22/7/10

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ... Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ....


... Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΙ ΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Ο "ΓΕΛΟΙΟΣ" ΓΑΠ ΑΝΑΖΗΤΑ "ΓΕΛΟΙΟΥΣ" ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΓΕΛΙΑ" ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΛΑ....

Ο ΓΑΠ είναι ταγμένος στην Δύση και στην μητρική του γλώσσα και παιδεία.
Καμιά εμπιστοσύνη στον λαό της χώρας που του έδωσε τα ινία της εξουσίας, καμιά εμπιστοσύνη στα ελληνικά μυαλά. Ανακοινώθηκε η αναζήτηση ΔΙΕΘΝΩΝ συμβούλων για να εκτιμήσουν την "πρόταση ΣΑΛΑ" .
Μια πρόταση για γέλια.... και όμως ο Αμερικανοτραφής ΓΑΠ νομίζοντας ότι έχει να κάνει με Αμερικανάκια επιδίδεται δήθεν σε σοβαρές κινήσεις "αντικειμενικότητας" (ορα πιστόλι και ΔΝΤ), αναζητώντας μέσα από την αγαπημένη του δύση τους illuminati συμβούλους και όλα εκείνα τα κατακάθια της παγκοσμιας τρομοκρατίας για να ΠΟΥΛΗΣΕΙ την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΛΑ ...Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ..... ΜΟΝΟΝ ΓΕΛΟIΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ !!!
AΛΛΩΣΤΕ Ο ΓΕΛΟIΟΣ ΠΟΥ ...ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΚΟΜΑ ...... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΛΕΥΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΕΛΟΙΩΔΏΝ ΔΕΚΑΝΙΚΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΕΛΟΊΟ ΆΛΛΟΘΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΠΙΟ ΓΕΛΟΊΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ

ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...