28/7/10

Να τι θα πει ρουφιανομπλόγκ

Απίστευτο! 800 ευρώ φόρο εισοδήματος πληρώνανε οι εκατομμυριούχοι φορτηγατζήδες.
(Από τους πιο προνομιούχους Έλληνες είναι η συντεχνία των φορτηγατζήδων).

Απίστευτα πράγματα τους είπε ο Θάνος Πασχάλης στη συζήτηση που έγινε στο Mega απέναντι στον Τζωρτζάτο, τον πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μεταφορών. «Πήρατε άδειες από τη χούντα τσάμπα, πληρώνατε φόρο μέχρι πέρσι 800 ευρώ το χρόνο». Τους ξεφτιλίζουν οι δημοσιογράφοι χαλαρά τους φορτηγατζήδες και δεν ... παίρνουν χαμπάρι. Όσο περνάει η ώρα όλο και περισσότερο εκτίθενται οι επαγγελματίες των φορτηγών. Στο καναβάτσο και αν δεν τα βρούνε αύριο θα έρθει η επιστράτευση...

Αυτό θα πει μαύρη προπαγάνδα από τους ρουφιάνους , κουκουλοφόρους, παπαγάλους ,
του http://www.roufianos.com

ΥΓ. Εδώ που τα λέμε το ομολογούν και μόνοι τους.
ΥΓ2. Αλήτες, ρουφιάνοι, Παπαγάλοι

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ?ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΙΣΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΘΡΑΚΙΩΤΕΣ!

Ο αν. Πρωθυπουργός της Τουρκίας δεν αρκέστηκε μόνο στην παρουσία του στην Κομοτηνή κι έτσι πρωί της Κυριακής περιόδευσε και στην Ξάνθη όπου επισκέφθηκε τα γραφεία της λεγόμενης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης»

Ο Εχίνος ήταν η τελευταία στάση του κ. Αρίντς ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία σε κοινό περίπου χιλίων ατόμων.

Εκεί επικοινωνώντας με τον κόσμο σ’ ένα διαφορετικό επίπεδο, υπερέβη τα εσκαμμένα. Δεν δίστασε να πει από μικροφώνου στην ελληνική επικράτεια διαβεβαιώνοντας τους συγκεντρωμένους:

«η Τουρκία είναι δίπλα σας και μη φοβάστε». «Δεν είμαστε ξένοι σ’ αυτή τη γη. Δεν είμαστε ένοικοι ενός ξενοδοχείου ή μισθωτές σε ένα σπίτι. Ο Τούρκοι της Δυτικής Θράκης για αιώνες έχουμε ζήσει σε αυτά τα εδάφη. Είμαστε οι ιδιοκτήτες αυτής της γης»!

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/blog-post_6650.html

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΚΟΠΕΣ..."ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ" ΣΤΟ ΜΙΡΑΜΑΡΕ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.."ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ" ΑΠΟ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ....
 
Έ, μα πως να γίνει...
Σε τρείς ημέρες έρχεται Παρασκευή.
Τουτέστιν τριήμερο διακοπών.
Χωρίς διακοπές και μάλιστα ..."χωρίς ενοχές" , θα έμεναν οι Υπουργοί μας;
Άστε πού οι περισσότεροι τις είχαν "μάθει" παιδιόθεν, από τη μαμά τους...
Ξέρετε τι ξύλο, έχουν φάει να συνηθίσουν τις καλοκαιρινές διακοπές;
Άλλο θέμα, αν κυκλοφόρησε εσχάτως σε πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Μύκονο, Αρχηγός κόμματος χωρίς να.. ξέρει μπάνιο, φορώντας μάλιστα...μπουφάν με 40 βαθμούς υπό σκιά..!
Λένε ότι το μπουφάν δεν οφείλετο στις "καρακιτσάτες" συνηθειές του, αλλά σε ιατρικές του ανάγκες...
Έ, λοιπόν οι Υπουργοί μας , να μην επωφεληθούν απο το Παγκόσμιο Συνέδριο των Κρητών, που ξεκινά την Παρασκευή και θα παραστεί και ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, να ρίξουν και καμιά βουτιά --όσοι ξέρουν μπάνιο -- στό πολυτελές ξενοδοχείο "ΜΙΡΑΜΑΡΕ";
Τό έλεγε και ο Μητσοτάκης επι Πρωθυπουργίας του:
"Όσο είμαι Πρωθυπουργός, θα απολαύσω όλα τα προνόμια που μού παρέχει η θέση μου"..
Ντόρα, πέρυσι στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Κρητών, ήσουν το τιμώμενο πρόσωπο.!
Φέτος τίποτα;
Έ , ρε αχαριστία και λησμονιά οι Απανταχού Κρήτες.!

http://politikosafari.blogspot.com/2010/07/blog-post_27.html

Ανώνυμος είπε...

Τα διαμάντια (του εκσυγχρονισμού) είναι παντοτινά! Enjoy Σεφερτζής, Καλούσης κλπ.

Για τον διαπρεπή επικοινωνιολόγο κ. Σεφερτζή, σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου για την κορυφαία επένδυση στον Αστακό!


Αναμφίβολα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση (ΠΑΣΟΚ, σύμβουλος ΓΑΠ)

Ας θυμηθούμε τι έγραφε ο Ριζοσπάστης (27 Ιουλίου 2000)

Προφυλακίστηκε ο πρώην γ. γ. Νέας Γενιάς, Γ. Σεφερτζής
Κατηγορείται ότι πούλησε σε επενδυτές ανύπαρκτες μετοχές
Ο 47χρονος επικοινωνιολόγος και πρώην γενικός γραμματέας της Νέας Γενιάς, Γιώργος Σεφερτζής, προφυλακίστηκε για κομπίνα που ξεπέρασε τα 77.000.000 δραχμές, πουλώντας ανύπαρκτες μετοχές σε επενδυτές.

http://olympia.gr/2010/07/27/τα-διαμάντια-του-εκσυγχρονισμού-είνα-2/#more-25276

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΘ! ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ"ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ
.....
Μεταπτυχιακό στα Σκόπια(sto praktoriko open society-soros)

Ενδέχεται κάποιος αναγνώστης να απορήσει με τη στάση του κ. Τρεμόπουλου απέναντι στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Αν βρισκόταν στην παρουσίαση του «Μακεδονικού Αναγνωστικού», δεν θα χρειαζόταν να απορήσει. Ο κ. Τρεμόπουλος αποκάλυψε τι τον συνέδεσε με το γειτονικό κρατίδιο: «Βρέθηκα στα Σκόπια πολύ νωρίς, επειδή αυτό επέβαλε και το μεταπτυχιακό μου, γύρω στο 1991. Ο Θανάσης Παρίσης ήταν πολύτιμος συνεργάτης. Ενα από τα πρώτα ερωτήματα που έθεσα όταν βρέθηκα πρώτη φορά στα Σκόπια ήταν “Και εγώ είμαι Μακεδόνας. Και εσύ δεν πρέπει να βρεις έναν προσδιορισμό ώστε να μην υπάρχει σύγχυση;” Η απάντηση που πήρα ήταν η εξής: “Εσύ έχεις μια ταυτότητα. Είσαι Ελληνας και δευτερευόντως Μακεδόνας. Οταν εγώ δεν θέλω να είμαι ούτε Ελληνας, ούτε Αλβανός, ούτε Σέρβος, ούτε Βούλγαρος, τότε τι είμαι;” Εχει λοιπόν υποχρέωση να σεβαστεί κάποιος αυτό το ερώτημα και να δώσει εκείνες τις απαντήσεις που είναι αντίστοιχες με το πνεύμα της ανοχής στη διαφορά που θα υπερασπιζόμαστε σε κάθε ευκαιρία». Σε αυτό το κλίμα και με τέτοιου είδους εισηγήσεις εξελίχθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση του «Μακεδονικού Αναγνωστικού». Με πολλή ένταση, πολύ λόγο για την καταπίεση των «εθνικά Μακεδόνων» από το επίσημο ελληνικό κράτος, με πολλές αναφορές στο δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού, αλλά ταυτόχρονα και με διάθεση να διαφοροποιηθούν οι ομιλητές από το γενικό περί πατριωτισμού αίσθημα του ελληνικού λαού.

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/blog-post_3553.html

Ανώνυμος είπε...

Η σέχτα επαναστατών- μπράβων της νύχτας και της μυκονου- έστειλε επιτέλους προκήρυξη αναλαμβάνοντας την ευθύνη της δολοφονίας του Σ Γκιόλια.

Η σέχτα επαναστατών προειδοποιεί ότι αν το Ελλαδικό κοινό δεν σταματήσει να διαβάζει τις μοβοκίτρινες φυλλάδες όπως Espresso, Ciao κλπ, ή να επισκέπτεται τα λευκοκίτρινα μπλόγκς τύπου τρωκτικό,nonews και bourdela.gr, τότε θα αναγκαστεί να δολοφονήσει την Πετ-ρούλα από τον σταρ τσάνελεμε, τον antigay σκύλο της Τατιάνας Στεφανίδου, την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον ρατσιστη σκυλων μάνατζερ της Λουλη Νταβά, τον θωμα Μπακαλακο,την Χαρουλα Λαμπρακη-Σιανιδη, τον βενζινά από όπου ο Κοντομηνάς βάζει βενζίνη στην καγιέν του, τον ψιλικατζή από όπου ο Κοντομηνάς αγοράζει τσίχλες,τις τσιχλες που υποτασσονται στην μασελα του και την psilikatzou.com. κλπ.

Αν δεν συμμορφωθούμε με τας υποδείξεις τους, όταν –κατά τραγική σύμπτωση- η κυβέρνηση πάρει τα επόμενα αντιλαϊκά μέτρα, θα σκοτώσουν ξανά και ξανά μέχρι να αλλάξουμε επιτέλους μυαλά και να γίνουμε άνθρωποι σωστοι.Η ζωη εν ταφω...


Τα μόνα έντυπα που η σέχτα αναστατών ταλιμπάν επιτρέπει να διαβάζομε είναι η Πράβντα -μόνο τα τεύχη της δεκαετίας του ’30- Λαϊκή Ημερησία του Πεκίνου μεχρι την σελιδα 7, και η Rodong Sinmun της Βορείου Κορέας...

Ανώνυμος είπε...

"Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τους μετανάστες σαν εγκληματίες"

Λονδίνο, του Θανάση Γκαβού.

Έκθεση – κόλαφο για τη μεταχείριση των «παράτυπων» μεταναστών και των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα παρουσίασε η Διεθνής Αμνηστία. Η έκθεση επικρίνει δριμύτατα τις ελληνικές αρχές διότι «αντιμετωπίζουν τους παράτυπους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο ως εγκληματίες».

Η οργάνωση καλεί την Ελλάδα να αναθεωρήσει άμεσα την πρακτική κράτησης των μεταναστών αυτών, μεταξύ των οποίων συχνά συμπεριλαμβάνονται και ασυνόδευτα παιδιά.

Σημειώνεται ότι οι παράτυποι μετανάστες και οι αιτούντες άσυλο κρατούνται σε συνοριακούς σταθμούς και κέντρα κράτησης, συχνά επί μήνες, με περιορισμένη ή ανύπαρκτη πρόσβαση σε νομική, κοινωνική ή ιατρική στήριξη. Φτάνουν μάλιστα στο σημείο σε ορισμένες περιπτώσεις να δικάζονται, να καταδικάζονται σε φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο και να διατάσσεται η απέλασή τους χωρίς την παρουσία συνηγόρου υπεράσπισης και διερμηνέα. Η Διεθνής Αμνηστία κάνει λόγο για περιφρόνηση των δικαιωμάτων των ανθρώπων αυτών υπό το διεθνές δίκαιο.


Τονίζεται επίσης ότι οι............
συνθήκες υγιεινής στις εγκαταστάσεις κράτησης των μεταναστών είναι ανεπαρκέστατες, ενώ ορισμένοι κατήγγειλαν άσχημη μεταχείριση σε βάρος τους από την ακτοφυλακή ή την αστυνομία.

Η έκθεση επισημαίνει ότι από τις 30.000 αιτήσεις χορήγησης ασύλου που εξετάστηκαν το 2009 μόλις 164 εγκρίθηκαν.

Η Διεθνής Αμνηστία αναγνωρίζει την «πρόκληση» που συνιστά η φύλαξη των ελληνικών συνόρων, καθώς ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών αυξήθηε από τις 95.00ο το 2006 σε πάνω από 126.000 το 2009. Αναγνωρίζει επίσης ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει ευαισθητοποιηθεί, ωστόσο σημειώνεται ότι τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί δεν επαρκούν για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Προτείνεται μεταξύ άλλων η δημιουργία ανοιχτών ή ημι-ανοιχτών κέντρων για όσους καταφθάνουν στη χώρα.

Η έκθεση αναφέρει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών αυτών εισέρχετι στην Ελλάδα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα και τα θαλάσσια σύνορα της χώρας. Πρόκειται κυρίως για ανθρώπους προερχόμενους από το Αφγανιστάν, τη Σομαλία, την Παλαιστίνη, το Ιράκ και την Ερυθραία.


http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5824:greece-is-facing-immigrants-as-criminals&catid=1:politics&Itemid=27

Ανώνυμος είπε...

AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ,ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ,ΤΗΝ ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ...ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΚΑΙ.. ΟΜΑΛΟ)....ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ!ΔΩΣΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΤΗΝΟΑΛΒΑΝΟΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΙ ΜΕ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ! ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Μας έστειλε ένα φίλος αναγνώστης ένα απίστευτο βίντεο με κτηνοβασία Αλβανού.
Ο λόγος ήταν η ανάρτηση με τον βιασμό 2 ζώων από λαθρομετανάστες στο Ρίο της Πάτρας...

Προσοχή το βίντεο είναι ακατάλληλο....για παιδιά και θολοκουλτουριάρηδες...(αν και σε μερικούς από τους θολοκουλτουριάρηδες αρέσουν πολύ οι ανωμαλίες)...

πατήστε το λινκ ...
http://sector13.e-e-e.gr/assets/alvanos_fucks_donkey.mp4

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/blog-post_2589.html