15/6/14

Άργησε αλλά το κατάλαβε

Πράκτορας ο Κουφοντίνας, λέει ο Τζωρτζάτος

Ο Βασίλης Τζωρτζάτος με γραπτή συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία υποστηρίζει ότι η 17Ν «έπεσε από μέσα» και πως κάποιος , «είχε ήδη έρθει σε επαφή με αυτούς με τους οποίους έκανε συμφωνία μεταγενέστερα και του είχαν διαμηνύσει ότι προϋπόθεση οποιασδήποτε συμφωνίας είναι να βρεθούν στοιχεία και τεκμήρια. Τα σπίτια έπρεπε πάση θυσία να παραδοθούν γεμάτα».
  Ο Τζωρτζάτος λέει ακόμα ότι την τελευταία μέρα της Δίκης το 2007 τον φώναξε ο μακαρίτης Αλ. Κατσαντώνης και του είπε, παρουσία και άλλων συνηγόρων: «Ελα εδώ βρε. Με τον Κουφοντίνα πήγες και τα 'βαλες; Σου 'κανε μεγάλη ζημιά. Είναι σαν να τα 'βαλες με την εξουσία"!
Ακόμα λέει:
«Το καλοκαίρι του 2009, μετά από ένα άρθρο μου στον Τύπο, ήρθε στη φυλακή να με συναντήσει ο τότε εισαγγελέας για την Τρομοκρατία. Μου είπε: "Ξέρω ότι δεν θα μου πεις τίποτα. Αλλά για λόγους τυπικούς όφειλα να έρθω. Να ξέρεις ότι με δυο θα 'θελα να συζητήσω. Με τον Σάββα και με τον Γιωτόπουλο". Του λέω: "Με τον Κουφοντίνα δεν θέλεις;" Απάντησε: "Τι να τον κάνω αυτόν; Αυτός έχει υπογράψει συμφωνίες".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΠΟΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ 17Ν ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΗΣ CIA, ΤΟΥ SOROS, ΤΟΥ KISSINGER,ΤΩΝ ROTHCHILD ΚΛΠ.

Ανώνυμος είπε...

Μα δουλευε στην ΚΥΠ ο ανθρωπος. Διαχειριστης του ηταν ο κος Αλεξακης, για τον οποιον ο Σημιτης ειπε οτι δεν θα καταθεσει για την 17Ν!!!!! Αν ειναι δυνατον!

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...