23/7/10

Δέκα Τράπεζες θα αποτύχουν να περάσουν το Ευρω-τέστ λέει η Goldman Sachs

LONDON (Reuters) - Ten out of the 91 banks subjected to Europe's stress tests are expected to fail, according to a survey of investors conducted by Goldman Sachs

Τα τεστ αντοχής για το σύνολο των ευρωπαϊκών τραπεζών αναμένεται να δημοσιοποιηθούν στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) από την Επιτροπή Ευρωπαϊκών Αρχών Τραπεζικής Εποπτείας (CEBS). Την ίδια ώρα, κάθε τράπεζα θα αναρτήσει τις δικές της επιδόσεις στην ιστοσελίδα της.

Όσον αφορά στην Ελλάδα, σε θρίλερ εξελίσσεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των τεστ, καθώς αργά χθες το απόγευμα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αυστηρότερη μεταβολή των κριτηρίων.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Reuters επικαλούμενο ελληνικές τραπεζικές πηγές, 24 μόλις ώρες πριν από τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων, οι ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές αποφάσισαν να καταστήσουν πιο αυστηρά τα κριτήρια των τεστ αντοχής των ελληνικών τραπεζών.

Την επιτυχία των ελληνικών τραπεζών στη δοκιμασία των stress tests είχε προεξοφλήσει νωρίτερα χθες η αγορά, ενώ τις θετικές προσδοκίες για τον κλάδο ενίσχυσε η φημολογία για συγχωνεύσεις μεταξύ μεγάλων ομίλων.

O πήχης που έβαλε η Επιτροπή Εποπτικών Αρχών, η CEBS, είναι το 6% για τον tier 1, ποσοστό που θα πρέπει να επιτυγχάνεται με βάση ορισμένα σενάρια, τα οποία περιέχουν και ακραίες παραδοχές. Με στοιχεία τριμήνου, οι μεγάλες τράπεζες παρουσιάζουν υψηλό δείκτη και συγκεκριμένα, η Εθνική Τράπεζα [NBGr.AT] 11,1%, η Alpha Bank [ACBr.AT] 11,5%, η Eurobank [EFGr.AT] 11%, η Tράπεζα Πειραιώς [BOPr.AT] 9,1% , το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο φθάνει στο επίπεδο του 17%. Η Atebank είχε στο πρώτο τρίμηνο tier 1 στο 7,7%.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H απάντηση στη Σκοπιανή σημαία, ήρθε από την Αλβανία !!!

Χιλιάδες Έλληνες χρήστες διαμαρτύθηκαν κόσμια στην google για τη σημαία που έβαλε με το google scketchup, κάποιος ανόητος από τα Σκόπια, στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης μας.
Κανένας από εμάς δεν έκανε κάτι αντίστοιχο, παρ΄ οτι μας είναι εξαιρετικά εύκολο και θα μπορούσαμε να γεμίσουμε την πόλη των Σκοπίων στο google earth με ελληνικές σημαίες. Δεν το κάναμε γιατί αυτά είναι καραγκιοζλίκια, από όποιον κι αν γίνονται. Πολλοί Σκοπιανοί φίλοι μας, χαρακτήρισαν ως "υπερβολική" την αντίδρασή μας, αφού όπως μας έγραψαν, "ο Jovi είναι ένας ανόητος νεαρός που κάνει ανοησίες".

Για δείτε όμως τι έγινε!!!

Στην ίδια θέση βρέθηκε και η ΦΥΡΟΜ !!! Και τα Σκοπιανά μέσα ενημέρωσης πήραν φωτιά!

Αλβανός χρήστης έβαλε τη σημαία της Αλβανίας στη γέφυρα του Βαρδάρη, δίπλα από το μνημείο του Σκεντέρμπεη, στην είσοδο της κλειστής αγοράς των Σκοπίων.

Στην ενέργεια αντέδρασε η κυβέρνηση των Σκοπίων, η οποία απέστειλε επίσημη διαμαρτυρία δια του Υπουργού Εξωτερικών παρακαλώ (!!!) στα κεντρικά γραφεία της google !

Για την ακρίβεια:

Reaction MRI
MRI this afternoon issued a response which stated: Mon reactions of Internet users in Macedonia's Albanian flags in downtown Skopje, the computer animation "Google Earth", the Ministry of Foreign Affairs, within its competencies, reacted to the headquarters of Google Corporation who is the owner of this software program. After their tenure was the problem, the company said it was a hacker intrusion in the system , not their fault , expressing confidence that failure will be immediately removed.

δείτε την είδηση εδώ:
http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=-1&egId=13&eventId=63038

http://taxalia.blogspot.com/2010/07/h_23.html

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΠΛΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....«Κοσμοπολιτισμός για τους αυτόχθονες Έλληνες – Μειονοτικός εθνικισμός για τους εισαγόμενους εποίκους».

Του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου....
Αυτή είναι η πλεκτάνη σε βάρος του Ελληνισμού που έχουν σχεδιάσει οι κοσμοκράτορες. Ενώ θεωρείται αυτονόητο ότι αν κάποιος επιλέξει να εγκατασταθεί νομίμως σε μία χώρα, θα ενσωματωθεί σε αυτήν σεβόμενος τα ήθη, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό που θα συναντήσει, στην Ελλάδα αυτό παραδόξως και κατά περίεργο τρόπο δεν ισχύει!!
Ας δούμε την δική μας πλευρά :

Εμείς, με καλά οργανωμένη προπαγάνδα σε βάρος μας, (στην οποία αυτός που δεν υπακούει και δεν ενδίδει καταγγέλλεται ως Ελληναράς!!), οφείλουμε να απαρνηθούμε τον πολιτισμό μας, να αποδεχθούμε το...«όραμα», ότι μόνοι εμείς από όλους τους γείτονες μας οφείλουμε να έχουμε ανοικτά σύνορα ελεύθερης διέλευσης και εγκατάστασης και να είμαστε παθητικοί στην πλαστογράφηση της ιστορικής αλήθειας, να είμαστε ειρηνιστές και κατευναστικά υποχωρητικοί στις επεκτατικές προκλήσεις των εχθρών μας, πράοι και αδιάφοροι στην κατάργηση της Ελληνικής ιδιοπροσωπίας, καρτερικά σιωπηλοί στην ανθελληνική μισαλλοδοξία, εθνομηδενιστές απέναντι στην αμφισβήτηση μας από τους γείτονες, αμνήμονες, ανιστόρητοι και παραπλανημένοι επιλήσμονες, δίχως ήρωες και διάθεση αντίστασης, ανεκτικοί στην κατάργηση των εθίμων και τον εκχυδαϊσμό των ηθών, ματαιόδοξοι και με μοιρολατρική ξενοδουλεία, χωρίς ιδανικά ελευθερίας και αξιοπρέπειας, δουλικά ξενόφιλοι αντί φιλόξενοι, πολυπολιτισμικοί, ανεχόμενοι χωριστικά γκέτο ανταγωνιστικής συνύπαρξης, αρνησιπάτριδες, πολυφυλετικοί με πανσπερμία εθνών, υπέρ των ατομικών δικαιωμάτων και όχι των πολιτικών δικαιωμάτων του ανθρώπου, άθεοι ή πανθρησκευόμενοι αφενός και υπερασπιστές των αιρέσεων και των τεχνητών ψευδοθρησκειών αφετέρου, παράλυτοι στις επιβουλές- παράκλητοι στους εισβολείς, με εθνοτικές υποδιαιρέσεις γεωγραφικού χαρακτήρα (άλλο Πελοποννήσιος και άλλο Κρητικός, Μακεδόνας κλπ) και παράλληλη αυτονόμηση τους από την κεντρική διοίκηση και κυβέρνηση, με διαπολιτισμική παιδεία υπέρ των εποίκων, με κατάργηση των εθνικών συμβόλων, καθαίρεση των θρησκευτικών συμβόλων και εικόνων από σχολεία και δικαστήρια και όλες τις δημόσιες υπηρεσίες (για να μην ενοχλούνται οι μετανάστες).

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοια απάθεια και αδιαφορία σιγά-σιγά θα επιβληθεί η κατάργηση του νόμου που παρεμποδίζει τον προσηλυτισμό, θα επέλθει το τέλος των παρελάσεων, η αντικατάσταση του θρησκευτικού όρκου με τον πολιτικό, η αντικατάσταση της σημαίας με τον σταυρό από το σκέτο έγχρωμο πανί, η κατάργηση των θρησκευτικών αργιών λόγω γενικευμένης ανεξιθρησκίας συμπεριλαμβανομένης της αργίας της Κυριακής (για να μην υπάρχει ελεύθερος χρόνος, οικογενειακές στιγμές, εκκλησιασμός, αναψυχή), η κατάργηση των εθνικών εορτών για να μην καλλιεργείται ο αντιστασιακός πατριωτισμός, η κατάργηση των διακοπών των Χριστουγέννων και της Ανάστασης, του θρησκευτικού στολισμού των πλατειών, ακόμη και του χτυπήματος της καμπάνας γιατί ενοχλεί τους αλλοθρήσκους! Θα επιβάλλουν την γενικευμένη απελευθέρωση του δικαιώματος της άρνησης στράτευσης και την καλλιέργεια μίσους και απέχθειας για ότι είναι Ελληνικό, την επιβράβευση σε ότι μας συκοφαντεί, θα μιλάμε υποχρεωτικά τα αγγλικά ως επίσημη γλώσσα του κράτους μας, όπου θα γράφονται και όλα τα επίσημα δημόσια έγγραφα και θα είμαστε πολίτες του κόσμου!!
Αυτή είναι η πλευρά της Βαβυλωνίας που καλούμαστε να μετατραπούμε!!
Αυτή είναι ταυτόχρονα η πολυθρυλούμενη επιβολή της σύγχρονης πολυπολιτισμικής αυτοκρατορίας και εμείς οι νέοι ραγιάδες.
Εμείς λοιπόν, να σβήσουμε την εθνική μας συνείδηση και να κάψουμε την εθνική μας ταυτότητα!
Και τώρα ας κοιτάξουμε την άλλη πλευρά :
Οι «άλλοι» θα αποτελούν αναγνωρισμένες μειονότητες με κατοχυρωμένα δικαιώματα! Θα έρχονται μουσαφίρηδες ( δήθεν «μούσα φέροντες») και θα γίνονται οικοκύρηδες του τόπου. Θα έχουν προνομιακό δικαίωμα διατήρησης του πολιτισμού που κατάγονται, δίχως να έχουν τις υποχρεώσεις των αυτοχθόνων, θα έχουν ισότιμα δικαιώματα. Ανεξάρτητα από την αριθμητική τους παρουσία θα αποκαλούνται μειονότητα και θα απολαμβάνουν ισονομίας. Όποτε αποφασίσουν, αν έχουν εγκατασταθεί κοντά στα σύνορα των κρατών καταγωγής τους, θα έχουν και δικαίωμα ένωσης με αυτά . Θα έχουν δικαίωμα δια της πολιτείας στη εκμάθηση των γλωσσών καταγωγής τους, οι οποίες θα αναγνωριστούν επιπλέον ως μειονοτικές. Θα έχουν εθνική συνείδηση την οποία αφενός θα δικαιούνται και αφετέρου θα εξωθούνται να διατηρήσουν.
Θα έχουν τώρα που καταργήθηκε πονηρά η ναοδομία, τους ευκτήριους ετερόδοξους οίκους όπου θέλουν, ακόμη και δίπλα στις ορθόδοξες εκκλησίες!! Θα αρνούνται το εθνικό δίκαιο και θα απαιτούν τους θρησκευτικούς δικαστές του δόγματος τους. Θα έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι και θα αποκτούν αυτόματη υπηκοότητα για όποιον γεννιέται στην χώρα. Θα εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο με ελάχιστη εκπροσώπηση ως μειονότητες. Θα ενωθούν μεταξύ τους και θα αμφισβητήσουν το ενιαίο και αδιάσπαστο του κράτους. Για αυτούς δεν θα ισχύει η κατηγορία του φανατικού, του εθνικιστή μιας και η δική τους εθνική ταυτότητα οφείλει να διατηρηθεί και να επιβραβευθεί! Τα δικά τους ήθη και έθιμα μπορούν να εκπληρωθούν δίχως εμπόδια στην χώρα υποδοχής τους. Θα αυτοπροσδιορίζονται ως μειονότητα όσοι δηλώνουν ιδιαίτερη θρησκευτική ή παραθρησκευτική πεποίθηση!
Θα κατοχυρωθούν ως μειονότητα οι τσιγγάνοι ή γύφτοι ή ρόμ ή σκηνίτες
Θα κατοχυρωθούν ως μειονότητα και οι ομοφυλόφιλοι, που θα κάνουν νόμιμους «γάμους» και θα υιοθετούν παιδιά! Θα προσλαμβάνονται στο δημόσιο με ποσόστωση όλες οι μειονότητες! (πρόσφατα η Ελληνική βουλή ψήφισε την ποσόστωση 5 τοις χιλίοις διορισμό στο δημόσιο για τους μουσουλμάνους της Θράκης μετά από εισήγηση της ΝΔ)!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η διπλή επιβολή του γεωπολιτικού σχεδίου στην περιοχή μας προχωράει με τις εξής παραδοξότητες
α) από την μία πλευρά επιβάλλονται οι ανοικτές πόρτες ελεύθερης διέλευσης κατά το πρότυπο της ανοικτής κοινωνίας, δίχως σύνορα πατρίδες και κράτη. Αυτό ισχύει για την Ελλάδα την Σερβία, την Συρία, τον Λίβανο, την ελεύθερη Κύπρο, την Παλαιστίνη, αυτοί είναι οι λεγόμενοι «κακοί και ανεπίτρεπτοι εθνικισμοί! Τα απαγορευμένα έθνη»!!
β)από την άλλη πλευρά, υπάρχουν «οι εκλεκτοί λαοί» με απεριόριστα εθνικά και θρησκευτικά δικαιώματα, (ακόμη και με κλειστά σύνορα και τείχη για τα άλλα έθνη) και με δικαίωμα απεριόριστης εδαφικής επέκτασης τους και σκληρό σοβινιστικό ρατσισμό για τους αλλοφύλους!! Αυτό ισχύει για την Αλβανία και την Τουρκία (χωροφύλακες), την τεχνητή ψευτο-Βαρδαρία, το Ισραήλ. Αυτοί είναι «οι καλοί εθνικισμοί», οι επιτρεπόμενοι επεκτατιστές, οι αποκλειστικοί δικαιούχοι να εισβάλουν στους γείτονες τους!!
Η εφαρμογή της διπλής απειλής-εξαπάτησης των Ελλήνων έχει προχωρήσει αρκετά, σε βαθμό τα περισσότερα από αυτά που προείπαμε να είναι εντός και μερικά προ των πυλών!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι Έλληνες καλούνται στα πλαίσια του πολυπολιτισμού να σβήσουν την εθνική τους συνείδηση και να γίνουν δημογραφικά, πολιτισμικά και πολιτικά θλιβερή μειονότητα άνευ δικαιωμάτων και αυτονόητων προνομίων στην ίδια τους την χώρα! Η απάντηση μας είναι μονόδρομος: « Ο εθνικός και ο διεθνιστικός αλληλέγγυος αγώνας των λαών ενάντια στην ιμπεριαλιστική παγκοσμιοποίηση και την νέα τάξη πραγμάτων. Να επιστρέψουν οι μετανάστες στην χώρα καταγωγής τους και να ανατρέψουν τους δυνάστες που τους έδιωξαν από αυτές. Είμαστε σταθερά στο πλάι τους στη δύσκολη αυτή επιλογή»!!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρόκειται για απλή σύμπτωση ότι οι ντόπιοι πρωταγωνιστές για την εφαρμογή των ανωτέρω «προοδευτικών» σχεδίων διαμελισμού και κατάρρευσης της Ελλάδας είναι προκλητικά μονόφθαλμοι και προτάσσουν τον ταξικό ή αναρχικό αγώνα από την επιβίωση του έθνους;; Ότι το φυλετικό τους μίσος (προδοσία) ενάντια στους Έλληνες υπήρξε ισοδύναμο με αυτό ενάντια στους Σέρβους;;
Ότι παριστάνουν τους αδιάφορους που οι δοξασίες τους έχουν τις ευλογίες και την «υλική» στήριξη των ΗΠΑ;; Κατά τα άλλα είναι «αριστεροί», νεωτεριστές (εκσυγχρονιστές) και υποτιθέμενοι «ανθρωπιστές»!!
Η σκληρή πραγματικότητα είναι, ότι ανήκουν στο κατεστημένο και υπηρετούν την συντήρηση της ηγεμονίας της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης εμπορευόμενοι τις «νόθες» ιδέες τους!!
Το άρθρο μου «Πώς οι παγκόσμιοι καπιταλιστές παγίδευσαν και την ελληνική αριστερά» απαντά σε όλους τους μεταλλαγμένους.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΤΖΑΡΑ ΒΑΛΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΑΝ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.

«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.»

Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Ανώνυμος είπε...

http://1.bp.blogspot.com/_GZrmiCWSyyI/TEkrlybiLcI/AAAAAAAABLg/tdx92HmAX_c/s1600/Ανθ571_Kippah!+copy.jpg

ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ UNESCO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΤ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ...ΕΒΡΑΙΟΣ!ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ Ν' ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.βΕΒΑΙΑ Η UNESCO ΜΑΛΛΟΝ Θ' ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ, ΤΕΛΙΚΆ, ΟΤΙ ΜΟΝΟ Α Υ Τ Ο Σ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

ZHTΩ Ο ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΑΙΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΜΕΣΑ!ΟΥΔΕΙΣ ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ...

Τελεσίγραφο του Αλβανικού Εθνικού Στρατού προς την Ελλάδα!!!

Ο αυτοαποκαλούμενος «Αλβανικός Εθνικός Στρατός» (UKSH – Ushtria Kombetare Shqiptare), σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό News 24 και τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Balkanweb, με ανακοίνωση στο διαδίκτυο, την οποία απέστειλε και στα Μ.Μ.Ε. των Τιράνων, του Κοσόβου, των Σκοπίων, του Πρέσεβο και του Ουλτσίνιε Μαυροβουνίου, ανακοίνωσε, ότι ξεκίνησε τις... προετοιμασίες για τις, πρώτες στρατιωτικές επιχειρήσεις με στόχο την ίδρυση… της «Εθνικής Αλβανίας», (δηλαδή της Μεγάλης Αλβανίας, η οποία επεκτείνεται σε αρκετές περιοχές πέραν των σημερινών ορίων του αλβανικού κράτους).

Ο UKSH επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι «ήρθε ο καιρός να απαλλαγούμε από τους Σέρβους, σλαβο-μακεδόνες και έλληνες κατακτητές, οι οποίοι ούτε στιγμή δε σταμάτησαν να σκοτώνουν αθώο αλβανικό πληθυσμό που ζει στα πατροπαράδοτα εδάφη του, γι΄ αυτό και ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος».

hellenicspace

Ανώνυμος είπε...

Το τελευταίο κόλπο της συμμορίας των Τσαντ πριν εγκαταλείψουν τη χώρα

Του Παναγιώτη Τραϊανού...

"Χρήματα υπάρχουν"... έλεγε με έναν σχεδόν υστερικό τρόπο ο Γιωργάκης ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές. Με τα αδύναμα ελληνικά του προσπαθούσε πάση θυσία να μας πείσει ότι μας έλεγε την αλήθεια. Με τη ρητορική δεινότητα μιας ξεδοντιασμένης γριάς δεν άφηνε πεζοδρόμιο, μπαλκόνι ή μικρόφωνο, που να μην επαναλάβει τα ίδια.

Ο κατά γενική ομολογία κουτός Γιωργάκης προσπαθούσε να μας πείσει ότι "έβλεπε" αυτά, τα οποία δεν "έβλεπε" κανένας άλλος Έλληνας. Τι συνέβαινε; Τόσο βλάκας ήταν; Δεν γνώριζε ότι ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η αλήθεια; Τόσο παθιασμένος ήταν, ώστε να ρισκάρει να καταλάβει την "καρέκλα" της εξουσίας ψευδόμενος και με τον άμεσο κίνδυνο να "καεί" πάνω σ' αυτήν;

Εκ των υστέρων πλέον τα πράγματα άρχισαν να φαίνονται διαφορετικά. Εκ των υστέρων μαθαίνουμε πως ήταν πλήρως ενημερωμένος από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για την τραγική κατάσταση της οικονομίας της χώρας. Άρα, εκ των δεδομένων γνώριζε τι συμβαίνει. Γνώριζε ότι ως κράτος και ως οικονομία πλησιάζουμε σε κάποια επικίνδυνα όρια. Όρια, τα οποία -εκτός των άλλων- έχουν σχέση και με τη δανειοληπτική μας ικανότητα.

Εκ των υστέρων μαθαίνουμε ότι την ημέρα της μεγάλης "νίκης" του Giorgo κάποιοι έθεσαν σε κίνδυνο αυτήν μας την ικανότητα, παίζοντας με τα κρατικά ομόλογα στο short selling. Το Τ3 για "μυστηριώδεις" λόγους έγινε Τ10 και μέσα σε λίγες ημέρες τα ελληνικά ομόλογα έπιασαν "πάτο", με αποτέλεσμα η δανειοληπτική μας ικανότητα να βυθιστεί στα τάρταρα.Ταυτόχρονα, ο ίδιος άνθρωπος, που "ορκιζόταν" ότι υπήρχαν τα χρήματα, έκανε κάτι, το οποίο δεν δικαιολογείται από τη ρητορική του. Κάτι, το οποίο δεν τόλμησε και δεν έκανε καμία άλλη κυβέρνηση στο παρελθόν.

Διαβάστε τη συνέχεια εδω

http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=4342:2010-07-14-20-30-44&catid=16:listes-tis-ellados&Itemid=196

Ανώνυμος είπε...

Σκότωσαν κοπέλα, στη μέση του δρόμου, στον Αγιο Παντελεήμονα...

Από τον Νικ. Παπαδόπουλο

Εγινε πριν από περίπου μιάμιση ώρα: Σκότωσαν μία κοπέλα στον Αγιο Παντελεήμονα, στην οδό Αλκαμένους μέσα στη μέση του δρόμου και λίγο πριν εκείνη καλέσει με το κινητό την αστυνομία!
Μέρα-μεσημέρι δολοφονία σε δημόσιο χώρο στο πολύπαθο κέντρο της Αθήνας!

http://press-gr.blogspot.com/2010/07/blog-post_8922.html

Ανώνυμος είπε...

Αναρχική Προπαγάνδα στα σχολεία

Οι Αντίφα δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια..
και όλο αυτό με τις ευλογίες/αδιαφορία καθηγητών, γονιών και αρχών.. βγήκαν να μοιράσουν φυλλάδια στα σχολεία..

Ίσως ήταν η πρώτη φορά στη ζωή τους από τότε που τελείωσαν (αν τελείωσαν) το σχολείο που ήταν ξύπνιοι στις 8 το πρωί..
Πήγαν λοιπόν έξω από λύκεια (ίσως και γυμνάσια) να μοιράσουν αυτό το φυλλάδιο:

Κάντε κλικ στα link για να δείτε το φυλλάδιο σελίδα σελίδα..

http://ellas-afipnisi.blogspot.com/2009/10/blog-post_25.html

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...