οποίο ανέπτυξε πυρηνικά όπλα.

Όλες αυτές οι δραστηριότητες, διεξάγονται υπό τον πλήρη έλεγχο του Πενταγώνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: