24/3/22

Βλάντιμιρ Μεντίνσκι: Τωρα κρίνεται η ύπαρξη της Ρωσίας

 


Ο βοηθός του Ρώσου ηγέτη Βλάντιμιρ Μεντίνσκι ότι «στην παρούσα κατάσταση, κρίνεται το ζήτημα της ύπαρξης της Ρωσίας», προσθέτοντας ότι η συλλογική Δύση πιέζει τη Ρωσική Ομοσπονδία να καταστρέψει το πολιτικό της σύστημα».

 

Ο διευθυντής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών (SVR), Σεργκέι Νάρσκιν, δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή αποφασίζεται η μοίρα της Ρωσίας και η μελλοντική της θέση στον κόσμο. 
Σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να θυμόμαστε ότι ο κύριος παράγοντας για την ανάπτυξη της χώρας και ο πυρήνας της χιλιετούς ιστορίας της «ήταν και παραμένει η κυριαρχία , το δικαίωμα να καθορίζει ανεξάρτητα, ελεύθερα και συνειδητά τη μοίρα της».
 Η κυριαρχία είναι εγγύηση για την ευημερία και την αξιοπρέπεια των πολιτών, τόνισε ο Σεργκέι Νάρσκιν συνέκρινε τoυς Ρώσους στρατιώτες που μάχονται στην Ουκρανία με τους «θαυματουργούς ήρωες» του Σουβόροφ Ο ρωσικός στρατός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του νεοναζισμού, ο οποίος «καλλιεργείται από δυτικά ολοκληρωτικά-φιλελεύθερα καθεστώτα». Αυτοί, όπως και όλοι οι Ρώσοι, δεν θα συμφωνήσουμε με αυτόν στο εξωτερικό που αποφάσισε να δώσει στη Ρωσία μια θέση στο περιθώριο της παγκόσμιας ιστορίας». 
Ο επικεφαλής της SVR τόνισε ότι ο Ρώσος στρατιώτης πάντα αντιστέκεται για να υπερασπιστεί την Πατρίδα, από τον εχθρό και συνέκρινε τους σημερινούς ρώσους στρατιώτες με τους εκδικητές του Αλεξάντερ Νέφσκι, και τους «θαυματουργούς ήρωες» του Αλεξάντερ Σούβοροφ, και τους ήρωες του Πανφίλοφ και πρόσθεσε ότι το θάρρος και η γενναιότητά τους ανοίγουν το δρόμο για τη Ρωσία στο ιστορικό της μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...