20/6/14

Εκλογική ευρω-Νοθεία και με τη Βούλα

Απίστευτες και όμως αληθινές ρυθμίσεις στο Κόσσοβο

Στο «ευρωπαϊκό Κοσσυφοπέδιο», ο εκλογικός νόμος που έχει την έγκριση της μητέρας της δημοκρατίας των ΗΠΑ και της «δημοκρατικής Ευρώπης» με τον «ευρωπαϊκό πολιτικό πολιτισμό», προβλέπει ότι στην κάλπη μπορεί να βρεθούν μέχρι τρία ψηφοδέλτια περισσότερα ή λιγότερα, από τον αριθμό των ψηφισάντων.

Σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο του Κοσσυφοπέδιου δηλαδή , εάν στο «πρακτικό της εφορευτικής επιτροπής» έχουν υπογράψει 500 ψηφοφόροι και στην κάλπη βρεθούν είτε 497 ή 503 ψηφοδέλτια, τότε το αποτέλεσμα είναι έγκυρο. Αν στην κάλπη σε ένα εκλογικό τμήμα βρεθούν 496 ή 504 ψήφοι, τότε το αποτέλεσμα είναι άκυρο.
Τα εκλογικά τμήματα στις εκλογές της 8ης Ιουνίου ήταν 2.300, οπότε το νόμιμο «μαξιλαράκι λάθους», ήταν 6.900 ψήφοι αλλά, τα ψηφοδέλτια που μετρήθηκαν ήσαν 20.000 περισσότερα από τους ψηφίσαντες.
Περίπου 9 ψηφοδέλτια περισσότερα σε κάθε κάλπη. Άσε τις «επιστολικές ψήφους» μέσω ιντερνετ. Εκλογικός χαμός δηλαδή. Για αυτό ακόμα... μετράνε.

 ΥΓ. Εδώ , στα καθ ημάς, με τα 22.612 εκλογικά τμήματα των ευρωεκλογών,
το «κοσσοβάρικο» περιθώριο λάθους είναι 67.836 ψήφοι , ενώ με την πρακτική των 9 ψήφων, πάμε σε ευρω-καπέλο 203.508 ψηφοδελτίων, δια του οποίου μπορεί και να διασώθηκε ο φον Αντωνάκης. Και στην Αθήνα, με τα 1112 εκλογικά τμήματα το καπέλο είναι 10.000 ψήφοι. Δηλαδή βγάζεις δήμαρχο. Λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το «Δώρο» των Ρότσιλντ στο Ισπανικό Λαό επειδή αντιστάθηκαν στον Τύραννο Ναπολέοντα και τους Αβράκωτους Γάλλους

Το «Ισπανικό παράδειγμα» που τσόνταραν στην  Επαναστατική Προκήρυξη «Μάχου Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος» οι «Συνταγματικοί» φίλοι του αλκοολικο...