26/7/10

Στόχος-προτεραιότητα της Τουρκίας: Απόκτηση πυρηνικών όπλων


Τι αναφέρει ειδική ανάλυση-εκτίμηση (23 Ιουλίου '10) του GIS/Defense & Foreign Affairs, μ' έδρα την Ουάσιγκτον

«...Κινείται πολύ γρήγορα (γιά να γίνει πυρηνική δύναμη)... Η απόκτηση πυρηνικών όπλων από την Τουρκία, θ' αλλάξει την στρατηγική δυναμική στην ανατολική Μεσόγειο, Καύκασο και Μαύρη Θάλασσα... Οι αναπτυσσόμενες σχέσεις με Πακιστάν, Βραζιλία, Ιράν δείχνουν τις επιδιώξεις της... Η ''ζαλισμένη'' -εξαιτίας προβλημάτων- Ελλάδα, γνωρίζοντας τις επιδιώξεις της Τουρκίας, αντιδρά συμμαχώντας με το Ισραήλ... Στην βάση Incirlik -δεν σταθμεύουν εκεί αμερικανικά αεροπλάνα- υπάρχουν 90 (B61) ατομικές βόμβες. Γιά τις 40, την ευθύνη (''μεταφοράς'' τους) έχει η τουρκική πολεμική αεροπορία...». Εκτιμήσεις γιά την πολιτική της Τουρκίας στα Βαλκάνια και την επιδίωξή της γιά παγίωση της διχοτόμησης
http://www.kalami.net

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά επεισόδια έγιναν πάλι χτες στο κέντρο της Αθήνας,από τους λαθρομετανάστες.

Σκηνικό εμπόλεμης ζώνης έστησαν οι πρεζέμποροι με τα κλεφτρόνια,που έχουν οικονομικές και φυλετικές διαφορές.Τα επεισόδια ξεκίνησαν γύρω στις 7 το απόγευμα και υπήρξε και ένας Ιρακινός τραυματίας(αν είναι Ιρακινός).Οι λόγοι λίγο πολύ γνωστοί στους κατοίκους.Υπάρχουν φυλλετικές διακρίσεις μεταξύ των Μαροκινών των Αλγερινών και των Νιγηριανών της περιοχής.Συν το μοίρασμα της περιοχής για κλέψιμο και ναρκωτικά....

Το σκηνικό δεν το απόλαυσαν,τουρίστες,Έλληνες αλλά και αλλοδαποί που έτρεχαν πανικόβλητοι να προφυλαχθούν από τα καδρόνια,τα μαχαίρια και τις πέτρες.


Αλήθεια δεσποινίς Αλ Σάλεχ,αυτοί οι μετανάστες που έχουν φυλετικές διαφορές με άλλους μετανάστες, λογαριάζονται για φασίστες ή ρατσιστές?
Η κατάσταση ανυπόφορη και οι κάτοικοι με τους επαγγελματίες βρίσκονται πια μόνοι και σε απόγνωση.

Άλλοι λέγανε πως θα πάρουν όπλα,άλλοι πως θα φύγουν και μερικοί πως θα στήσουν δικές τους ομάδες για να καθαρίσουν την περιοχή.Η αστυνομία είναι ανύπαρκτη και το μόνο που τους νοιάζει είναι να τελειώσει η βάρδια τους να σηκωθούν να φύγουν από την Καμπούλ της Αθήνας.
ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/07/blog-post_7145.html

Ανώνυμος είπε...

OI ΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠOYTANES-ΚΥΡΙΕΣ, ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ,ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ ME BITΡINA TIΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ,ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ (ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ?),ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΕΝ ΠΛΩ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ....

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PASOΚΙΚΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ...ΛΟΥΤΣΟΥ.ΖΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ!

Έχω “σκάσει μύτη” στην Πάρο εδώ και μερικές μέρες και χαλαρώνω. Όσο και να έχω ψαχτεί στα εξωτερικά σαν την σούμα και τ’ αμπελοφάσουλα της Πάρου δεν έχω δεί… Τι να το κάνεις το Μπαλί όταν έχεις δίπλα σου το κορμί; Μου λέει ο φίλος μου ο Γιώργος-ο γητευτής της ξαπλώστρας- στην μεγάλη Σάντα Μαρία. Αράζω στο μπαρ της παραλίας και σε λίγη ώρα όλη η εργένικη παρέα μαζεύεται. Παιδιά γηγενή. Αναψοκοκκινισμένα τυπάκια που τα συναντάω κάθε χρόνο στο νησί. Ένα νησί που το ελέγχουν πλήρως. Ότι κινείται… ότι πετάει.
Λογικό λοιπόν μετά από δέκα λεπτά να νιώθω παντογνώστης. Έμαθα για όλους και για όλα και υπόσχομαι σε μερικές μέρες να τα μοιραστώ μαζί σας. Το πιο hot ωστόσο ήταν το πάρτι νεαρών αράβων ανοιχτά της Νάουσας το Σάββατο το βράδυ. Τα παλικάρια κατέβηκαν από την Μύκονο με τις απαραίτητες προμήθειες από Σερβία αλλά και Αμερική. Λένε κάποιοι ότι στο ομαδικό παρτάκι έδωσαν το παρών και μερικές δικές μας. Κάτι πρώην εστεμμένες που τις έχει παρασύρει η γραμμή-και δεν αναφέρομαι στα πλοία της γραμμής-και αναζητούν εναγωνίως το «εισιτήριο».
Λέγεται ότι τα παλικάρια «ψώνισαν» από γνωστό pr manager που βρέθηκε την ίδια περίοδο στην Μύκονο και πώς μετά τα… ψώνια ο τύπος θέλησε να σαλπάρει μαζί τους για να βλέπει…Ρε τι κολλήματα έχει ο κόσμος. Βεβαίως οι Άραβες αρνήθηκαν. Πλήρωσαν και την «έκαναν».
Οι ίδιες πηγές λένε ότι το πάρτι ήταν πάρτι ασφαλείας. Δεν έμπαινε κανείς αν δεν ήταν member στην guest list. Έλα όμως που περιμετρικά της θαλαμηγού έπλεαν ψαράδες του νησιού και οι φωνές ακουγόταν έντονα… όσο για τους λιμενικούς; Αυτοί αγρόν ηγόραζαν!
Τα κορίτσια έφτασαν στο ραντεβού είτε με το πλοίο της γραμμής το Σάββατο το πρωϊ είτε με ελικόπτερο φίλου έλληνα εφοπλιστή που θέλησε να τους εξυπηρετήσει. Η crystals καταναλώθηκαν σαν νεράκι και τα ντοκουμέντα-φωτογραφίες και video- κρατήθηκαν από την ψυχή του πάρτι. Τον οικοδεσπότη. Την επόμενη μέρα πολλές μοντέλες περιέγραφαν στις σελίδες τους στο facebοok την μοναδική εμπειρία που έζησαν στο νησί των Κυκλάδων. Δε λέω… ήταν «γα..ώ «τις εμπειρίες.
Τώρα θα πείτε… Ρε Γουμενίδη αντί να χαλαρώνεις στις διακοπές σου εσύ κάθεσαι και γράφεις;
Ναι. Ανακάλυψα φέτος ότι δεν είμαι απλά πειθαρχημένος σε αυτή την δουλειά αλλά λειτουργώ από αντίδραση στην αμεριμνησία μου!

http://www.gossip-tv.gr/story/48902/nasos-goumenides-arabiko-partu-en-plo-me-tis-monteles-b-class