16/6/14

Περί χρέους

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Το εξωτερικό χρέος της Ρωσίας την 1η Ιουνίου ήταν 40,36 δις ευρώ, και το πραγματικό δημόσιο χρέος της Ελλάδας τον Απρίλιο, ήταν 398,7 δις ευρώ.
Πως γίνεται ρε μάγκες η Ψωροκώσταινα να χρωστάει 10 φορές αυτά που χρωστάει η Ρωσία;
Το εξωτερικό χρέος της Ρωσίας (συμπεριλαμβανομένων των υποχρεώσεων της πρώην Σοβιετικής Ένωσης που ανέλαβε η Ρωσία) 54.810.300.000 δολάρια. Την 1η Ιανουαρίου ήταν 55,79 δις.
Από το σημερινό χρέος 40.02 δις δολ. ειναι σε ομόλογα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Το χρέος προς τους κρατικούς πιστωτές της ΕΣΣΔ, από τη Λέσχη του Παρισιού, ήταν 108.500.000 δολάρια , το χρέος προς τους ιδιώτες πιστωτές μη Λέσχη του Παρισιού ήταν 1.026 δολάρια και το χρέος σε χώρες του πρώην σοβιετικού μπλοκ ήταν 936,600,000 εκ. δολ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ;
ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΓΕΤΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ,ΜΕ ΚΟΧΟΝΕΣ,ΟΧΙ ΚΑΡΟΤΤΟΠΡΙΜΑΝΤΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΔΩ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΛΟΓΩ ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΕΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΣΣΟΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΕΡΝΤΕΡΟΥΝ ΣΤΑΪΛ)ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΥΑΛΟ.ΟΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ,ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ)ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΡΩΣΣΙΑΣ!
ΕΔΩ ΟΙ 'ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ+ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ' ΤΗΣ ΟΒΡΙΟΒΟΥΛΗΣ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΟΛΙΑ ΠΟΥ'ΧΕΙ ΒΑΡΔΙΑ Ο ΔΥΣΜΟΙΡΟΣ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ!
ΕΘΝΟΣ ΕΧΩΜΕΝ,ΘΡΗΣΚΕΙΑΝ ΕΧΩΜΕΝ,ΛΑΟΝ ΕΧΩΜΕΝ,ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΕΧΩΜΕΝ...ΕΚΕΙ ΧΩΛΑΙΝΟΥΜΕ ΦΕΥ!
ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ....

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου αρέσει που θα στο θυμίσω αλλά ο χαρακτηρισμός "Ψωροκώσταινα" και η έννοια που αποδίδεται σε αυτόν, αδικεί μια πραγματική Ελληνίδα,...ναι αυτήν που έδωσε το δαχτυλίδι και το γρόσι για τον Αγώνα των αποκλεισμένων Μεσολογγιτών.
Την Πανωραία Χατζηκώστα !

Κωνσταντίνος Κομνηνός