29/7/10

Παμε καλά :::::

Έχουμε αύξηση τις ανεργίας (απολύσεις από ιδιωτικό και πιθανός και από δημόσιο τομεα ) και μείωση μισθών με ταυτόχρονη αύξηση φόρων.
Όποιος ηλίθιος περιμένει να περάσει η ύφεση με αυτά τα μέτρα , θέλει επειγόντως ψυχίατρο!!


Αναγνώστης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ;

Εμπρησμός (ΠΡΟ)χθες το βράδυ στην Αγία Τριάδα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Άννης.

Περίεργο συμβάν εχθές στις 2.30 το πρωί. Αυτό που κάνει το συμβάν πιο παράξενο είναι το ότι κανένα ΜΜΕ δεν ανέφερε τίποτε. Με γραπτή του επιστολή ένας αυτόπτης μάρτυρας, αναφέρει τα εξής στην Αστυνομία της περιοχής:

"Εχθές το βράδυ στις 2.30 περίπου, ήμουν με την κοπέλα μου στο αυτοκίνητο κοντά στην εκκλησία, στην Αγίας Άννης. Καθόμασταν σε δρόμο κάθετο στην Αγ. Άννης και είχαμε πίσω μας την εκκλησία. Καθόμασταν εκεί για μισή ώρα περίπου.
Πέρασαν δίπλα μας ακριβώς τρεις Πακιστανοί με κελεμπίες και ο ένας κρατούσε ένα μπιτόνι γεμάτο, γιατί το μετάφερε με δυσκολία. Δεν μας είδαν γιατί φοβηθήκαμε και σκύψαμε να μη μας δουν.

Μετά από λίγο είδαμε την φωτιά στην εκκλησία 100 μέτρα πίσω μας και φύγαμε αμέσως. Λίγα λεπτά πριν είχε περάσει από εκεί ένα ασημί Punto που το είδαμε πάλι να περνάει την ώρα που φεύγαμε. Στο Punto ήταν μόνο ο οδηγός και φαινόταν να κάνει βόλτες. Όταν φεύγαμε αυτός πήγαινε προς την φωτιά. Το αριστερό stop ήταν σπασμένο".

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/blog-post_9573.html

Ανώνυμος είπε...

Από σήμερα διαθέσιμα ανοιχτά δημόσια δεδομένα εγκληματικότητας

29-07-2010: Δελτίο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για ανοιχτά δημόσια δεδομένα εγκληματικότητας από την Ελληνική Αστυνομία


http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=4054&Itemid=671&lang=

http://www.astynomia.gr/opendata/

Ανώνυμος είπε...

Ο Αστακός στην ενεργειακή ατζέντα Ελλάδας-ΗΠΑ


Θέματα που αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας στην ευρύτερη ζώνη της ΝΑ Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας καθώς και τις επενδυτικές προοπτικές στην περιοχή συζήτησε κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα το απόγευμα με τον ειδικό σύμβουλο του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για ενεργειακά θέματα, κ. Ρίτσαρντ Μόρνινγσταρ, ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Σπύρος Κουβέλης. Στο επίκεντρο βρέθηκε η προώθηση του αγωγού φυσικού αερίου ΙTGI καθώς και η επένδυση του Κατάρ στον Αστακό.

Ο Αμερικανός αξιωματούχος συνοδευόταν από επιτελείο ειδικών συμβούλων/εμπειρογνωμώνων σε ενεργειακά θέματα καθώς και την κυρία Μακάρθι επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ και τον σύμβουλο οικονομικών θεμάτων της πρεσβείας, κ. Πολ Μάλικ.

Κατά τη συνάντηση, όπως ανακοινωσε το υπουργείο Εξωτερικών, συζητήθηκε ο ενεργειακός σχεδιασμός της Ελλάδας και η ανάδειξη της χώρας μας σε περιφερειακό ενεργειακό κόμβο, όπως επίσης η ανάγκη άμεσης προώθησης του αγωγού ITGI.

Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο Αμερικανός αξιωματούχος για τη διαφοροποίηση προμήθειας των πηγών(χωρών) φυσικού αερίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εξέλιξη του ενεργειακού κέντρου του Αστακού και στη συνεργασία με την κυβέρνηση του Κατάρ.