26/6/14

Προχωράει η άλωση της Ιεραρχίας

Ο λαθρο-Μάξιμος του Άγιου Παντελεήμονα έγινε «μητροπολίτης»
και η Θέμις (Σκορδέλη) που ξεσήκωνε τον κόσμο εναντίον του
είναι ακόμα στη Φυλακή

Ο Συριζώνυμος συνεχίζει το πλάνο άλωσης της ιεραρχίας με την εκλογή μητροπολιτών Νέας Τάξης. 
 Κατά την έκτακτη σύνοδο της Ιεραρχίας, χθες Τετάρτη, εξελέγη Μητροπολίτης ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών αρχιμανδρίτης Μάξιμος Παπαγιάννης που υποστηρίχτηκε από τον Τζερώνυμο, και έλαβε 46 ψήφους. 16 ψήφους έλαβε ο αρχιμανδρίτης Δημήτριος Αργυρός και επτά ψήφους ο αρχιμανδρίτης Αμφιλόχιος Στεργίου, τον οποίο υποστήριζε ο οικολόγος Τουρκο-ορθόδοξος από το Φανάρι.

Ο αρχιμανδρίτης Μάξιμος δεν είναι άλλος από τον προστάτη των Αφγανών πρεζέμπορων, που πούλαγαν το εμπόρευμα τους στα σκαλιά της εκκλησίας του στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών. 
  Ο πατήρ Μάξιμος, ο «μαχητικός» εφημέριος του Αγίου Παντελεήμονα, από τον Νοέμβριο του 2009, ήταν εκείνος που έκλεισε τις πόρτες της εκκλησίας του στις 24 Φεβρουαρίου 2010, για να μην βρουν εκεί καταφύγιο οι διωκόμενοι από τα ΜΑΤ.
 Ο πατήρ Μάξιμος στις 28-3-2010 που τάιζε τους λαθραίους και όχι του έλληνες ορθοδόξους είχε δώσει συνέντευξη στην Καθημερινή της Κυριακής και είχε πεί: «Ως χριστιανοί δεν μπορούμε να κάνουμε διακρίσεις. Δεν μπορεί λοιπόν να έρθει ένας πεινασμένος άνθρωπος κι εμείς να τον αγνοήσουμε. Ανεξάρτητα από φυλή, χρώμα ή θρησκεία, η Εκκλησία οφείλει να βοηθά τον καθένα να αντιμετωπίζει το όποιο πρόβλημά του».
4 χρόνια μετά έγινε «Μητροπολίτης» Ιωαννίνων, Λαζαρατίου και Αφγανιστάν, και δώστε πρέζα και χασίσι στο λαό.

ΥΓ. Η Μητρόπολη Ιωαννίνων, που απελευθερώθηκαν το 1913 ,ανήκει στο Φανάρι το οποίο το 1928 παραχώρησε «επιτροπικώς» τη διοίκησή τους στην Εκκλησία της Ελλάδος,

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'Ετσι εξηγείται... Επειδή(ς) και ίδιος υπήρξε παιδί μεταναστών διαθέτει μιάν ψυχοπονιάρικη "ευαισθησία" σε ότι αφορά τους "κατατρεγμένους" λαθρό!!!

http://www.skai.gr/news/greece/article/260797/neos-mitropolitis-ioanninon-o-arhimandritis-maximos-papagiannis-/

Ανώνυμος είπε...

Γιά νά λέμε και τα καλά του, στίς 16-1-2011 είχε υπερασπιστεί τον κόσμο με αποτέλεσμα να τον ποδοπατήσουν τα προδοτικά ΜΑΤ: http://www.youtube.com/watch?v=qknBtEatnyM