22/7/10

Η Ελληνοτουρκική αναμέτρηση κλείνει σχεδόν μία χιλιετία

Η ανασύσταση αυτής της νεοελληνικής αυτοκρατορίας προϋποθέτει την διάλυση της νέο-οθωμανικής.

Στο Τουρκικό ψευδοκράτος (Τουρκία είναι αδόκιμος όρος) πόσοι Νταβούτογλου πιστεύετε ότι υπάρχουν;
Ρωτώ με την έννοια του να χαράξουν πολιτική γραμμή, πολιτική στρατηγική. Ελάχιστοι απαντώ, να είναι δέκα με είκοσι άτομα το πολύ.
Στην Ελλάδα υπάρχουν αντίστοιχα τέτοιοι άνθρωποι; Σαφέστατα απαντώ πάλι, αλλίμονο εάν δεν υπήρχαν. Γνωρίζουμε έναν, τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη.
Όλοι όσοι ασχολούμαστε με την σημερινή πολιτική κατάσταση διαβάσαμε ή τουλάχιστον ενημερωθήκαμε σχετικά με το περιβόητο βιβλίο-βίβλο του Νταβούτογλου στο οποίο εν κατακλείδι αναφέρει και αιτιολογεί πως οι Τούρκοι πρέπει και θα προσπαθήσουν να ανασυστήσουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Γέλασε κανείς;
Ξεκαρδίστηκε ίσως από τα γέλια θεωρώντας αυτές τις απόψεις γελοίες;
Δεν νομίζω!
Όλοι πήραμε στα σοβαρά αυτές τις απόψεις και μάλιστα βλέπουμε και κάποιες να υλοποιούνται!
Και ερωτώ τώρα, εάν κάποιος Έλληνας έγραφε ένα βιβλίο στο οποίο ανέφερε πως αν η Ελλάδα θέλει να επιβιώσει, πρέπει να ανασυστήσει την Βυζαντινή Αυτοκρατορία, τί θα γινόταν;
Απαντώ! Θα τον χλεύαζαν όλοι και ποιοι θα ήταν όλοι αυτοί, αυτοί που δεν μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους, αυτοί που υποστηρίζουν πως η Βυζαντινή Αυτοκρατορία δεν ήταν ελληνική!!!
Αυτοί που τους μεγάλωσε ένα σύστημα να είναι φιλέλληνες και όχι Έλληνες, ένα σύστημα που προάγει την αναξιοκρατία και τον ραγιαδισμό, ένα σύστημα όπου δεν θέλει τους υπηκόους του να έχουν μεγάλα οράματα, τους ταΐζει Παρθενώνα και αυτός σαν χάνος κάθεται με ανοικτό στόμα και θαυμάζει τα έργα των Ελλήνων σαν να είναι Σουηδός, σαν να μην είναι και αυτός Έλληνας.
Η Ελληνοτουρκική αναμέτρηση κλείνει σχεδόν μία χιλιετία, είναι μία αναμέτρηση που όμοιά της δεν έχει υπάρξει στην παγκόσμια ιστορία και ούτε θα υπάρξει, δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε σα λαοί και όποιος το πιστεύει αυτό ζει στον κόσμο του. Μας χωρίζουν ωκεανοί αίματος, αυτή τη στιγμή έχουμε δύο επιλογές ως έθνος ή θα υποταχθούμε εκ νέου στην Σύγχρονη Οθωμανική Αυτοκρατορία ακολουθώντας τους ανάξιους πολιτικούς που μας κυβερνούν ή θα τους ανατρέψουμε και θα οδηγήσουμε την Ελλάδα σε μία πορεία αναγέννησης με τελικό στόχο την δημιουργία μίας Νέας (Βυζαντινής, Ρωμαίικης, Ελληνικής, Γραικικής, βάλτε όποιο όνομα θέλετε για μένα είναι όλα το ίδιο) σύγχρονης Αυτοκρατορίας.
Αυτός ο στόχος μπορεί να έχει ορίζοντα εκατό ετών, δεν σημαίνει ότι θα γίνει αύριο, και πρέπει πρώτα βέβαια να αναγεννηθούμε ως κράτος και ως έθνος από την διάλυση που βιώνουμε.
Η ανασύσταση αυτής της νεοελληνικής αυτοκρατορίας προϋποθέτει την διάλυση της νέο-οθωμανικής.
Δεν υπάρχει μέση λύση, ούτε άλλη λύση. Αυτοκρατορικοί εκ νέου ή γιουσουφάκια, διαλέξτε.
Εάν τελικώς αποτύχουμε τουλάχιστον θα έχουμε πέσει μαχόμενοι.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας


YΓ. Η ήττα στη μάχη του Ματζικέρτ είναι το φυσικό επακόλουθο μίας κακοδιοίκησης δεκαετιών, μίας αλλαγής δόγματος όσον αφορά την πολιτική της αυτοκρατορίας. Όταν το ίδιο το κράτος αποφασίζει πλέον να διαλύσει το θεματικό στρατό και να προσλάβει μισθοφορικό πιστεύοντας πως «ηρεμεί μεν το υπηκόον, ειρηνεύει δε το αντιπάλον, πολλά δε τα των Ρωμαίων ειρήνη κατέχειν» (αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος ο Μονομάχος) .
Κανείς Δυνατός δεν μπορεί να αλλάξει την πορεία του τόπου (αν και έγιναν πολλές προσπάθειες). Η αντικατάσταση στην διακυβέρνηση της αυτοκρατορίας της στρατιωτικής αριστοκρατίας των θεμάτων από την διεφθαρμένη αστράτευτη αριστοκρατία της πρωτεύουσας οδήγησε σταδιακά στην διάλυση της αυτοκρατορίας .
Εμείς από την μεριά μας ευελπιστούμε και γι'αυτό αγωνιζόμαστε να μην έχουμε την τύχη του στρατηγού Γεώργιου Μανιάκη αλλά αυτή τη φορά να βγούμε νικητές για το καλό του έθνους και της πατρίδας.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς!

1 σχόλιο:

ερωτοκριτος/erotokritos είπε...

Μπορείτε να μας κάνετε πιο συγκεκριμένο το πώς εννοείται την εθνική ταυτότητα σήμερα;
Γιατί κι εγω νιώθω-και είμαι 'Ελληνας- όμως δυστυχώς αυτό δεν ειναι αδιαπραγμάτευτο όπως πριν από 1000 χρόνια.
Τοτε ο Ρωμιός ζούσε σε μια συγκεκριμένη περιοχή με τα ήθη και τον πολιτισμό του και όχι δεν επηρεάζονταν αλλά αγνοούσε και την ύπαρξη των άλλων εθνών.Δεν ήξερε ας πούμε καν ότι υπήρχε Κινεζικος πολιτισμός ή Ινδιάνοι στην Αμερική.Σήμερα όμως εγώ θέλω να είμαι πατριώτης αλλά συγχρόνως ακούω ροκ και μπλουζ,βλέπω ξένο κινηματογράφο,τρώγω ξένα φαγητά...

Δώστε πρώτα έναν ορισμό για τον εθνικισμό του 21ου αιώνα και μετά συζητάμε για τα υπόλοιπα

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...