21/7/10

ΤΟ ΕΝΟΠΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΝΤ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ)

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΤΥΠΑ, ΕΝΟΠΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΙΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ. ΒΛΕΠΕ PKK ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΒΑΣΚΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΚΤΛ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ:
Η ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΣΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΗ ΦΑΝΕΡΑ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ, ΕΝΟΠΛΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ.

ΤΟ ΕΝΟΠΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΑΤΥΧΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ «ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ. ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΟΝΙΚΟ ΞΕΚΙΝΟΥΝ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΚΥΡΙΟΙ… ΠΑΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ… Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ. ΟΜΩΣ… ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ… ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ "ΑΛΛΗ" ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ OΣΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ «ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ» ;;;

Ioannis

ΥΓ.
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;;;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εχει αργήσει πολύ αυτή ή ¨άλλη¨ οργάνωση.
Κ αυτο είναι που με ανησυχεί!

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...