28/7/10

13 σφαίρες για να μάθουμε να μην λέμε τη γνώμη μας.

Οι «επαναστάτες», δολοφόνησαν με 13 σφαίρες τον Σωκράτη Γκιόλια, για το ρεπορτάζ που έκανε πριν 6 χρόνια, για τον Κεντέρη και την Θάνου. (Αυτό σημαίνει ότι είναι φανατικοί αναγνώστες της Χαφιεδοτυπίας, του Μίχα, του Ιού και του Συρίγου).

Τέτοιο «επαναστατικό πάθος», για τον κλασσικό αθλητισμό, και το «Ολυμπιακό πνεύμα». Οι επικοινωνιολόγοι της «Σέχτας» δεν μπόρεσαν να βρουν κάτι καλύτερο.
Προκήρυξη για γέλια δηλαδή !

Τον σκότωσαν, και λόγω της συμμετοχής του στο Τroktiko. Επιχείρηση Φόβος και τρόμος στο διαδίκτυο. (Συμφωνούν και με τον Γ. Κουρή και την Αυριανή, για τους ….εκβιασμούς, των μπλόγκερς).

Λένε, και ότι τον σκότωσαν, γιατί έγραψε υπέρ του Εφραίμ.

13 σφαίρες για να μάθουμε να μην λέμε τη γνώμη μας.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ1. Στην προκήρυξη επτά σελίδων που έστειλαν τα μέλη της «Σέχτας Επαναστατών» στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, γράφουν : «Χτυπάμε τους υπηρέτες του συστήματος» και σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro.blogspot.com , γίνεται αναφορά στους Ν. Χατζηνικολάου, Μ. Τριανταφυλλόπουλο και Θ. Αναστασιάδη, και επίσης στα ονόματα του Πέτρου Κωστόπουλου, του Δημήτρη Κοντομηνά και του Γιώργου Κουρή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Fimotro, χαρακτηρίζουν τον Σωκράτη Γκιόλια «άνθρωπο των μπράβων και των νονών της νύχτας»

ΥΓ2.Το μακρύ χέρι του αφεντικού φαίνεται ολοκάθαρα. "Είναι γνωστός ο αίτιος, (ηθικός αυτουργός) , γνωστή και η αιτία", (η σιωπή).

1 σχόλιο:

Ελευθερόφρων εθνικιστής είπε...

http://eleftherofrwn.blogspot.com/2010/07/blog-post_20.html

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...