25/3/22

Το Κρεμλίνο κλείνει την Πόρτα στα μούτρα του Μπιντέ και θεωρεί πρόωρο να μιλήσει για το μέλλον των διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ για τις εγγυήσεις ασφαλείας. Είναι πιθανώς σχεδόν αδύνατο να εναπαληφθούν

 

Ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Μόσχα Τζον Σάλιβαν  δήλωσε ότι αναμένει επανάληψη  των διαπραγματεύσεων ΗΠΑ  Ρωσίας για τις εγγυήσεις ασφαλείας. 

Ο  γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ, απάντησε αμέσως ότι , «η πραγματικότητα έχει αλλάξει δραματικά, και θα απαιτηθεί  μια νέα προσέγγιση. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για οποιεσδήποτε προοπτικές. Είναι πιθανώς σχεδόν αδύνατο. Απαιτείται σοβαρή επανεκτίμηση».

 Σύμφωνα με τον Ντμίτρι Πεσκόφ, η πραγματικότητα έχει αλλάξει δραματικά και απαιτείται μια νέα προσέγγιση.

«Είναι πρόωρο να μιλάμε για το μέλλον των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ρωσίας και  Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με τις εγγυήσεις ασφαλείας», είπε ο Πεσκώφ. Δηλαδή αφήνουν μια χαραμάδα. Ένα ίσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

102 χρόνια από την Μικρασιατική προδοσία και την Εθνική Καταστροφή. Ο Γουναρης δήλωνε ότι δεν θα εγκαταλείψει την Μικρά Ασία , ενώ οι Γουναρικοί Βουλευτές τον εγκατέλειπαν, και η δύναμη του στην Βουλή ειχε μειωθεί σε 155.

  Η κυβέρνση Γούναρη είχε ακόμα  17 ημέρες ζωής. Οι Έλληνες στην Σμύρνη και την Μικρά Ασία είχαν ακόμα 140 ημέρες ζωής Τα "εκτός των τε...