26/7/10

Το συμμοριακό σύστημα δεν χρειάζεται σοβάντισμα. Χρειάζεται κατεδάφιση!

Ανακυκλούμενες εμετικές φάτσες...

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Τριάντα πέντε ολόκληρα χρόνια εξακολουθούν να κουμαντάρουν τον πολιτικό βίο της χώρας, άνθρωποι και ανθρωπάκια, τα οποία με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση της πατρίδας.
Κι όμως, οι μεν πιο πολλοί απ’ αυτούς εξακολουθούν να ποδηγετούν τα δημόσια πράγματα, μέσα από τους ίδιους πολιτικούς βόθρους, ενώ άλλοι, για λόγους ιδιοτέλειας, φόρεσαν τον σκούφο του... ανανεωτή, επιχειρώντας το χτίσιμο «νέων» πολιτικών υποβόθρων.
Το συμμοριακό σύστημα δεν χρειάζεται σοβάντισμα. Χρειάζεται κατεδάφιση!
Κανάλια και Τύπος ανακυκλώνουν αυτό το «πολιτικό» προσωπικό, ενώ αρκετοί απ’ αυτούς θα έπρεπε να γράψουν τα απομνημονεύματά τους στον Κορυδαλλό!
Άδικη... καινωνία!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΔΑΒΟΣ ΑΝΘΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΣ!!! ΑΥΡΙΟ ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ - Η ΑΛΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!

ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ Η ΑΛΩΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!!ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΝΘΥΠΟΣΜΗΝΑΓΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ IKAΡΩΝ.

κλικ στις εικόνες

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/blog-post_6474.html

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΔΑΒΟΣ ΑΝΘΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΣ!!! ΑΥΡΙΟ ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ - Η ΑΛΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!

ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ Η ΑΛΩΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!!ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΝΘΥΠΟΣΜΗΝΑΓΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ IKAΡΩΝ.

κλικ στις εικόνες

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/blog-post_6474.html

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΔΑΒΟΣ lathrometanastis ΑΝΘΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΣ!!! ΑΥΡΙΟ ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ - Η ΑΛΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!

ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ Η ΑΛΩΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!!ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΝΘΥΠΟΣΜΗΝΑΓΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ IKAΡΩΝ.

κλικ στις εικόνες

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/blog-post_6474.html

Ανώνυμος είπε...

σημερα λαθρομεταναστης,αυριο τα ιερα οπλα των ελληνων στα χερια σου και οι ελληνες στο ελεος σου και τις διαταγες...

Ανώνυμος είπε...

Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα: "Ετοιμαστείτε, έρχονται πολύ δύσκολα..."

Ο γνωστός γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα και αγιορείτης μοναχός προτρέπει πλέον: "ετοιμασία επειδή ΣΥΝΤΟΜΑ θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα". Η προτροπή αυτή έγινε σε ηγούμενο μονής του Αγίου Όρους, ο οποίος τον επισκέφθηκε πρόσφατα και τον ρώτησε σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Ο γέροντας ήταν απολύτως σαφής: " Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες"... Και η μονή έχει φτιάξει ήδη την "ομάδα κρίσης", υπεύθυνη για να προετοιμάσει το μοναστήρι για πολύ δύσκολες ημέρες για άγνωστο χρονικό διάστημα.
Τα παραπάνω θα μπορούσαν να είναι ένα κακόγουστο αστείο. Αλλά δεν είναι... Δυστυχώς, τα επερχόμενα είναι πλέον ορατά και δια γυμνού οφθαλμού, αφού όλοι μας μπορούμε πλέον να δούμε αυτό που έρχεται, δηλαδή την δυστυχία και την πείνα...
"Δεν μπορώ να καταλάβω τον κόσμο. Όλοι ρωτάνε: "εμένα με πιάνουν τα νέα μέτρα;"!!! Ειλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω πόσο πολύ έχει διαβρωθεί η σύγχρονη κοινωνία και οι άνθρωποι που ζούνε σε αυτή τη χώρα. Κανείς δε νοιάζεται για τον διπλανό του. Κανείς δε νοιάζεται για το πρόβλημα που έχει χτυπήσει την πόρτα του συμπολίτη του, του γείτονά του. Όλοι σκέφτονται αν "τα μέτρα" προσβάλουν τα δικά τους μικροσυμφέροντα...! Ειλικρινά, πιστεύω πως ο Θεός θα δώσει την ευκαιρία για να συνέλθουμε. Η Ελληνική Ορθοδοξία ανέδειξε μεγάλες σύγχρονες μορφές, που πρόσφεραν στο έργο του Θεού, που αγωνίστηκαν για να σώσουν ανθρώπινες ψυχές. Ο Πορφύριος, ο Παΐσιος, ο Ιωσήφ... γέροντες που μάτωσαν στον αγώνα υπέρ των συνανθρώπων τους, στον αγώνα να διώξουν την δυστυχία και το κακό από τις καρδιές ανθρώπων που υπέφεραν... Ποιά ηθική υπάρχει πλέον; Το κακό έχει χτυπήσει την οικογένεια, την Παιδεία. Έχει χτυπήσει σε κάθε υγιές κύτταρο της κοινωνίας και σήμερα ζούμε τα αποτελέσματα αυτού του πολέμου. Τρέχουν οι άνθρωποι χωρίς να νοιάζονται για τον διπλανό τους. Η κοινωνία που ξέραμε δεν υπάρχει πια. Σήμερα κυριαρχεί ο ατομικισμός... Γιατί; Επειδή κάποιοι έπαιξαν με τον χαρακτήρα του Έλληνα και διάβρωσαν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Είναι αδιανόητο! Ο ατομικισμός ζει και βασιλεύει, ενώ η απάτη έγινε "χάρισμα". Μεγάλωσαν γενιές που διδάχτηκαν πως να αρπάξουν. Και αυτό σε ένα καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας... Μάλιστα, όσα πιό πολλά "αρπάζεις" τόσο περισσότερο απομακρύνεσαι από την τιμωρία. Αυτό το βλέπει ο Θεός. Σήμερα επιτρέπει να δεχτούμε μερικές σφαλιάρες, ελπίζοντας πως θα συνέλθουμε, όπως συμβαίνει και στους μεθυσμένους..."
Αυτά τα συγκλονιστικά μου κατέθεσε σήμερα σε συζήτηση, αγιορίτης μοναχός. Και η φωνή του έτρεμε από συγκίνηση και αγωνία για όσα πρόκειται να συμβούν.
"Να προσέχεις", μου είπε. "Να πεις και σε άλλους να προσέχουν. Μην αφήνετε την λογική σας να παραδίνεται σε όσα σας λένε. Πού είναι μωρέ η λεβεντιά εκείνων που δεν επέπτρεπαν σε κανέναν να τους μειώσει; Πού είναι εκείνα τα λεβεντόπαιδα που έδωσαν το αίμα τους για όλους εμάς; Αυτή η γη ποτίστηκε με αίμα. Είναι μεγάλο κρίμα να την κυβερνάνε ξένοι και ανάξιοι... Να προσέχετε"...
Τι να πω; Θυμήθηκα τα λόγια του γέροντα Εφραίμ της Αριζόνα: "Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες. Προσέξτε την ψυχή σας. Μαζευτείτε και δώστε τον αγώνα σας..." Αυτά έλεγε πριν μερικούς μήνες. Και σήμερα γίνεται πιό σαφής: "το Σεπτέμβριο θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα...".
Οι προσευχές του γέροντα είναι πάντα μαζί μας. Όμως, αναρωτιέμαι: Εμείς τι κάνουμε για να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας; Απλά ανησυχούμε για το αν τα μέτρα μας αγγίζουν;
"Κάποιος πρέπει να σας πει πως δεν ζείτε σε όνειρο, ούτε σε εφιάλτη. Ζείτε μία πολύ άσχημη πραγματικότητα, που θα χειροτερέψει..."
Κι εμείς αναρωτιόμαστε: Εμένα με πιάνουν τα νέα μέτρα; αγνοώντας (ηθελημένα) πως όταν θα μας "πιάσουν", θα είναι πολύ αργά...

Κωνσταντίνος
http://kostasxan.blogspot.com/2010/07/blog-post_8331.html

Ανώνυμος είπε...

Ότι έρχονται δύσκολα, έρχονται. Δεν περιμένουμε κανεναν μισθοδοτούμενο εκ δημοσίου παπά να μας δώσει τα φώτα. Άλλωστε πλην ελάχιστων εξαιρέσεων βλέπουμε και τη στάση της επίσημης εκλησσίας αυτήν την περίοδο: Απούσα ! Ουτε λόγος για βοήθεια, στήριξη, έστω να πει εντάξει, εφόσον έχω περιουσία και την εκμεταλεύομαι θα πληρώνω εγώ το προσωπικό μου.
Μόνο να τρέχουν στα υπουργικα συμβούλια και επειτα στην Ομόνοια ο Τζερόνιμο να ταϊζουν τους λαθραίους.
Αυτή είναι η στάση της εκκλησίας. Όσο για τις μονές του Όρους που ορισμένοι το γράφετε και κ@βλ@νετε, ένα από τα επιχειρήματά τους για τις περιουσίες τους είναι πως στην Τουρκοκρατία ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΟΡΥΑΛΩΤΕΣ. Δηλαδη είχε προηγηθεί από πριν την πτώση της Πόλης η προδοσία τους. Πηγαίνετε τώρα φιλίστε κάνα χεράκι να αγιάσετε.
Αυτά βλέπουν οι αριστερούληδες και μας παίρνουν στο ψιλό.