29/6/14

Αγάντα Ρόμελ

Αχτίδα ελπίδας! Ακόμα 2.300.000 τα Νιέτ
στη Χούντα ΔΝΤ-Σόιμπλε-AJC


Παρά την «πλάτη» που βάζει η «αριστερή αντιπολίτευση», (ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ΕΠΕ), και παρά το ότι και ο mr Πάνος ο αντιπολιτευόμενος πάει πάσο, ενώ η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε «κατ’ οίκον περιορισμό», αν δεν κάνει βόλτες μεταξύ Κορυδαλλού και Εφετείου,
το «Οικονομικό Επιτελείο» ανησυχεί, και έβαλε και τους ρουφιάνους παπαγάλους στην «ανησυχία», γιατί φορολογικές δηλώσεις γιοκ. Πρώτα χτύπησε «κόκκινος συναγερμός», μετα, «το οικονομικό επιτελείο διαμήνυε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να δώσει παράταση», και μετά έδωσαν  "αβάτζο" για τις 14 Ιουλίου και μετά πάνε για Plan B.

Από τα 2,6 εκ. μισθωτών, συνταξιούχων, άνεργων και ελεύθερων επαγγελματιών που έλεγαν ΟΧΙ στην Εφορία , στο τέλος Ιουνίου πέσαμε στα 2,3 περίπου. Το ΟΧΙ κρατάει.  Μόνο 300.000 έκαναν πίσω.

«Διάχυτη είναι η ανησυχία και ο προβληματισμός στο οικονομικό επιτελείο», λένε οι ρουφιανοπαπαγάλοι του Γενικού Λογιστηρίου, επειδή ακόμα και μετά τις παρατάσεις, περίπου 2,3 εκατομμύρια φορολογούμενοι δεν έχουν κάνει φορολογική δήλωση, παρά τις απειλές ότι θα «χαθούν» το κοινωνικό και το οικογενειακό επίδομα. Όπως λένε, στο Taxisnet υπάρχουν αποθηκευμένες δηλώσεις, που δεν κατατίθενται γιατί οι φορολογούμενοι βλέπουν στην αυτόματη εκκαθάριση το ποσό που πρέπει να πληρώσουν και δεν την καταθέτουν!

Η «άρνηση» υποβολής φορολογικής δήλωσης γίνεται αυτοβούλως. Χωρίς οδηγίες από τις τηλεοράσεις ή τα κόμματα. Από ανάγκη, και χωρίς πολιτική καθοδήγηση γεννιέται από τα κάτω , το Κίνημα «δεν πληρώνω» την εφορία. Ήρθε η «φοροδοτική κόπωσις». Όσο και να απειλούν και να εκβιάζουν τα αποτελέσματα θα είναι περιορισμένα. Από τον μη έχοντα ουκ έχεις λαμβάνειν. Ο απελπισμένος δεν φοβάται πια. Καλυτέρα μιας ώρας ελεύθερη ζωή.

  Έχουμε τα ανθρώπινο δικαίωμα να μην πληρώνουμε τους άδικους φόρους, που επιβάλλονται για να εξοφληθούν οι τοκογλύφοι δανειστές. Η μη υποβολή φορολογικής δήλωσης είναι πατριωτική πράξη, και είναι νόμιμη αντίσταση κατά της βίας των απειλών και των εκφοβισμών των σφετεριστών της εξουσίας. .
Η κυβέρνηση των δοσίλογων, θα φύγει, όταν δεν μπορεί να φέρει σε πέρας την αποστολή της. Να μαζέψει χρήμα για να πληρώνει τους δανειστές.

ΥΓ1. Τα λέει και η Μάγκνα Κάρτα. Διαδώστε αυτό το αισιόδοξο μήνυμα.


ΥΓ2. Ο ΣΥΡΙΖΑ, εάν θέλει εκλογές πρέπει να καλέσει όλους του έλληνες να μην πληρώσουν δεκάρα φόρο στους δανειστές και τους κυβερνητικούς Φόρο-εισπράκτορες. Και να εγγυηθεί μαζί με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι θα διαγραφούν μετεκλογικά ,ποινές, προσαυξήσεις, κατασχέσεις, και πρόστιμα.

1 σχόλιο:

Κώστας Τσιαφίτσας είπε...

Τελευταίο σχόλιο για σήμερα.
Μα λίγο να κόβει στροφές,ο εγκέφαλος,αμέσως καταλαβαίνει,ότι πέμπτη φάλαγγα,είναι και ο Σύριζα.
Τόσο απλό,αν οι Έλληνες ψηφοφόροι,κοιμούνται!!!.
Κανένας σωτήρας δεν πρόκειται να μας σώσει.
Απλά,αν ξυπνήσουμε,και αντιδράσουμε-απαιτήσουμε-επιβάλλουμε.
Τότε απλά θα ζήσουμε σαν άνθρωποι,με δικαιώματα,ΑΛΛΆ, και υποχρεώσεις.
Το επιτρέπει αυτό κανένας τσοπάνης?.
Όχι,.-

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...