28/7/10

Οι αμερικανοτσολιάδες έχουν κοινές οικολογικές ανησυχίες

Αβάπτιστος προς Boyko: « Οι δύο χώρες συμπίπτουμε ,( με τις αμερικανικές οδηγίες), στην ευαισθησία μας για το περιβάλλον». «Όσον αφορά το σχέδιο κατασκευής του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, ….περιμένουμε βεβαίως τις περιβαλλοντικές μελέτες, τις οποίες και εσείς διεξάγετε»

Παλιά λέγανε ότι ο βασιλιάς μπορεί να κάνει πρωθυπουργό τον κηπουρό του.
Τώρα η Παγκόσμια διακυβέρνηση, έκανε έναν μπράβο, που πούλαγε προστασία σε νυκτερινά κέντρα της Σόφιας, πρωθυπουργό στη Βουλγαρία.
Επειδή δουλεύουν για την ίδια εταιρεία ο Αβάπτιστος, έκανε τον «συνάδελφο», φίλο του.

«Καλώς σε βρήκαμε Boyko. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την φιλοξενία», είπε ο Ψευτογιώργος στον «συνάδελφο» με τον οποίο έχουν κοινές, «οικολογικές ανησυχίες…..», που τους επέβαλε η μητέρα εταιρία.

«Στον ενεργειακό τομέα, έχουμε αναπτύξει μια πολύ στενή συνεργασία.
Η πολυπλοκότητα που παρουσιάζουν συχνά τα μεγάλα ενεργειακά σχέδια εξηγείται από την ανάγκη να ικανοποιούν ποικιλία παραμέτρων, από την γεωπολιτική, την τεχνική, την οικονομική, μέχρι και την περιβαλλοντική διάσταση.

Σε κάθε περίπτωση, οι δύο χώρες συμπίπτουμε στην ευαισθησία μας για το περιβάλλον. Υπογραμμίζω συνεχώς ότι, έχω θέσει την προστασία του περιβάλλοντος και την πράσινη ανάπτυξη, για εμάς, για την Ελλάδα, ως στρατηγικές προτεραιότητες της Κυβέρνησής μου.


(Στρατηγική προτεραιότητα του είναι και η υπηρέτηση και εξυπηρέτηση των Αμερικανικών συμφερόντων).

Όσον αφορά το σχέδιο κατασκευής του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, η Ελλάδα διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον για την υλοποίησή του. Περιμένουμε βεβαίως τις περιβαλλοντικές μελέτες, τις οποίες και εσείς διεξάγετε.

Με την ίδια στρατηγική προτεραιότητα, αλλά και ευαισθησία, προσεγγίζουμε και τα δύο, επίσης πολύ σημαντικά, κοινά σχέδια ενεργειακής φύσεως, τους αγωγούς φυσικού αερίου South Stream και την IGB, δηλαδή Interconnector Greece - Bulgaria, που αποτελεί παρακλάδι του ITGI, δηλαδή Interconnector Turkey - Greece – Italy».

Σπ.Χ

ΥΓ1Σε ευχαριστώ ω εταιρεία !Με αφθονία μου παρέχεις στέγη τροφή και προστασία…»

ΥΓ2. Ο Αβάπτιστος παπαΕβραίου θα πάει την Παρασκευή στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου Ηράκλειο για να κηρύξει την έναρξη του Παγκοσμίου Συνεδρίου Κρητών.
Ελπίζω να τον υποδεχθούν με την ουρανομήκη κραυγή,
«Φόλα στον σκύλο του ΔΝΤ»......

Δεν υπάρχουν σχόλια: