3/4/14

H Αλήθεια δεν έχει χορηγό

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 12:00 Ο ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ AXIS RADIO!‏
ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ OΜΕΡΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ. ΣΤΟ ΑXIS RADIO ΛΕΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙΣ.
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ axisradio@hotmail.com  ή στο https://www.facebook.com/axisradio.gr  ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
Και ΣΉΜΕΡΑ στις 12:00 στο www.axisradio.gr  μαζί σας η εκπομπή «η Αλήθεια δεν έχει χορηγό» ζωντανά από το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.axisradio.gr.
Ο Σπύρος Χατζάρας με μία ακόμη εκπομπή ελεύθερης ενημέρωσης με ειδήσεις και αποκαλύψεις για όσους φαίνεται ότι κυβερνούν αλλά και κυρίως για όσους δεν φαίνονται. Μία εκπομπή που λέει όλα εκείνα τα οποία κάποιοι θέλουν να σας κρύψουν..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ. χατζαρα


ξεφυλλιζοντας σημερα την εργολαβικη εφημεριδα ειναι πραγματι σουρεαλιστικ η κατασταση και σκεπτομεθα.

η απαξιωση πλεον του τυπου και γενικοτερα της οικονομικης ολιγαρχιας εχει περασει στην αυτογελοιοποιηση.



στην εργολαβικη ας πουμε νομιζεις πως διαβαζεις ενα παραλληλο συμπαν!

στο θεμα της ημερας διαβαζεις μια εικονικη πραγματικοτητα.

η μπαλλα παει στην εξεδρα ,αλλα αντι αλλων το ασπρο μαυρο κανουν και τρια πουλακια καθονταν!
μα καλα δεν τους απασχολει η σταδιακη αυτογελοιοποιηση τους;

μετα ακολουθει ενα σκηνικο ευφοριας για την συγκυβερνηση που απορεις αυτοι οι τυποι μονον αν παιρνουν η μοιραζουν lsd δικαιολογειται το αγριο δουλεμα στο κοσμακι που κανουν!παιζουν με την υπομονη του.

πουλανε κλιμα μεχρι να τους παρουν με τις κληματοβεργες...

επειτα καθε μερα ο δημαρχος λαθραιων σε μια δραση να παρουσιαζεται σαν ο μιστερ φορτε με το διπλο αμονυαζολ που ξυπνησε απο το ληθαργο μιας θητειας!

και τελος το καινουργιο πουλεν που προβαλλεται.
μια πονηρη διαφημιστικη εκστρατεια παραπλανησης των απολιτικ με επικεφαλης τον τυπο που κοιμηθηκε το βραδυ τουριστας δημοσιογραφος και ξυπνησε το πρωι εθνικος σωτηρ και ηγεμων!

σαν να λεμε κοιμηθηκε καντηλαναφτης για να λαδωνει καντηλια και ξυπνησε πατριαρχης ...διχως ποιμνιο (ενα πραμα σαν τον αρχοντωνη δηλαδη).

το πιο ανησυχητικο για την κοινωνιολογικη καταρρευση που ακολουθει την δημογραφικη και ηδη απο το 80 την εθνικοπαραγωγικη λογω εοκ ειναι οτι πλεον εχει αυτογελοιοποιηθει και η οικονομικη ολιγαρχια ακολουθωντας την αντιστοιχη πολιτικη.

ενω η απαξιωση και η διαφθορα των ανωτερων ολιγαρχων απλωνεται σταδιακα στη δικαιοσυνη το στρατο την αστυνομια.

Ανώνυμος είπε...


3 ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ

ΣΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΤΟΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ


http://www.newsbomb.gr/bloggers/kwstas-chardabellas/story/427462/syllavete-ton-kasidiari

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΣΥΝΕΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΛΟΚΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΜΑΣΑ (ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΝΝΟΩ,ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ)ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΚΟΟΛ. ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΟΥΦΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΥΘΥΣΜΕΝΟ ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΑΙ?????????ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ....... ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΑΙ???????ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!!