30/3/22

Εκατόμβες από Οξεία ξαφνικίτιδα. Μπαμ και κάτω οι Ασφαλείς.

 

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ Ή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2021 ΟΤΑΝ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ!!! 

- ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 40ΧΡΟΝΗ ΑΝΝΑ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΜ!!! . Η ΑΤΥΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ.
- ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 57ΧΡΟΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ! 
- ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 58ΧΡΟΝΟΣ ΘΩΜΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ! 
- ΠΑΕΙ ΚΑΙ 28ΧΡΟΝΟΣ ΒΕΛΓΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ! ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΙΦΝΊΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ! 
-ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΩΤΣΕΖΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ! ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ. ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ 
 -ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 45ΧΡΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! «ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ» ΣΤΟ ΣΠΙ ΤΙ ΤΟΥ - ΗΤΑΝ ΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ "ΙΕΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ" ΤΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ
 
Το ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΕΑ γνωρίζει τους τελευταίους μήνες όλες τις αναφορές των αιφνίδιων θανάτων και των θυμάτων που στην αρχή έγραφαν ότι ήταν φουλ εμβολιασμένοι. 
Στην συνέχεια το έκοψαν και δεν ανάφεραν καθόλου την αιτία θανάτου παρα μόνο αν κάποιος ήταν ανεμβολίαστος. Τόσο απατεώνες είναι οι δημοσιογράφοι της πλάκας και άλλο τόσο πουλημένα τομάρια γιατί θα μπορούσαν πολύ εύκολο να κρατούσαν τα δεδομένα και τα στοιχεία των θυμάτων από το τους αιφνίδιους θανάτους των φουλ εμβολιασμένων. 

ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: