17/4/14

Χάσαμε δυο ακόμα δικούς μας ανθρώπους

Μεγάλη Πέμπτη την ημέρα της Σταύρωσης δυο ακόμα θύματα, υπερέβησαν το «ψυχολογικό όριο» της «αναπτύξεως», του «πρωκτογενούς πλεονάσματος» και της «εξόδου στις αγορές».

Στο Βόλο, στη συνοικία Οξυγόνου ένας 77χρονος συνταξιούχος του δημοσίου κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του. Τον βρήκαν η γυναίκα και η κόρη του όταν γύρισαν από τα ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι.

Στα Γιάννενα, στις 07.30 το πρωί ,στο κέντρο των Ιωαννίνων, ένας 75χρονος αφου καλημέρισε την κόρη και τη γυναίκα του και ''βούτηξε'' στο κενό από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου και σκοτώθηκε ακαριαία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΦΑΚΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΑΠΑ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔ ΚΑΙ Η ΧΑΡΙΚΛΩ Η ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΑΙΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΛΩΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 6000 (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΕΛΛΗΝΩΝ;;;;;;;

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...