29/6/14

Οι «Πουγκατσόπουλοι»

Ο Αιμιλιανός Πουγκατσώφ ήταν αγρότης του Ντονιέτσκ. Και επαναστάτησε. Έγινε αρχηγός των Κοζάκων και για τρία χρόνια αμφισβήτησε την εξουσία. Για τον λαό, με τον λαό.
Οι Κοζάκοι , από όταν ασπάστηκαν την ορθοδοξία, πολέμησαν πάντα, τους Καθολικούς, τους Μουσουλμάνους και τους Εβραίους. Αυτό κάνουν και τώρα.
Ο Ντένις Πουσίλιν, ο Ιγκόρ Στρελκόφ, ο Αλέξανδρος Μποροντάι, ο Πάβελ Γκουμπάρεβ και η γυναίκα του Αικατερίνα με τα 4 παιδιά τους, ήσαν απλοί καθημερινοί άνθρωποι., ανώνυμοι, και βρέθηκαν με το Καλάσνικοφ στο χέρι να αγωνίζονται για τα ανθρώπινα και τα πολιτικά τους δικαιώματα. Ειναι αγωνιστές της Ελευθερίας. Είναι η πραγματική κοινωνία των πολιτών. Είναι η εξέγερση που διαψεύδει τις θεωρίες ότι δεν μπορούμε να απελευθερωθούμε στηριγμένοι στις δικές μας δυνάμεις.
Ο Ιγκόρ Στρελκόφ, προσέτρεξε από παιδί ,εκεί που τον καλούσε η συνείδηση του. Πολέμησε ως εθελοντής στον Καύκασο, στην Τσετσενία, και στην Γιουγκοσλαβία. Ανώνυμος εθελοντής. Και τώρα ψάχνουν στη Cia να μάθουν ποιος είναι και γιατί κατατρόπωσε τους συμβούλους της Blackwater στο Σλαβιάνσκ. Ιγκόρ Στρελκόφ, ο αρχηγός των ατάκτων. Κάτι σαν τον Πουγκατσώφ.
Ο Πουσίλιν, ο Στρελκόφ, ο Μποροντάι, ο Γκουμπάρεβ, δεν υπέγραψαν καμιά συμφωνία σύνδεσης με την ΕΕ, δεν αναγνωρίζουν τη σιωνιστική Χούντα του Κιέβου και τον Ποροσένκο, δεν υπέγραψαν συμφωνία μα το ΔΝΤ, και δεν καταθέτουν τα όπλα στον Ομπάμα. Είναι επαναστάτες. Είναι κληρονόμοι του Πουγκατσώφ. Είναι «Πουγκατσόπουλοι». Και δεν φοβούνται να πολεμήσουν και να πεθάνουν. “Καλυτέρα μια ώρας ελεύθερη ζωή”.
Ετοιμάστε νεκροπάπουτσα για τους Ουκρανοναζήδες παρήγγειλε ο υπαρχηγός του Στρελκόφ, Φιόντορ Μπερεζίν.( (Фјодор Березин).
Οι Αντάρτες του Donbass, δεν είναι πιόνια της Μόσχας, και για αυτό έχουν πέσει έξω οι εγκέφαλοι του Πενταγώνου. Οι δυτικόστροφοι Φιλελεύθεροι στη Μόσχα τους αντιπαθούν όσο τους αντιπαθούν στο Κίεβο και στις Βρυξέλλες.
Οι φιλελεύθεροι στη Μόσχα, παρακολουθούν με φόβο και αηδία αυτό που συμβαίνει στο Donbass.
Μοναδικό στήριγμα της επανάστασης οι Ρώσοι εθνικιστές. Και ο Πούτιν που είναι Κεντρώος, κρατάει ισορροπίες.
Τα ΜΜΕ των φιλελεύθερων Εβραίων της Μόσχας , το ράδιο «Ηχώ της Μόσχας» (Радио ЭХО Москвы), η εφημερίδα Νόβαγια Γκαζέτα (Новая Газета), οι Moscow Times ποτέ δεν έγραψαν για τον Πουσίλιν, τον Στρελκόφ, τον Μποροντάι, και τον Γκουμπάρεβ. Ούτε οι εκθέσεις των πρεσβειών. Και τους βρίσκουν τώρα μπροστά τους. Να διεκδικούν τη Γη τους.
Είναι η τρίτη φορά που οι καθολικοί Πολωνοί και οι Εβραίοι, προσπαθούν με τις γερμανικές λόγχες να δημιουργήσουν την «Ουκρανία» τους. (1918-1941-2014). Θα σπάσουν για Τρίτη φορά τα μούτρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...