24/7/10

Ο πλαστογράφος Παπούλιας δίνει μαθήματα θράσους και Φαυλοκρατίας

«Η ευθύνη για την ελληνική παρακμή βαρύνει την πολιτική τάξη», είπε ο πλαστογράφος Παπούλιας, ενώ τα έριξε και σε «όσους εκφράζουν την διαμαρτυρία τους με…. συντεχνιακό αυτισμό».
Ο Κάρολος (Κάουτσκι), δεν έχει το ηθικό ανάστημα δια να ομιλεί. Είναι ο ίδιος Φαύλος. Πλαστογράφος . Παρά το ότι διέφυγε της δικαιοσύνης. Και έχει και δυο εγγονές τουρκάλες. Είναι δηλαδή το πρότυπο του νεοραγιαδισμού. Ο Κάρολος (Κάουτσκι), υιοθέτησε και τον «συντεχνιακό αυτισμό», του Μπένι (Χίλ) για τους αξιωματικούς.

Ο Κάρολος (Κάουτσκι) , κάλεσε το κράτος, «τον μεγαλύτερο παραβάτη», να εφαρμόσει πρώτο τους νόμους και να αποδείξει ότι « η ισονομία ισχύει για όλους, χωρίς εξαιρέσεις για τους ισχυρούς, ότι οι προβλέψεις του Συντάγματος δεν είναι κενό γράμμα, ότι τα οικονομικά βάρη κατανέμονται δίκαια, ότι η παιδεία και η υγεία δεν προσφέρονται μόνο στους προνομιούχους».
Δηλαδή δώστε σπίτια , σχολεία και φάρμακα σε όλους τους Λάθρο.

O Αλβανοτσάμης Κάρολος κάλεσε στην γιορτή της Μεταπολίτευσης τον αλβανό Μάρτιν Κούκα, που ήρθε στην Ελλάδα ως λαθρομετανάστης από την Αλβανία μαζί με την οικογένειά του το 1991. Σπούδασε οικονομικά στο State University of New York-Εmpire State College και φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στο ίδιο Πανεπιστήμιο συνέχισε τις σπουδές του στην Κοινωνιολογία, σε μεταπτυχιακό επίπεδο και από το νέο ακαδημαϊκό έτος θα συνεχίσει ως υπότροφος τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη φιλοσοφία, στο Πανεπιστήμιο της Leuven, στο Βέλγιο.

Από πλαστογραφία σε πλαστογραφία ο Κάρολος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: