21/6/14

Σεισάχθεια αλα Γκρουέφσκι

Έξω Κούκλα μέσα Πανούκλα
Οι ελληνικές τράπεζες χαρίζουν λεφτά αλλά στα Σκόπια

Η θυγατρική της Εθνικάρας στα Σκόπια η «STOPANSKA BANKA AD» και η ηALPHA BANK AD SKOPJE θα διαγράψουν τα χρέη από κάρτες και δάνεια των φτωχών των άνεργων Σκοπιανών. Στα Σκόπια καραμουρτζούνηδες και εδώ τσιφούτηδες.

 Ο μάγκας ο Γκρουέφσκι μόλις έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης ανακοίνωσε ότι πρώτος νόμος της κυβέρνησης του θα είναι η διαγραφή των χρεών των κοινωνικά ευάλωτων πολιτών, διότι πιστεύει και στο «κοινωνικό κράτος»,οπότε με στόχο την άμβλυνση των συνεπειών από την παγκόσμια οικονομική κρίση» θα διαγράψει με νόμο τα χρέη προς την εταιρεία ηλεκτρισμού, για τις εταιρείες φυσικού αερίου και θέρμανσης , τις εισφορές για τη ραδιοτηλεόραση , τα χρέη στις πιστωτικές κάρτες, και τα τραπεζικά δάνεια. 

  Ο νόμος θα καλύπτει τα άτομα που είναι δικαιούχοι κοινωνικών επιδομάτων, τους άνεργους για περισσότερο από 12 μήνες, καθώς και άτομα που εκτίθενται σε κοινωνικό κίνδυνο λόγω του θανάτου του συζύγου ή αναπηρίας.
Ο συνολικός αριθμός υπολογίζεται σε 50.000-100.000 άτομα.

 «Καλώ τις εταιρείες ηλεκτρισμού και διανομής θέρμανσης, τις τράπεζες, και τα ταμιευτήρια, τη Μακεδονική Ραδιοτηλεόραση, τους συμβολαιογράφους και τους δικαστικούς επιμελητές να συμμετέχουν , αποδεικνύοντας ότι η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι προτεραιότητά τους, όσο και η πραγματοποίηση κέρδους », δήλωσε ο κ. Γκρούεφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...