18/7/10

Η ανθρωπότητα σύντομα θα βγει από τον εφιάλτη, που της προκάλεσαν τα κτήνη της κερδοσκοπίας

Οι Έλληνες θα δώσουν τη μάχη των λαών απέναντι στο ΔΝΤ .
«Εφιάλτες" προδίδουν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό» !

Αυτό, το οποίο σήμερα απειλεί τους Έλληνες με απόλυτη καταστροφή, δεν είναι το χρέος. Αυτό, το οποίο τους απειλεί, είναι η άγνοια.
………………..
Η εβραϊκή Goldman Sachs θα έχει πολύ σύντομα το ακαριαίο και ολοκληρωτικό τέλος τής της Lehman Bros. Η εβραϊκή Citibank δεν θα ξανασωθεί από τα χρήματα των Αμερικανών πολιτών, για να προστατεύει τα κέρδη των τοκογλύφων. Η εβραϊκή FED θα πάψει να τυπώνει χρήματα, για να δανείζει φτηνά στους τοκογλύφους και στους κερδοσκόπους "χρηματοδότες" ομολόγων. Η εβραϊκή Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα θα πάψει να μπορεί ν' αγοράζει τα ευρωπαϊκά ομόλογα, τυπώνοντας χρωματιστά χαρτιά με τον τόνο. Θα πάψει να τα αγοράζει με αφανή στόχο να επιβαρύνει τα ευρωπαϊκά κράτη με νέες οφειλές, για να μπορεί να τα σπρώχνει στη "μέγγενη" του εβραϊκού ΔΝΤ. Στη "μέγγενη" του "μετατροπέα", ο οποίος θα μετατρέψει τις πέτσινες οφειλές σε πραγματικά χρέη.
Η ανθρωπότητα σύντομα θα βγει από τον εφιάλτη. Τον εφιάλτη, που της προκάλεσαν τα κτήνη της κερδοσκοπίας. Τον εφιάλτη, που προκάλεσε στον παγκόσμιο πληθυσμό μια ολιγομελής εβραϊκή συμμορία τοκογλύφων.Τον εφιάλτη με τους γύφτους, που ήθελαν να γίνουν βαρόνοι.


διαβάστε όλο το άρθρο στο
http://greeknation.blogspot.com/2010/07/blog-post_834.html

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το indymedia γνώριζε ο Γιώργος όμως όχι

Ο γνωστός ιστοτόπος indymedia που εξέπεμπε μέσω του κόμβου του Μετσόβειου Πολυτεχνείου, με μια εμπεριστατωμένη ανάλυση που θα βρείτε εδώ και με ημερομηνία 3 Δεκεμβρίου 2008, είχε προαναγγείλει την έλευση του ΔΝΤ στη χώρα μας. Το κράτος πέρα από τον κόμβο μάλλον δεν φρόντισε να διαβάσει τις αναρτήσεις ή αν τις διάβαζε δεν μας είπε τίποτα γι' αυτές. Και όμως ο πρωθυπουργός μας είναι γνωστός blogger, που να ήτανε άραγε στις 3 Δεκεμβρίου και δεν είδε το δημοσίευμα; Μήπως έλειπε σε ταξίδι; Δεν την πιστεύω αυτή την ατυχία....

Υ.Γ Όταν μιλάω για κράτος δεν εννοώ μόνο το ΠΑΣΟΚ, και η Ν.Δ δεν ήταν καλύτερη που ήταν τότε κυβέρνηση και μιλούσε περί ''ισχυρής οικονομίας'' και άλλες τέτοιες αηδίες. Απλά όταν το έχει θέμα το indymedia εντός Ελλάδος και εκτός το είχαν όλοι τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι, κανείς δεν νοείται να λέει : <>.

http://29-26.blogspot.com/2010/07/18.html

Ανώνυμος είπε...

Τι σημαίνει Νενέκος

Κατά την τρίτη φάση της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, με την επέλαση του Ιμπραήμ να σπέρνει τον πανικό στους επαναστατημένους Ελληνες, βρέθηκαν κάποιοι οπλαρχηγοί που προχώρησαν στα λεγόμενα προσκυνήματα, δηλαδή σε δηλώσεις υποταγής που σκοπό είχαν να περιορίσουν τις καταστροφές και τις λεηλασίες του Αιγυπτιακού Στρατού.

Οπλαρχηγοί όπως ο Δημήτρης Νενέκος προσκύνησαν τον Ιμπραήμ και προκάλεσαν την οργή του Κολοκοτρώνη που απείλησε με «φωτιά και τσεκούρι» τους προσκυνημένους προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να ανακόψει το κύμα υποταγής στον Ιμπραήμ που απειλούσε σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της Επανάστασης.

Οποιαδήποτε ταύτιση εικόνων με το κείμενο ΔΕΝ είναι συμπτωματική.

http://hellenicrevenge.blogspot.com
/2010/07/blog-post_6950.html

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που μειωθήκαν οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων και συντάξεις και άλλων εργαζόμενων κατά 40% , που αυτοί στηρίζουν , τις καφετέριες εστιατόρια , ταβέρνες σουβλατζίδικα μπουζούκια μπαρ , κ . λ . π .
Πρέπει να ρίξουν τις τιμές – 50% ,διαφορετικά σε μερικούς μήνες δεν θα έχουν ελάχιστους πελάτες
Και σιγά, σιγά ,θα ερημώσουν και θα κλείσουν .
Και θα μείνουν άνεργοι πολλοί υπάλληλοι των καταστημάτων αυτών .
Μύωση κατά 50% των τιμών , λιγότερο κέρδος ,
και έτσι θα επιβιώσουν τα καταστήματα αυτά .
Διαφορετικά το λουκέτο τους περιμένει στην γωνία

Ανώνυμος είπε...

Το παρακράτος της μαφίας χτυπά ξανά σκοτώνει πολίτες (γκόλιας. Ξυπνάτε Αθηναίοι τα υπαλληλάκια της παγκόσμιας χούντας θα προχωρήσουν και άλλο το φθινόπωρο και το χειμώνα θα αποθρασυνθούν εντελώς. Μας εκτελούν!!! μια θρασύδειλη συμμορία με γραβάτες και οι διαπλεκόμενοι μαφίοζοι τους. Ο λαός έχει χρέος να τους ανατρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα

Ανώνυμος είπε...

κ. ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ,
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ 2-3 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙΣ. ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΚΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΛΠ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΑΦΟΥΖΑΚΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ "ΤΡΟΚΤΙΚΟ" ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ??? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΑΔΕ ΚΛΕΒΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ?? ΘΑ ΜΕ ΣΚΙΣΟΥΝ. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΙΑ Η ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΑΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Ή ΟΧΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΥΓΙΡΙΚΑ.... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΣΟΥΖΕΙ! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΦΙΜΩΜΑ ΟΛΚΗΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΤΙ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!! ΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΟΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΜΙΣΟΑΛΗΘΕΣ Ή ΨΙΛΟΑΝΑΛΗΘΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ?? ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΡΧΙΨΕΥΤΕΣ,ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΩΔΟΡΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ? ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΗΛΕΙΑ,ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΤΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ-ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΕΜΩΝ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΝΔΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ... ΒΟΜΒΕΣ ΡΙΧΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΡΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ... ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ??? ΕΙΝΑΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ! ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΒΕΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΟΥΝΤΑ. ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ 1\3 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΛΕΒΕΙ ΜΙΖΑΡΕΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ Η ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΑ ΔΙΠΟΔΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Goldman Suck our dicks.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...