20/7/10

ΕΚΛΟΓΕΣ και εσωκομματική πράσινη «επανάσταση»

Ο κ. Γιάννης Δημαράς δήλωσε στην Real News ότι αντιμετωπίζει σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά βρίσκεται και σε επαφή με τον νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρό ο οποίος έχει πεισθεί ότι δεν πρόκειται να είναι ο εκλεκτός της Ιπποκράτους, και σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr, «έχει προσεγγίσει στελέχη της Ρηγίλλης, με αποτέλεσμα ορισμένες πηγές από το νεοκλασικό να υποστηρίζουν μετ’ επιτάσεως ότι ο νομάρχης Αθηνών θα είναι η «έκπληξη» του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για την Αττική.
Ο Κώστας Σκανδαλίδης πιέζει τον Τσούρα «με αντάρτες», για να τον κατεβάσουν υποψήφιο περιφερειάρχη

Ιουλιανά στο ΠΑΣΟΚ!!!!....

Το λέμε καιρό. H βάση του ΠΑΣΟΚ βράζει, και αυτό το ξέρει καλά η ηγεσία του κινήματος, εδώ και καιρό τα στελέχη δεν μπορούν να πάνε στις οργανώσεις υπό τον φόβο επεισοδίων ανάλογων αυτόν που βίωσε 2 φορές ο Σωκράτης Ξυνίδης στην Ιπποκράτους.
Στους χώρους δουλειάς και σε συνδικαλιστικό επίπεδο πολύ σκέφτονται να ζητήσουν άμεσα την παραίτηση του προέδρου τής ΓΣΕΕ κυρίου Παναγόπουλου, και ετοιμάζονται για σκληρές κινητοποίησης μαζί με την αριστερά ξεκινώντας από την ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο, ενώ στελέχη οργανώσεων κινούνται για εκδήλωση διαμαρτυρίας στις 3 Σεπτεμβρίου ξεχωριστή από την επίσημη!!!!
Άλλωστε πριν 15 μέρες επώνυμα 5 συνδικαλιστές υπέγραψαν κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα και ζητούσαν παραίτηση Παπανδρέου. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίχθηκε αρκετά στο διαδίκτυο όπου υπάρχουν πια ελάχιστοι υποστηρικτές, και δεν φτάνει αυτό οι δυναμικότερες διαδικτυακές ομάδες όπως η "Κίνηση Πολιτικής Διαβούλευσης" και το γκρούπ στο facebook.
"Είμαστε ΠΑΣΟΚ είμαστε ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ είμαστε ΠΟΛΛΟΙ", στείλανε χιλιάδες μηνύματα για την εκδήλωση με τίτλο "ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ" στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΣΗΕΑ , και κεντρικό ομιλητή τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ πλέον βουλευτή ΑΤΤΙΚΗΣ Β. Οικονόμου, όπου χωρίς λεονταρισμούς και μεγαλόσχημα λόγια διατρανώνει παντού ότι "εργάζεται σταθερά για την δημιουργία της μεγάλης κεντροαριστεράς".

Παράλληλα πολλά στελέχη από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
του Γ. Παναγιωτακόπουλου, απαιτούν σκληρότερη στάση, άμεση μαζική αποχώρηση, πριν τις διαδικασίες του επερχόμενου συνεδρίου που κανονικά είναι για τον Μάρτιο του 2011, αλλά ουδείς ξέρει αν θα πραγματοποιηθεί, και αν υπάρχει νόημα συμμετοχής, αφού θεωρούν ότι η κοινωνία με τις αντιδράσεις της, θα θέσει την κυβέρνηση και την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τους 157 "νομοταγής" βουλευτές, στα σχοινιά του πολιτικού "ρινγκ:….
Oι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες μιας και το ΠΑΣΟΚ πια είναι κόμμα με στρατηγούς… αλλά χωρίς στρατιώτες!!!!!
http://mhpronomiouxos.blogspot.com/2010/07/blog-post_8134.html

Ακόμη μία αναβολή παίρνει, σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr, η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ η οποία ήταν να πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου, κατόπιν μεταφέρθηκε για το τελευταίο δεκαήμερο του τρέχοντος μηνός και, τελικά, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Και μάλιστα όχι σε μια οποιαδήποτε ημερομηνία αλλά την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ. Εκεί, βεβαίως, το βάρος δεν θα πέσει σ΄ αυτά που πέρασαν (μνημόνιο, ασφαλιστικό κλπ) αλλά σε αυτά που έρχονται (αντισταθμιστικά μέτρα κοινωνικού χαρακτήρα).

Με βάση αυτόν τον σχεδιασμό και καθώς τα θερινά τμήματα ξεκινούν σήμερα, θα υπάρξει μία περίοδος νηνεμίας και ανασύνταξης στο εσωτερικό τόσο της κοινοβουλευτικής ομάδας όσο και του κόμματος και η 3η Σεπτέμβρη θα επιχειρηθεί να αποτελέσει αφετηρία για μια «νέα αρχή» του κυβερνώντος κόμματος ενόψει, μάλιστα, και των εκλογών του Νοεμβρίου.

Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνεδρίασης θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των υποψήφιων περιφερειαρχών του ΠΑΣΟΚ. Αν και τόσο η πλειοψηφία των υποψηφίων όσο και πολλά στελέχη του κόμματος, θεωρούν ότι δύο μήνες πριν τις εκλογές «είναι πολύ αργά.»

Για τις αρχές και τα τέλη Αυγούστου μετατίθενται, όπως όλα δείχνουν, οι ανακοινώσεις των περισσότερων ονομάτων υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών του ΠΑΣΟΚ, καθώς παρά τα όσα προβλέπει η εγκύκλιος Ξυνίδη/ Τσούρα για ολοκλήρωσή μέχρι τις 24 Ιουνίου των «εσωκομματικών διαδικασιών, αυτές, στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ακόμη δεν έχουν προχωρήσει.

http://www.aftodioikisi.gr/

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά τα καμώματα του Νομάρχη Χίου, την ανθελληνίδα Θάλεια, τον ελληνόφωνο κεντροαριστερό δικηγόρο & την ελληνοποίηση των νομιμοποιηθέντων λαθρομεταναστών (sic), είναι πλέον απαραίτητο οι "ΠΟΛΛΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΣΟΚτζήδες" να μας ενημερώσουν αν είναι (original) ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΦΕΡΙΜ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΤΣ ΚΑΙ ΠΛΗΥΘΣΜΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ!!!ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΔΙΠΟΔΑ!ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ!

Λαθρομετανάστες, αντιρρησίες συνείδησης, και πολύχρωμοι περαστικοί συνόδευσαν την Κούνεβα σε μοντέρνα εκδοχή του... Προμηθέα Δεσμώτη!

Το είδαμε και αυτό... Οι επαγγελματίες αντιρατσιστές εκμεταλλευθήκαν ακόμη και τον χώρο του Ηρωδείου, έτσι ώστε να προωθήσουν την αντιρατσιστική και ανθελληνική προπαγάνδα τους, γελοιοποιώντας παράλληλα τον ιερό θεσμό της Αρχαίας Τραγωδίας.
Συγκεκριμένα στην αυλαία του Ελληνικού Φεστιβάλ στην Αθήνα την περασμένη Πέμπτη, παρουσιάστηκε η αντιρατσιστική εκδοχή του Προμηθέα Δεσμώτη! Μάλιστα για την επιτυχία του όλου concept επιστρατευτήκαν ακόμη και λαθρομετανάστες αλλά και αντιρησίες συνείδησης, οι οποίοι ως «ηθοποιοί»(!) εισήλθαν επί σκηνής λέγοντας «Είμαστε η Αθήνα», «Μας επέλεξαν επειδή αντιπροσωπεύουμε στατιστικά τον πληθυσμό της πόλης. Αντιπροσωπεύουμε την ηλικιακή πυραμίδα, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας». Και το αντιρατσιστικό αίσχος συνεχίστηκε με το εξής κωμικοτραγικό «Ερχόμαστε από διαφορετικές χώρες και ηπείρους», διευκρίνισαν κρατώντας τα σημαιάκια τους. «Τρεις από εμάς δεν είναι καταγεγραμμένοι», μας πληροφόρησαν προτού «αναδυθούν» από μια καταπακτή τρεις μετανάστες, και συνέχισαν λέγοντας με ποιον από τους ήρωες του Αισχύλου ταυτίζονται!

Η ταλαιπωρία μας συνεχίζεται...
Η «τραγωδία» (μας) όμως δεν σταματά εδώ καθώς στην συνέχεια εμφανίστηκε επί σκηνής ως «από μηχανής Θεός» η Κωνσταντίνα Κούνεβα, και μάλιστα δια εκπροσώπου, η οποία φορούσε αρχαιοελληνικό προσωπείο παραμορφωμένο και καλωδιωμένη έτσι ώστε να ακούγεται η ηχογραφημένη φωνή της Κούνεβα! Το αντιρατσιστικό αυτό «έπος» συνεχίστηκε με διαφόρους «αντιρρησίες συνείδησης», αλλοδαπούς μετανάστες, και πολλούς ακόμη άλλους ακαθόριστου περιεχομένου τύπους, να διέρχονται από τη σκηνή του Ηρωδείου με διάφορες ερωτήσεις να απαρτίζουν την πλοκή. Τι ερωτήσεις; Θαυμάστε: «Ποιος θα άλλαζε αν αποκτούσε εξουσία;». Οι περισσότεροι επέλεξαν το «εγώ όχι», κάνοντας το κοινό να γελάσει. «Ποιος από εσάς πιστεύει πως είναι απόγονος των αρχαίων Ελλήνων;» (ένα 30% υπολογίσαμε πως απάντησε θετικά). Άλλες ερωτήσεις απαιτούσαν ακόμα μεγαλύτερη αντιρατσιστική «ευαισθησία»: «Ποιος θέλει να φύγουν οι μετανάστες από την Αθήνα;».
Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που τα αρχαία θέατρα από ιεροί χώροι μετατρέπονται σε στίβο κατάπτυστης νεοταξικής προπαγάνδας. Έχουμε δει ακόμη και στην Επίδαυρο αρχαίες τραγωδίες με έκφυλους να προβάλουν τον κιναιδισμό, αλλά αυτή τη φορά πραγματικά με το να διέρχονται από την σκηνή λαθρομετανάστες παριστάνοντας του ταλαίπωρους πιστεύουμε ότι ξεπεράστηκε κάθε όριο πρόκλησης. Ευθύνες θα ζητηθούν; «Τραγικά» πράγματα...

http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4881:2010-07-19-16-07-15&catid=98:2008-10-17-07-34-07&Itemid=285

Ανώνυμος είπε...

Ηχηρό όνομα, πίσω από τη δολοφονία του Γκιόλια;
Τις επαφές πέντε προσώπων με τον Σωκράτη Γκιόλια άρχισαν να ερευνούν εδώ και λίγη ώρα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Ο ένας από τους ύποπτους...

σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, είναι ένα ηχηρό όνομα και αναμένεται να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο στα κινητά τηλέφωνα του και στα καρτοκινητά που χρησιμοποιούσαν αυτός και κάποιος από τους συνεργάτες του τις τελευταίες ημέρες.

Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες, η Ελλάδα θα βρεθεί μπροστά σε μια τρανταχτή αποκάλυψη στην οποία εμπλέκεται και ο εν ενεργεία αστυνομικός -φρουρός του ελεγχόμενου προσώπου.

Παράλληλες έρευνες εξελίσσονται ραγδαία στις περιοχές του Κολωνού, της Βικτώριας, της Κυψέλης και σε κάποιες βίλες στη Σαρωνίδα, όπου πιθανόν να έχουν κρυφτεί οι δράστες της δολοφονικής ενέργειας, αν δεν έχουν διαφύγει ήδη στο εξωτερικό.

Πηγή: parapolitika.gr

Ανώνυμος είπε...

15,7 εκατ. στα Μέσα Ενημέρωσης!!! Eρχεται νέα πλύση εγκεφάλου και "αντιρατσιστικής" προπαγάνδας
Από εδώ και πέρα ξέρετε τι θα ακούτε στα κανάλια...

Ο εκάστοτε φορέας θα επιλέξει πώς θα κατανεμηθεί το κονδύλι που διατίθεται σε αυτόν για προβολή.

Κυριολεκτικά ...από την κατάψυξη έβγαλε η κυβέρνηση κονδύλι επικοινωνίας αξίας 15,7 εκατ. ευρώ το οποίο περίμενε με προφανές ενδιαφέρον η διαφημιστική και μηντιακή αγορά να εγκρίνει η Διεύθυνση Εποπτείας της Γ.Γ. Επικοινωνίας Γ.Γ. Ενημέρωσης.
Το μεγαλύτερο κονδύλι (4.663.000 ευρώ) εγκρίθηκε για το υπ. Οικονομίας, για 10 προγράμματα: τα 2.007.170 ευρώ αφορούν στις «Ελληνικές Εκθέσεις Helexpo A.E.», άλλα 2 εκατ. ευρώ στην «Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα», 186.748 ευρώ στον ΕΟΜΜΕΧ Α.Ε. κ.ά..
Για δύο προγράμματα, ένα μεγάλο, του ΙΚΑ (3.131.100 ευρώ) και ένα πολύ μικρότερο, του ΟΓΑ (180.000 ευρώ) εγκρίθηκαν 3,31 εκατ. ευρώ για το υπ. Εργασίας.
Στην 3η θέση ακολουθεί το υπουργείο....
Υποδομών, για το οποίο εγκρίθηκε κονδύλι 2,5 εκατ. ευρώ (Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Μεταφορών).
Το υπουργείο Εσωτερικών θα μπορεί να δαπανήσει περί το 1,522 εκατ. ευρώ.

http://dhmopshfisma.blogspot.com/2010/07/157-e.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!!!
http://www.adiakritos.gr/wp-content/uploads/omonoia_cyprus.jpg

“Αναρτούμε σήμερα στην Ιστοσελίδα μας επιστολή συμπολίτη μας, ο οποίος καταγγέλλει τα φιλοτουρκικά και μισελληνικά συνθήματα, τα οποία ο αφιονισμένος όχλος της νεολαίας του Ακέλ (η ΕΔΟΝ) αναφώνησε σε πρόσφατη πορεία (15 Ιουλίου) δήθεν καταδίκης του πραξικοπήματος. Τα συνθήματα αυτά είναι μεθοδευμένα από τον κομματικό μηχανισμό του Ακέλ. Το Ακέλ δίνει ρεσιτάλ φιλοτουρκισμού και ανθελληνισμού καθημερινά. Την ίδια μέρα, που τα Εδονόπουλα αναφωνούσαν τα ανθελληνικά τους συνθήματα στη Λευκωσία, στη Λεμεσό η κομματική (δήθεν αντιστασιακή) οργάνωση του Ακέλ, που στεγάζεται σε δημόσιο κτίριο στη Λεμεσό, όπου πριν λίγα χρόνια στεγαζόταν η Τροχαία Λεμεσού (το κτίριο δεν εδόθη στο Στρατολογικό Γραφείο της Εθνικής Φρουράς, το οποίο στεγάζεται επ’ ενοικίω, αλλά ο αρμόδιος Υπουργός προτίμησε να το παραχωρήσει στην οργάνωση του Ακέλ) ξερνούσε όξος και χολή εναντίον του Στρατηγού Διγενή. Καταγγείλαμε το γεγονός δια της Ιστοσελίδας μας ( http://antistasi.org/?p=9291 ). Προτιθέμεθα δε να το εγείρομε και ενώπιον της Βουλής, για να δοκιμάσουμε και την ευαισθησία των Βουλευτών μας. Στο παρόν άρθρο θα μας απασχολήσουν τα ανθελληνικά συνθήματα του όχλου της ΕΔΟΝ.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι τα φιλοτουρκικά συνθήματα της ΕΔΟΝ κινούνται στον αστερισμό των συνθημάτων της Ακελικής, φιλοτουρκικής, ποδοσφαιρικής ομάδας «Ομόνοια» ( http://antistasi.org/?p=5865 ). Της αγαπημένης ομάδας του Χριστόφια, η οποία σκανδαλωδώς χρηματοδοτείται (σε καιρούς οικονομικής δυσπραγίας) με εκατομμύρια, από τον κουμπάρο του Χριστόφια – τον επωνομαζόμενο “Μαστρεμιλτή”- τον οποίο από το πουθενά, ο Χριστόφιας ανέδειξε σε “εθνικό εργολάβο”. Με τα εκατομμύρια αυτά η “Ομόνοια”, η ούτω καλουμένη «Ομάδα του Λαού», αγοράζει παίκτες, μεταξύ των οποίων και τον Αφρικανό Λούα-Λούα ή κάτι τέτοιο, και μας είναι αδιάφορο το όνομα του. Ενδιαφέρει όμως το γεγονός ότι το Κυπριακό συνάλλαγμα διοχετεύεται στο εξωτερικό με τον τρόπο αυτό, είτε στους αλλόφυλους παίκτες, είτε στους λαθρομετανάστες, είτε στους Τούρκους δήθεν Κύπριους. Ο λαός διαμαρτύρεται καθημερινά αλλά κανείς δεν τον λαμβάνει υπ’ όψιν.

Η Ομόνοια λοιπόν, προς τέρψιν του Ακελικού λαού (τρομάρα τους), με τα εκατομμύρια του Μαστρεμιλτή, τα οποία είναι προϊόν ανεξιχνίαστης συναλλαγής προσφορών του Δημοσίου, ενδεχομένως και παράνομης, θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Άρτον και θεάματα προσφέρουν οι ανθέλληνες Ακέλες στον όχλο τους και αφιονισμένο τον στρέφουν να εναγκαλισθεί τους Τούρκους και να εξυβρίσει εμάς τους Έλληνες της Κύπρου και τον απανταχού Ελληνισμό και να υποσκάψει το Εθνικό συμφέρον. Σταδιακά ξεπουλούν δε την Κύπρο και όταν εμείς πούμε τα πράγματα με τ’ όνομα τους, ακόμη και οι κατά τ΄ άλλα καλοπροαίρετοι, αλλά αφελείς πατριώτες, μας αποκαλούν ακραίους.

Καλούμε τους στρατευμένους Έλληνες, όταν επισημαίνουν τη χαμερπή προδοτική πολιτική του Ακέλ, να την πυροβολούν πάραυτα, δηλαδή να την καταγγέλλουν στον Ελληνικό λαό. Να μην τους αφήσουμε να ξεμυτίσουν, τους προδότες. Να τους πάρουμε φαλάγγι. Είναι δειλοί και άνανδροι.”

Ονήσιλος Κρατερός

Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης
adiakritos.gr

Ανώνυμος είπε...

Τραβάτα ψοφάτε ρε καφροι ψηφοφόροι του Γιωργάκη που ξυπνήσατε από τον λήθαργο.


Χατζάρα μην ασχολείσαι με τα ζώα αυτά. Ο μόνος λόγος που διαμαρτύρονται είναι επειδή φοβούνται με αυτά που ακούνε ότι δε θα ξαναβγει το ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/07/blog-post_20.html
ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Άντε μετά να βρείς άκρη με το λαμόγιο

Γιώργος Λαμόγιος: Δεσμεύομαι . . .
Εννοεί: Πόσο ηλίθιος είσαι που πιστεύεις ακόμη τα παραμύθια μου;

Γιώργος Λαμόγιος: Να κάνουμε την κρίση ευκαιρία
Εννοεί: Δώσε μου το χρόνο να σε ξεσκίσω πατόκορφα

Γιώργος Λαμόγιος: Δεν είναι στη φύση μας αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές
Εννοεί: Ετοιμάζομαι να κάνω τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που σου είχα τάξει, κοροϊδάρα λαουτζίκο

Γιώργος Λαμόγιος: Έχουμε σχέδιο
Εννοεί: Δεν υπάρχει τίποτε, βλέποντας και κάνοντας

Γιώργος Λαμόγιος: Φέρνουμε επιτέλους τη διαφάνεια
Εννοεί: Θα συκοφαντήσω τους άλλους και θα κρύψω τους δικούς μου

Γιώργος Λαμόγιος: Ναι, αλλά εγώ το μόνο που θα ήθελα να πώ είναι . . .
Εννοεί: Προσπαθώ να αλλάξω συζήτηση όταν δεν με συμφέρει να απαντήσω

Γιώργος Λαμόγιος: Τελειώσαμε με την αναξιοκρατία και τον κομματισμό
Εννοεί: Οι κολλητοί μου στις θέσεις κλειδιά για να ελέγχω τα πάντα

Γιώργος Λαμόγιος: Εμείς στο πασόκ πάντα πιστεύαμε ότι . . .
Εννοεί: Κολοκύθια στο πάτερο, απλά αραδιάζω τις κοινοτυπίες που αρέσουν στους τηλεθεατές του μέγκα

Γιώργος Λαμόγιος: Η εξαιρετική αυτή επένδυση θα έχει θετικές επιπτώσεις στην ανάπτυξη και την απασχόληση
Εννοεί: Η σύμβαση με τον καναλάρχη για το έργο αυτό είναι σκανδαλώδης

Γιώργος Λαμόγιος: Η αγορά εργασίας χρειάζεται ευελιξία
Εννοεί: Δουλέψτε πρωινή-απογευματινή βάρδια με το βασικό μισθό και χωρίς υπερωρίες

Γιώργος Λαμόγιος: Αποκαταστήσαμε το πρόγραμμα δημοσιονομικών πιστώσεων
Εννοεί: Πήρα δεκάδες δισεκατομμύρια δάνεια και ο Αρμαγγεδών της χρεωκοπίας σας έρχεται σαν τσουνάμι.

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...