19/7/10

Δολοφονούν την ενημέρωση

Στη μνήμη του Σωκράτη , πρέπει να εντείνουμε τον αγώνα ενάντια στην παγκόσμια Χούντα

Η Δολοφονία του Σωκράτη είχε προαναγγελθεί. Οι μισθοφόροι της Παγκόσμιας Χούντας, η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», είχε χαρακτηρίσει , «τελεσίγραφο» προς «όλους τους δημοσιογράφους», την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Αlter και στοχοποιούσε κάθε δημοσιογράφο. «Ας μάθουν οι γυμνοσάλιαγκες της μηντιακής δημοσιογραφίας ότι εκτός από τα σάλια τους που αφήνουν πίσω τους σύντομα θα αφήσουν κι αίμα» , έγραφαν.
Τότε δημοσίευσα στις 21 Φεβρουαρίου 2009, το σχόλιο «Ave Rockefeller ave Rothschild οι μελλοθάνατοι σας χαιρετούν», όπου έλεγα:

«Επειδή η κρίση είναι μεγάλη και βαθιά, Soft power τέλος. Ο κόσμος κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, και λαμβάνονται έκτακτα μέτρα.
Οι δρώντες κατά των συμφερόντων των Μεγάλων Aδελφών, θα οδηγούνται στο απόσπασμα.
Οι άνωθεν δυνάμεις θέλουν να επιβάλλουν τη σιωπή για να προχωρήσουν τα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Ο «στρατός του Σόρος», μας βάζει το πιστόλι στον κρόταφο ,για να πάψουμε να μιλάμε για τη "Χούντα των Τραπεζιτών", για τον πόλεμο της Rand Corporation,και για την κατάργηση της δημοκρατίας». «Η Σέχτα θα ρίχνει τις σφαίρες στους στόχους που της δίνουν».

http://hatzaras.blogspot.com/2009/02/ave-rockefeller-ave-rothschild.html

Ο Σωκράτης το έβαλε στο «Τροκτικό» http://troktiko.blogspot.com/2009/02/blog-post_6507.html

Ave Rockefeller ave Rothschild οι μελλοθάνατοι σας χαιρετούν

του Σπύρου Χατζάρα
(μελλοθάνατου δημοσιογράφου)

Επειδή η κρίση είναι μεγάλη και βαθιά, Soft power τέλος. Ο κόσμος κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, και λαμβάνονται έκτακτα μέτρα.

Οι δρώντες κατά των συμφερόντων των Μεγάλων Aδελφών, θα οδηγούνται στο απόσπασμα.

Οι άνωθεν δυνάμεις θέλουν να επιβάλλουν τη σιωπή για να προχωρήσουν τα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Ο «στρατός του Σόρος», μας βάζει το πιστόλι στον κρόταφο ,για να πάψουμε να μιλάμε για τη "Χούντα των Τραπεζιτών", για τον πόλεμο της Rand Corporation,και για την κατάργηση της δημοκρατίας.

Ο Αμερικανός πρέσβης έστειλε τη δική του προκήρυξη, που την μετέφρασαν και αποκωδικοποίησαν, τα ώτα τον ακούοντων. «Εάν και εφόσον η ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει τον αγωγό Ναμπούκο, συνεργάζεται με τις Ηνωμένες Πολιτείες στον αντιτρομοκρατικό αγώνα, και τους παραχωρήσει τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η «Σέχτα» και ο «επαναστατικός αγώνας», δεν θα βάζουν βόμβες» !

Σε αντίθετη περίπτωση, κινδυνεύουμε να γίνουμε Καμπούλ η Βαγδάτη, όπως προέβλεψε ο κ. Χρυσοχοΐδης (aka PASOK), που ακούει καλύτερα.

Χτύπημα - «τελεσίγραφο» προς «όλους τους δημοσιογράφους» χαρακτηρίζει την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Αlter η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», και στοχοποιεί κάθε δημοσιογράφο. «Ο καιρός που ήσασταν στο απυρόβλητο τελείωσε», αναφέρουν. Προαναγγέλλουν μπαράζ νέων χτυπημάτων και χαρακτηριστικά γράφουν: «Ας μάθουν οι γυμνοσάλιαγκες της μηντιακής δημοσιογραφίας ότι εκτός από τα σάλια τους που αφήνουν πίσω τους σύντομα θα αφήσουν κι αίμα» .

Η Σέχτα θα ρίχνει τις σφαίρες στους στόχους που της δίνουν τα «Τάγματα των μπλόγκερ».

Στο κείμενό τους, προελεύσεως Tavistock και McLean -Fairfax County, Va, οι στρατιώτες του Σόρος, δεν καταγγέλλουν το σύστημα εξουσίας στην Ελλάδα, που αποτελείται από τους τραπεζίτες και τους εργολάβους- εκδότες. Ούτε την αμερικανική επικυριαρχία.

Ο στόχος είναι οι δημοσιογράφοι που αντιστέκονται στην επιδρομή , των «υπερτέρων δυνάμεων».Το sms τους το λέει καθαρά . Για την προπαγάνδα ,για την πλύση εγκεφάλου, ευθύνονται οι μαχόμενοι δημοσιογράφοι. Αυτοί που στάθηκαν δίπλα στον πολίτη. Αυτοί που ξεκουκούλωσαν το επικοινωνιακό πραξικόπημα του Δεκεμβρίου.

Αυτούς έχουν στόχο οι επαγγελματίες κουκουλοφόροι, αφού τέτοια εντολή πήραν.

Οι πρώτες προγραφές ,άρχισαν από την Ελευθεροτυπία, (σε συνεργασία με το American Freedom House), που υπέδειξε στη “Sexta”, 153 «τρωκτικά μυστικών κονδυλίων»,153 «πολυθεσίτικα λαμόγια» και «χανουμάκια της εξουσίας». Ακολούθησε η Αυγή, και μετά το Indymedia, με σύνθημα «τσακίστε τον Θ. Παπανικολάου, και οι προγραφές συνεχίστηκαν, από το pressmme, το «αποκαλυπτικό δελτίο» με τους 153 κρατικοδίαιτους, το «κουρδιστό πορτοκάλι», που δικαιολόγησε τη στοχοποίηση των «μισθοφόρων της δημοσιογραφίας», και των «δημοσιογράφων-παπαγαλάκια του Κράτους» και από τους «άνεργους δημοσιογράφους».

Επανήλθε το pressmme με τις λίστες των «κυπατζήδων- δημοσιογράφων », που έπρεπε να « ξανάδιαβάσει», για να βεβαιωθεί ποιοι είναι μέσα, αλλά έκλεινε το μάτι στη "σέχτα", για το τι ακριβώς εννοεί. Τους υπέδειξε εμένα.

Πρόκειται για καθαρές προγραφές.

Ο Ταξίαρχος «pitsirikos», (Brigadefuhrer), που είναι επικεφαλής του «ανεπίσημου γραφείο τύπου», τους υπέδειξε ανοιχτά, να σκοτώσουν τον Πάνο Σόμπολο.

Οι «άνεργοι δημοσιογράφοι» τους υποδεικνύουν τον Δ.Τσαλαπάτη.

Η ΕΥΠ έχει τον δικό της κατάλογο.
Άσε ή CIA και η Μοσάντ...

Ο καθένας και οι στόχοι του.

ΥΓ. Ave Rockefeller, ave Rothschild οι μελλοθάνατοι σας χαιρετούν.

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2009»

Τώρα πού ετοιμάζουν τον νέο «Δεκέμβρη», οι εργολάβοι της «εξέγερσης» δολοφόνησαν τον Σωκράτη. Για να πυροβολήσουν την ενημέρωση και να κλείσουν στόματα.

ΥΓ.Σωκράτη Ζεις.

Καλό ταξίδι φίλε μου άγνωστε αλλά και πολύ γνωστέ


Σωκράτη αδελφέ όλων μας, καλό σου ταξίδι παλικάρι μου για εκεί που έφυγες τόσο νωρίς. Εκείνο που μόνο κατάφεραν τα καθάρματα να σε βλάψουν ήταν που αποχωρίστηκες την γυναίκα σου το παιδάκι σου και αυτό που πρόκειται να γεννηθεί σε λίγο καιρό. Οι αλήτες σε αφάνισαν λες και δεν ήσουν τίποτα...γι αυτούς έγινες στόχος. Τι ήξερες που το ήξερε και άλλος και σε κάρφωσε στους δολοφόνους σου;. Σε ποιόν... η σε ποιους εμπιστεύτηκες το θανάσιμο για σένα μυστικό παλικάρι μου; . Αλίμονο σε σένα παλικάρι μου που χάθηκες, ποιο το όφελος που όλοι εμείς σου αναγνωρίζουμε τον ηρωισμό και την προσφορά σου στην δημοσιογραφία. Εσύ τώρα δεν είσαι κοντά μας να γράφεις τα "μαντάτα" αυτών που ενοχλούσες με την πένα σου. Όλοι χάσαμε λεβέντη μου και προ πάντων η οικογένεια σου. Λέω όλοι χάσαμε...γιατί ο τόπος μας έγινε κατάρα από αυτούς " έφεραν την καταχνιά" τους ξενόφερτους ελληνόφωνους εσωτερικούς μας εχθρούς. Δυστυχώς τα δάκρυα -αν δεν είναι κροκοδείλια-δεν φτάνουν μόνο αυτά, πρέπει να χυθεί αίμα πολλών για να γίνει αναστρέψιμη η κατάσταση στη χώρα μας. Η θυσία σου ΦΙΛΕ, ΑΔΕΛΦΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ Σωκράτη είθε να γίνει λάβαρο έναρξης αγόνων ενάντια στους ντόπιους κατακτητές. Θα ζεις στο μυαλό μας και θα περάσεις στην Ιστορία αυτού του τόπου σάν το ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ της βίας και της προδοσίας των Φασιστών που κυβερνούν την Ελλάδα αυτήν την στιγμή.
Σε εσάς τους 300 μηδενός εξαιρουμένου χρεώνεται η σημερινή ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010 . Φέρεται ευθύνη όλοι σας. Η αντιπολίτευση έπρεπε να μη ξαναμπείτε σ' αυτό το κωλοχανείο που λέγεται ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Ποιών Ελλήνων Ρεεεεε.
Ευθύνες φέρνουν και οι μίσθαρνοι κοντυλοφόροι με τις παπαγαλίζουσες γραφές και γνώμες.
Ρε μαλάκες, ναι ρε είστε μαλάκες ραγιάδες, κωλογλείφτες που τα γράφεται όλα στα αρχ@@@ σας μόνο και μόνο για να περνάτε καλά εσείς κάνοντας κρουαζιέρες με τα πολυτελή σκάφη σας σε παραδήσια νησιά. Ναι ρε κουφάλες προδότες, εσάς δεν σας αγγίζει τίποτα. Φάγανε έναν αγωνιστή της ζωής ενώ εσείς κρυφογελάτε που βρίσκεστε από την πλευρά των νικητών.
Θα έρθει όμως και για σας η στιγμή να βρεθείτε στην αρένα απέναντι στους λέοντες...Τον αδικημένο λαό και τότε αλίμονο σας καθάρματα.

ΥΓ Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του αδικοχαμένου Σωκράτη
Ο θεός να τον αναπαύσει και ανταμείψει για την θυσία του αυτή.
Τον χαριστούμε για όσα έκανε και για ίσα δεν πρόλαβε να κάνει για όλους εμάς

michael

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για δειτε λιγο εδω
http://olympia.gr/2010/07/09/provocators-greece/

και αυτό

http://olympia.gr/2010/07/18/%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF
%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA/

Τα βρισκετε άσχετα με τη δολοφονία;;
Εγώ καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΑΝΑΝΔΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ. ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΄ΨΕΚΑΣΕΙ΄ ΚΑΙ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΤΣΙ. ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΦΡΑΠΕ. ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Η χήρα του Γκιόλια συνήλθε από το σοκ μετά τις 7 το απόγευμα. Ορκιζόταν ότι οι εκτελεστές ήταν αλλοδαποί. Με εξαίρεση τον εγκέφαλο του επιχειρησιακού σχεδίου που ήταν Έλληνας και ήταν αυτός που μίλησε στο θυροτηλέφωνo, οι άλλοι ήταν.. αλλοδαποί. Στην Ασφάλεια η λογική της εκμίσθωσης δολοφόνων κερδίζει συνεχώς έδαφος...

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η Ελλάδα που έλεγε και ο Σημίτης. Όπως την κατάντησε αυτός και όπως συνέχισαν Δραγώνες, Λιάκοι, Διαμαντούλες, ΔΝΤ, οικονομικοί εκτελεστες, ψωροελίτ, περιούσιοι γενικά, εθνομηδενιστές κτλ. Όλους αυτούς τους έχουμε για πολιτικούς ή ακόμα και πρωθυπουργούς.
Όλη η σαβούρα των Βαλκανίων της Ασίας και της Αφρικής μαζεμένη. Τζαμουριές, Μακεντόνσκι, τελετές βουντού, και Τζιχαντιστές συνθέτουν τον τρίτο ελληνικό πολιτισμό. Και άνετα όποιος θέλει εκμισθώνει ένα δολοφόνο για λίγα ευρώ.

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...