24/3/22

Ο Μπιντές επέτρεψε στο ΝΑΤΟ να παρέμβει στην Ουκρανία «εάν» όμως και «εφόσον» οι Ρώσοι κάνουν το πρώτο βήμα

 

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν απείλησε να απαντήσει εάν η Ρωσία χρησιμοποιήσει χημικά όπλα στην Ουκρανία

Ο Πρόεδρος Τζο  δήλωσε  ότι η Ουκρανία πρέπει να αποφασίσει μόνη της εάν πρέπει να προβεί σε εδαφικές παραχωρήσεις στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, 24 Μαρ. Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ θα «απαντήσουν» εάν η Ρωσία αποφασίσει να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα στην Ουκρανία. είπε ο  Τζο Μπιντές.

«Η φύση της ανταπόκρισής μας θα εξαρτηθεί από τη φύση της χρήσης», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου Βρυξέλλες.

Νωρίτερα, ο Μπιντές δήλωσε ότι οι ρωσικές αρχές κατηγορούν τις ΗΝΩΜΈΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΊΕΣ και την Ουκρανία οτι έχουν στην κατοχή τους χημικά και βιολογικά όπλα, επειδή οι ίδιοι εξετάζουν τη δυνατότητα χρήσης τους. 

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριαμπκόφ αποκάλεσε αυτούς τους ισχυρισμούς κακόβουλους .

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, 24 Μαρτίου. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους προέδρους της Ρωσίας και της Ουκρανίας Βλάντιμιρ Πούτιν και Βλάντιμιρ Ζελένσκι για τη διοργάνωση της συνάντησής τους. "Θα συνεχίσουμε τις πρωτοβουλίες μας, τις διαπραγματεύσεις και με τους δύο ηγέτες. Η πολιτική μας είναι η πολιτική της ειρήνης... Το καθήκον μας είναι να συνεχίσουμε το έργο, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε", δήλωσε ο Ερντογάν σε συνέντευξη Τύπου στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ μέσα Βρυξέλλες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οπότε θα γίνει πρπβοκάτσια φωλσφλαγκ είτε παραγματική είτε κάποιο ψεύτικο βίντεο

Γιαννης είπε...

Το άδειο κουστούμι του λευκού οίκου ας κράτα κλειστό τον αποπατο του. Καθε 2ο σαββατοκύριακο τον κουραρουν με διαφορά σκευάσματα που κρατάνε 3 με 4 μέρες για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις διάφορες υποχρεώσεις του.Την 5η μέρα πέφτει πάλι στο λήθαργο της ανίας. Δύσκολα θα κανει Χριστούγεννα στην πρωτεύουσα.

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...