31/7/10

Η ΤΡΟΪΚΑ, Η ΚΟΤΑ Ή ΤΟ ΑΥΓΟ; Ο ΛΑΓΟΣ (ΚΕΔ)

Πετάνε τον κόσμο στο δρόμο και στέλνουν την τρόικα στo ΤΣΠΕΑΘ

http://www.styx.gr

Φύλλο και φτερό κάνουν επιθεωρητές του ΔΝΤ, από την Παρασκευή το μεσημέρι, τις λίστες με τα ψίχουλα που δίνουν Λοβέρδος και μνημόνιο, για καλοκαιρινό επίδομα των συνταξιούχων, στα δημοσιογραφικά ταμεία (ΤΣΠΕΑΘ, ΤΑΙΣΥΤ) μήπως και πάρουν κάτι παραπάνω οι συνάδελφοι.

Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ο,τι ζητούν εξηγήσεις για το αγγελιόσημο, υιοθετώντας όσα λένε εκδότες και καναλάρχες, για την ανακατανομή των πόρων των ταμείων μας.

Πρόκειται, καταγγέλλει η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων, για ενέργεια σε βάρος των κοινωνικο - ασφαλιστικών δικαιωμάτων του κλάδου και της ενημέρωσης , η οποία αποτελεί αιτία πολέμου, και γίνεται κάτω από την μύτη της πλειοψηφίας της διοίκησης της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ, που έχουν εγκλωβιστεί στην μικροκομματική παρακμή τους.

Έχει προηγηθεί βέβαια από το περασμένο δεκαπενθήμερο απόφαση του ΕΔΟΕΑΠ, με τη διοίκηση του να λειτουργεί ως λαγός του ΔΝΤ και του Λοβέρδου (άλλοτε νομικού συμβούλου του ταμείου) για περικοπές παροχών και καθιέρωσης δικαιούχων δυο ή τριών ταχυτήτων .

Η ΚΕΔ καταγγέλλει ακόμη ότι η συγκυβέρνηση Νταβανέλλου- Νταουντάκη στην ΕΣΗΕΑ, παρά το τελεσίγραφο προς τον όμιλο Μπόμπολα (που με απόφαση του ΔΣ συνέταξε εκπρόσωπος της ΚΕΔ) και επεδόθη από την προπερασμένη εβδομάδα αδιαφόρησε προκλητικά να εφαρμόσει τις αποφάσεις τους ΔΣ για απεργιακά και νομικά μέτρα με αποτέλεσμα να γίνουν συνολικά 8 απολύσεις χωρίς να ανοίξει μύτη.

Με τις συνθήκες που ήδη επικρατούν στο ΔΣ της Ένωσης, την Παρασκευή ανακοινώθηκαν:
# ΤΡΕΙΣ νέες απολύσεις στο ραδιόφωνο Σκάι (Ράνια Στάμου, Β. Δρακωνάκη, Σ.Σκουτελάκου) .
# προκλητική άρνηση πληρωμών στην Απογευματινή,
# συγχωνεύσεις καναλιών (ALPHA-STAR) με ομαδικές απολύσεις συντακτών και τεχνικών.
# ΔΥΟ νέες απολύσεις από τα ένθετα του Κέρδους (Θαν. Κ. Κάπος, Π.Φακατσέλης) μετά τη βαρειά συνδικαλιστική ήττα, που οδήγησε σε απόλυση του εκπροσώπου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς κάποιοι στην αστυνομία πήραν την πληροφορία που έδωσε φίλος του blog σε ανάρτησή που κάναμε για τις 2 συμμορίες που λυμαίνονται την περιοχή.
Πολυμελή συμμορία Αλγερινών που είχε διαπράξει δεκάδες ληστείες, αρπαγές τσαντών και κλοπές από αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας, εξάρθρωσε η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών. Χθες συνελήφθησαν 35 Αλγερινοί και άλλοι 12 συμπατριώτες τους, στην οδό Σαχτούρη κοντά στην πλατεία Κουμουνδούρου, έξω από το διαμέρισμά τους....Πολυμελή συμμορία Αλγερινών που είχε διαπράξει δεκάδες ληστείες, αρπαγές τσαντών και κλοπές από αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας, εξάρθρωσε η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών. Χθες συνελήφθησαν 35 Αλγερινοί και άλλοι 12 συμπατριώτες τους, στην οδό Σαχτούρη κοντά στην πλατεία Κουμουνδούρου, έξω από το διαμέρισμά τους.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/07/blog-47.html

HESIOD είπε...

Δεν ειναι βεβαια ανησυχητικο αλλα ενθαρρυντικο το οτι αλλοι εξεταζουν το θεμα του αγγελιοσημου.
Αφου δεν ειχε το φιλοτιμο καμμια ελληνικη κυβερνηση να το εξετασει, τωρα το κανουν αλλοι.
Φοροι υπερ τριτων τερμα.
Λυπαμαι Σπυρο που δημοσια εκφραζεις παρασιτικες αποψεις.
Ο καθεις να πληρωνει την εισφορα του.

ΟΧΙ στο δημοσιογραφικο νταβατζιλικι

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...